Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Canabisek

Members
  • Content count

    125
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Canabisek last won the day on April 18 2011

Canabisek had the most liked content!

Community Reputation

40 Průměrný uživatel

About Canabisek

  • Rank
    Level 5
  • Birthday 04/03/1994

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydliště
    Uherské Hradiště
  • Zájmy
    Grafika, Kódování, CHLAST
  • Projekt
    Grafika ;)
  1. "Prodám" postavy na trošičku netradičním serveru.

    Hele udělam ti nabídku Dám ti za ty postavy 600 Kč a potom je rovnou behem 20s Smažu Souhlasíš ???
  2. Ochrany pro Weby

    lidi koukam na mnoho webu a možna se vám stavá že vám je někdo Okopiruje přes CTRL+C a proto vám sem hodim ochranu proti těmto "Hajzlíkům" Zablokování Použití Pravého tlačítka Bez Oznámení Zablokování praveho tlacitka se Zpravou Zablokování Označení Textu Zablokování stažení určitého obrázku Snad to pomůže proti této Spodině Internetu Pokud bude zajem mohu dodat i další Kody na Weby
  3. Rozcestnik č.2 By Canabisek

    ok vecir ti an to kuknem ted valim na Kalbu
  4. Rozcestnik č.2 By Canabisek

    ok tady to mas
  5. Rozcestnik č.2 By Canabisek

    myslim weby jenok grafiku ciste už asi dělat nebudu musim se zlepšovat v kodování
  6. Rozcestnik č.2 By Canabisek

    Lidičky takže je to tu Došly mi nápady. webu je tu jak nasr**** ale těch dobrych po skromnu tak se vás ptám. Co mám vytvořit, nakodovat a uvolnit ???
  7. Nábor /INSTANT/ Imnusius

    no tak jsme se pohadaly a už se uklidněme jo !
  8. Rozcestnik č.2 By Canabisek

    jo to jo ale když to máš v kompu 2 tejdny a pořad to jen upravuješ a upravuješ ( viš ak to myslim porad sa ti na to neco nelibi )
  9. Rozcestnik č.2 By Canabisek

    ja vime že nic moc mno jako celkem jsem do tho dal 5 hodin ale ne v kuse v kompu mi to leží cca 2 tejdny ( beru v potaz i kodování !!! ) Kodování my zabralo cca 1,5 hodinky ( nemam rad HTML, PHP IS 4EVER )
  10. Zbytečný IRC vse resime na hulakadle a nebo vetsinou v topicku
  11. Rozcestnik č.2 By Canabisek

    No lidi ode mě dostanete pod vánoční stromeček dáreček Bude se jednat o rozcestník nad kterým jsem strávil mnoho hodin ( cca 3 ) Prosim Ohodnotit x/10 a davejte i tu +rep Mno a kdo si to chce stáhnout ( rozřezané a Nakódované !!! )
  12. Nábor /INSTANT/ Imnusius

    Kamarade hravam an tom serveru od založení Viděl jsem cca 5 padu ( a to jsem tam často ) Lagy občas neaky ulitne ale ne jako na GGF kde vali lag i 5 minut Server se nejspiše predela na RP !!! A server je na serverouve tak jako všechny ostatní !!!
  13. PhP Script na nahrání SQL do DB

    ok Wladass kdyžtak bych ti to o par PHP Scriptu oživil třebas na kompletni Server Manager
  14. chyba v PHP

    Ja klidne i za 100 Kč
  15. PhP Script na nahrání SQL do DB

    Jo jo tomíku to známe Hle Wladass Myslím si že by to zde užilo mnoho lidí jelikož nechtějí dávat plný přístup do DB každemu Developerovy ( vim přidat napojeni do Db a stači tam omezit prava zapisu ) ale celkem by se takovy manager hodil. kdyby jsi chtěl pomoci s php mužeš napsat ale sam bych si an to netroufnul.
×