Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Ringo

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ringo

  1. Roll Script

    Co by to nešlo, prostě to napíše Ringo rolls 100(1-100) akorát bude jiná barva písma
  2. Roll Script

    /e rolls 100(1-100)
  3. [Archenitas] Developer

    Ten patch by mě taky zajímal možná bych měl zájem...
  4. Open

    Ty chceš upravit název spellu, což je tuším zásah do herního clienta, což je v součastné době nerealné. Jediná naděje je ta, že se názvy ukládají v mpq souborech o čemž silně pochybuju (do MPQ sem se nikdy neštoural).
  5. Nabídka server hostingu

    Slušnej člověk? V restauraci po dobrém jídle taky necháš "dýžko" několik korun a to taky dělat nemusíš.
  6. Hledáme developera

    5000 hráčů jen tak nějakej stroj neutáhne, ani zahraniční servery nemají na jedné mašině 5000 lidí, rozdělují to na několik realmů, každej na jiném PC, na každém z nich je +/- 1500 lidí a mají, dejme tomu, 5 realmů, což je sečteno, podtrženo 7000-8000 lidí na server (u těch větších).
  7. [Návod]Teleporter, buffer (Old)

    Jen upozorním, že od jisté revize už není potřeba upravovat na Linuxech CMakeList.txt. Jinak GJ
  8. Ahoj, o založení vlastního serveru jsem nedávno začal uvažovat, řeknu ti zhruba svůj nápad. Na české scéně se najdou asi 2 kvalitní TBC servery a oba jsou na blizzlike ratech, což mě absolutně nevyhovuje a proto na nich nemám chut hrát, na expení jsem línej a neochotnej mu věnovat nadmíru času. Chtěl bych založit Instant, případně High Rate/Fun server zaměřený na PvE. Od kamaráda mám dokonce i svůj web (náhled, nakodovaný je), který bych mohl použít. Hráči by začínali s equipem na úrovni Tier 4 setu, další výbava by se získávala klasickým způsobem. Postupem času uvažuji i o custom dungeonech s custom itemama, do nedávna jsem byl z vytváření custom itemů znechucen, ale v době, kdy jsem se nudil, jsem brouzdal po internetu a našel jeden anglický TBC server s XP ratama 500x, základníma dungama + o úroven vyššíma custom dungeonama. Populace se tam pohybovala v rámci stovek (obvykle 500+). Tento server mě na tuto cestu dost inspiroval. Realm by nesl název Frost Maurice, jak je vidět na webu. K mím zkušenostem, nedělal jsem na žádném serveru, ale se SQL a trochou c++ mě naučil kamarád (Zde na foru vystupuje pod přezdívkou Filipoliko, od něj mám mimochodem i web). Reference nemůžu předložit, ale dostal jsem slíbenou případnou pomoc od výše zmíněného kamaráda. Podle toho, že jsi předem stanovil emulátor TrinityCore usuzuji, že počítáš s WotLK serverem, v případě, že absolutně odmítáš vlastnit TBC projekt, tak to chápu. V případě, že by jsi s TBC serverem souhlasil, chtěl bych použít emulátor OregonCore. Oregon bohužel odstranil AutoBroadCast systém z důvodu crashování serveru, takže reklama ingame by byla řešena jinak, dejme tomu, uvítacím NPC s questem. Přístup na vzdálenou plochu bych si po nějakém čase nejspíš nárokoval, ale v případě, že budeš mít dost času a aktivně přidávat mé úpravy, tak by jsme nejspíš vydrželi i bez vzdálené plochy. Nevím, jak by to bylo s webhostingem, je v mé moci hosting sehnat, ale v případě, že by jsi pro mě měl nabídku, neopovrhl bych. Nakonec přídám ještě kontakt, v případě zájmu pište na ICQ: 603652154 E-Mail: [email protected] Upřednostnuji ICQ
×