Page 1 of 1
Překlad talentů Je to možné?
Přidáno 29.srpen 2008, 10:37
Chtěl bych se zeptat zda jdou přeložit např. talenty do CZ... Pravděpodobně se to asi týká DBC souborů co?... Existuje nějáký solidní editor na jejich správu? Pár jsem jich našel např: http://www.mmowned.c...dbc-editor.html ale hází mi to chybu při spuštění...
Přidáno 29.srpen 2008, 11:17
Talenty jsou normální kouzla jde o úpravu Spell.dbc na straně kliente. co se týče dbc editorů navštiv naši wiki a sekci utility
Přidáno 29.srpen 2008, 19:56
CITACE(bLuma @ 29.08.2008, 11:17 ) <{POST_SNAPBACK}>
Talenty jsou normální kouzla jde o úpravu Spell.dbc na straně kliente. co se týče dbc editorů navštiv naši wiki a sekci utility
Díky moc bLumo, používám program "DbcMole" a předpokládám že pokud sem napíšu CZ text, uložím, tak se přeložený text bude automaticky oběvovat ve hře... Je to tak nebo v tom je ještě nějáký háček???
Přidáno 29.srpen 2008, 19:57
Pokud klient načte tebou upravenou dbc tak ano.
Přidáno 29.srpen 2008, 20:47
CITACE(bLuma @ 29.08.2008, 19:57 ) <{POST_SNAPBACK}>
Pokud klient načte tebou upravenou dbc tak ano.
Ouk bLumo, díky moc...
Přidáno 07.říjen 2008, 17:15
Většinou to vůbec klient nenačte, když upravíš ty dbc soubory, ale je tu i jiná možnost a to pomocí addonu. Tento princip využívám i já, akorát jsem se ještě ve svém projektu nedostal k překládání talentů a spelů.
No jestli vás zajímá wow překlad tak zkuste pomoct na veřejném projektu překladu wow. Nyní jsem tam přidal možnost stažení češtiny pro klienta. Čili že může mít hráč CZ texty i na ofiku a kdekoliv nezávisle na serveru, pracuje to na principu addonu.
No jestli vás zajímá wow překlad tak zkuste pomoct na veřejném projektu překladu wow. Nyní jsem tam přidal možnost stažení češtiny pro klienta. Čili že může mít hráč CZ texty i na ofiku a kdekoliv nezávisle na serveru, pracuje to na principu addonu.
Tvůrce projektu překládání World of Warcraft: http://wowpreklad.zdechov.net
Přidáno 07.říjen 2008, 17:32
Nevím to je ale když to napíšu do toho dbc editoru a po uložení se tam znova kouknu můj text tam není a je tam pouze prázdno, tipuju špatnej dbc editor používám MyDBCEditor
Přidáno 07.říjen 2008, 17:54
CITACE(Roman @ 07.10.2008, 18:15 ) <{POST_SNAPBACK}>
Většinou to vůbec klient nenačte, když upravíš ty dbc soubory, ale je tu i jiná možnost a to pomocí addonu. Tento princip využívám i já, akorát jsem se ještě ve svém projektu nedostal k překládání talentů a spelů.

Tak na tom konečně zamakej a ještě si tu změň podpis a banner na aktuální adresu projektu.
Page 1 of 1

Sign In
Register
Help

MultiCitace