Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

TikyConte

Members
  • Content count

    277
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About TikyConte

  • Rank
    Level 6
  • Birthday 12/28/1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.friends-funny.eu

Profile Information

  • Bydliště
    Blava
  1. Outland

    vlastne ano . . .a co to spravi stymi co v outlande su ?
  2. Outland

    nie neviem . . .povies mi ?
  3. Outland

    Mam taku teoriu. Podla mna je to kontinent erorov. Este nikdy sme nemali taky nestabilny server . . . s 300 priemerne hracov online nam hrava uz len 150/200. . .sak jasne ked to stale pada. . . Pokial bol WoW 1.12.1 alebo aj TBC(nez dosiahli vsetci 60lvl+) drzal sa vzdycky aspon hodinku+. Teraz tam uz mame vzdycky 100 ludi behajucich so 70 lvl po Outlande,a ked ide 30min mozme bit radi. OUTLAND zakazat nezakazem. . .naspet prechadzat na 1.12.1 zmysel nema. . . Mangos prechod na TBC bolo asi znicenie mangosu.(uz to je passe emu). Kym sa to vsetko samozrejme nevyriesi. . . Presne takto zacinal aj mangos kedysi . . .ledva drzal 30min kym dali dokopy azeroth ... Ten kobold mal vist uz v marci . . .kuwa . . .nech to uz vide. . .
  4. Nestabilita(Tbc)(VposlednomCase)

    Ludia to len mi mame taky problem . . . ? vydrzi to maximalne hodinku . . . a vacsinov pada kazdych 20/30min. Revisiu berem . . .od hlavne hlavneho developera mangoscriptu a databazu som skontroloval podla poslednej oficialne. Postaral som sa opar spelov a itemov co zhadzovali server. . .ale stale to nieje ziadny zazrak. Hovorim p Priemere online 200hracov. PC pri 250 pracuje na 15% . . . Este mozno vec ze to bezi na licencovanom servery 2003 Tak ja tomu uz nechapem . . .
  5. Porty do Exo,Silv,Areny

    niekto dalsi kto chce kopirovat moj server ? . . .nehovorim ze to mame len mi . . . podla nazvu mi to je jasne . . . ty chudacik . . .
  6. Cim viac ludi tym lepsie. Davame dokopy system ktory by mal konkurovat systemu pokec+booom dokopy. (chatovacie portali) . Ak zvladas PHP,a mas zaujem sa tohto zucastnit rozhodne napis. Co sa tyka domeny bude (.sk)nazov uvediem len zaujemcom. A samozrejme blizsie info. Team Projektu sa sklada zatial s 1PHP,1Grafik. A pomali stavame zaklady. Mame spickový stroj s 1000GB Hdd ktory nieje problem rozsirit..ktory je umiestneni priamo v peringovom centre. Co sa tyka financii,vsetky naklady idu na nas momentalne tak si financne odmeny dovolit nemozme. Chystame sa z projektu spravit ale akciovu spolocnost,ku ktorej pridame niekolko nasich dalsich projektov.To znamena ze ty ktory sa toho zucastnia,automaticky sa stanu drzitelmi niekolko % akcii,alebo vysokych postov vo vedeni. Kontakt : [email protected]
  7. Cize,jak hrac pouzije to kuzlo na opacnu frakciu server VZDY ! padne ! Dneska sme stym mali velky pruser. Riesenie : npc_trainer - 32377 ID zmazat !!!!(nech sa neda naucit) character_spell 32375 zmazat !!!!(odstraniho z listu setkym hracom) Odstranovanie mi trvalo vyse hodinu. . .
  8. Mangos 3580+ Problem

    isiel som az na 3570 (((( dpc . . . stale to iste . . .nechapem
  9. Mangos 3580+ Problem

    ok vyriesene . . .(zmazte)
  10. hladam admina

    sa spametajte . . . normalne seriezne napisal(na WoW Resource-forume o wow RESOURCE)(kde sa zbiehaju vsetci manici do wow Resource) ze hlada WoW admina tak mu to tu nekazte jebkovci . . .
  11. GamesResource

    hovorim o EU domene ne o IC.cz . . . dokaz : od januara to bol len diskovy priestor . . . ale blbosti tu neries . . vyjadri sa skor k veci . . .
  12. GamesResource

    nikto sa oto nestaral dake 2 mesiace . . . mesiac to ani vyplatene nebolo . . . teraz sme to rozbehli znovu
  13. GamesResource

    nie obidve domeny by ostali len by sa ti dako spojilo . . . a ked to pojde pekne pridame este aj windowsresource.eu alebo vselico ine . . .
  14. GamesResource

    Predtym ako niekoho napadne ze zmazat tento topic chcem povedat ze si tu nerobim reklamu ! Jak si mozete vsimnut na tej stranke nikde nieje ziadny odkaz na nase stranky ani nikde inde. www.gamesresource.eu bolo vytvorene par tyzdnov predtym ako wowresource(planoval som to ponuknut snakerovi ale odmietol tusim).a az potom vzniklo wowre. Bolo vytvorene v zmysle spravit daco take sk/cz . . . oficialne kedze tu este nic neni . . pre ludi !re vsetkych ! A teraz co tu chcem ? Na to forum nemam vobec cas. Co by ste povedali keby tieto dve fora spolupracovali ?¨ games. by zanikli fora o wowe a rozsirili by sa o ine hry. . . Dal by som setky prava tomu kto by si to zobral na starosti . Neoficialne hladam ADMINISTRATORA ale napadlo ma zeby mohlo bit fajn keby sa to spojilo . Tak ak to neprejde . . . zaujemcovia o redakciu moderovanie pripadne administrovanie piste na 488-107-269 . Forum sa vypustilo do sveta vcera vecer este onom nevie nikto preto tam nic neni . . . .
×