Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Homles1

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

-5 Nepřínosný uživatel

About Homles1

  • Rank
    Level 2

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Projekt
    World Of Warcraft
  1. Post GM or EM

    Ahoj , volám sa Martin a mám záujem robiť EventMastera alebo GameMastera. Niečo o mne: Pohlavie: muž Zem: SR (slovakia),Zvolen Vek: 13 rokov Záujmy: Hranie WoW ,hudba ,design photo O mne: Som človek ochotný pomáhať hráčom, komunikatívny, kreatívny a rád sa smejem E-mail: [email protected] ICQ: 595-149-358 (nepouživaný) Skype: kostrasos Moja história GMka: Spočiatku som sa učil GM veci na holymorde no neskôr som začal robiť GM na serveri menom Alkazan. Na tomto serveri som bol GM asi 2 týždne ,ale odišiel som kvôli neschopnému adminovi. Ďalej som robil GM na Manius-GigaFun. Na tento server si veľa nepamätám ale GM som tam bol asi mesiac cca. Moje kroky neskôr viedli na server známi pod menom DarkDream kde môj kamárat bol admin, ale bola tam nuda a tak som tam moc nebýval a tak ma kickol s teamu, že vraj hráči nevedeli kdo som ale bolo to v tom, že podľa mňa ma tam on nechcel. Na to som začal hráť Counter-Strike:Source a asi 3 mesiace nerobil GM.Neskôr som robil GM na StaRone. Môj posledný server na ktorom som robil GM bol Unholy-Team. Tam som bol asi 3-4 týždne GM ,ale naivny Admin zobral do teamu debila ,ktorému dal aj prístup do DB kvôli tomuto bolo wipe ,lebo každému dal ban včetne GM. O pár dní na to sme sa ako GM-team rozhodli ,že prerobíme server ,lebo už spomínani debil všetko poničil a tak sa uzavrel server. S tohto serveru ma kickol admin kvôli tomu ,že som vraj robil niečo zle a ani mi nič nevravel ani neupozorňoval a namiesto mňa a môjho kamaráta s ktorým sme tam robili GM zobral hráčov, ktorý väčšinou mali support od Admina alebo niekoho iného. Koľko času môžem venovať hre ?: Hre som ochotný venovať 3 hodiny denne a cez víkend viac Prečo chcem byť GM na vašom serveri ?: Bavíma robiť radosť hráčom a rád aj pomôžem serveru vo veľa smeroch Ja a hráči ?: Pokúšam sa vychádzať so všetkými hráčmi a rád s nimi pokecám Čo nemám rád ?: Arogantných ľudí a ryby Skúsenosti: Dokážem spraviť logo, pozadie(Adobe Photoshop CS5), spraviť trailer alebo video(Adobe After Effects a Sony Vegas 9 Pro) apod. Ja a internet: Internet je pre mňa niečo ako dobrý kamarát viem sa na ňom dobre zorientovať a všeličo možné nájsť Čo očakávam od serveru ?: Kopec super ľudí (GM-team + hráčov), veľa zábavy a tiež dáku prácu .... Prečo chcem byť GameMaster ?: Chcem pomáhať hráčov ,spoznať nových ľudí a užiť si s nimi veľa zábavi S pozdravom Martin.
  2. GameMaster or EventMaster

    Stále mám záujem robiť GameMastera alebo Eventmastera
  3. GameMaster or EventMaster

    Prihláška bola upravená .....
  4. GameMaster or EventMaster

    ked myslis ... a prosim das mi na teba kontakt najlepsie by bolo skype daco stebou potrebujem prepriesit
  5. GameMaster or EventMaster

    ja to odtial nemám ..... našiel som jedného a pozmenil som ju .... .
  6. GameMaster or EventMaster

    13 mam
  7. GameMaster or EventMaster

    Ahoj ,volám sa Martin a mám záujem robiť EventMastera alebo GameMastera. Niečo o mne: Pohlavie: muž Zem: SR (slovakia),Zvolen Vek: 13 rokov Záujmy: Hranie WoW ,hudba ,design photo O mne: Som človek ochotný pomáhať hráčom , komunikatívny, kreatívny a rád sa smejem E-mail: [email protected] ICQ: 595-149-358 (nepouživaný) Skype: kostrasos Moja história GMka: Spočiatku som sa učil GM veci na holymorde no neskôr som začal robiť GM na serveri menom Alkazan. Na tomto serveri som bol GM asi 2 týždne ,ale odišiel som kvôli neschopnému adminovi. Ďalej som robil GM na Manius-GigaFun. Na tento server si veľa nepamätám ale GM som tam bol asi mesiac cca. Moje kroky neskôr viedli na server známi pod menom DarkDream kde môj kamárat bol admin, ale bola tam nuda a tak som tam moc nebýval a tak ma kickol s teamu, že vraj hráči nevedeli kdo som ale bolo to v tom, že podľa mňa ma tam on nechcel. Na to som začal hráť Counter-Strike:Source a asi 3 mesiace nerobil GM. Môj posledný server na ktorom som robil GM bol Unholy-Team. Tam som bol asi 3-4 týždne GM ,ale naivny Admin zobral do teamu debila ,ktorému dal aj prístup do DB kvôli tomuto bolo wipe ,lebo každému dal ban včetne GM. O pár dní na to sme sa ako GM-team rozhodli ,že prerobíme server ,lebo už spomínani debil všetko poničil a tak sa uzavrel server. S tohto serveru ma kickol admin kvôli tomu ,že som vraj robil niečo zle a ani mi nič nevravel ani neupozorňoval a namiesto mňa a môjho kamaráta s ktorým sme tam robili GM zobral hráčov, ktorý väčšinou mali support od Admina alebo niekoho iného. Koľko času môžem venovať hre ?: Hre som ochotný venovať 3 hodiny denne a cez víkend viac Prečo chcem byť GM na vašom serveri ?: Bavíma robiť radosť hráčom a rád aj pomôžem serveru vo veľa smeroch Ja a hráči ?: Pokúšam sa vychádzať so všetkými hráčmi a rád s nimi pokecám Čo nemám rád ?: Arogantných ľudí a ryby Skúsenosti: Dokážem spraviť logo, pozadie(Adobe Photoshop CS5), spraviť trailer alebo video(Adobe After Effects a Sony Vegas 9 Pro) apod. Ja a internet: Internet je pre mňa niečo ako dobrý kamarát viem sa na ňom dobre zorientovať a všeličo možné nájsť Čo očakávam od serveru ?: Kopec super ľudí (GM-team + hráčov), veľa zábavy a tiež dáku prácu .... Prečo chcem byť GameMaster ?: Chcem pomáhať hráčov ,spoznať nových ľudí a užiť si s nimi veľa zábavi S pozdravom Martin.
  8. Grafik_a

    Ja ti to udelám zadarmo Skype: kostrasos
  9. EventMaster or GameMaster

    Áno som slovák a mám dobrý prospech .....
  10. Nábor CGP.

    Mam zaujem ICQ:595149 Skype:kostrasos
  11. EventMaster or GameMaster

    Volám sa Maťo ,bývam vo Zvolene,chodím do školy a môj prospech je celkom dobrý. Ovládam jazyky slovenčina,angličtina,čeština a nemčina. Gmkoval som na serveroch Alkazan,DarkDream, ManiusGigafun a momentálne ešte aj na StaRon.. Svet Warcaftu poznám dobre prečítal som aj jednu knihu... Viem sa dobre orientovať na nete vyhladávať a pod. Robím logá cez photoshop a som schopný spraviť aj trailer. Ohĺadom príkazov nemám problem ale DB zaťial moc neovládam..... Baví ma robiť näjme eventy typu skákačky,hladačky a pod. Som ochtný sa venovať hre 3hod cca ,lebo chodím do ZUŠ(Základná Umelecká Škola) kde hrávam na klavír......... Rád pomáham hráčom a tak isto aj členom GM teamu......
  12. EventMaster or GameMaster

    Volám sa Maťo ,bývam vo Zvolene,chodím do školy a môj prospech je celkom dobrý. Ovládam jazyky slovenčina,angličtina,čeština a nemčina. Gmkoval som na serveroch Alkazan,DarkDream, ManiusGigafun a momentálne ešte aj na StaRon.. Svet Warcaftu poznám dobre prečítal som aj jednu knihu... Viem sa dobre orientovať na nete vyhladávať a pod. Robím logá cez photoshop a som schopný spraviť aj trailer. Ohĺadom príkazov nemám problem ale DB zaťial moc neovládam..... Baví ma robiť näjme eventy typu skákačky,hladačky a pod. Som ochtný sa venovať hre 3hod cca ,lebo chodím do ZUŠ(Základná Umelecká Škola) kde hrávam na klavír......... Rád pomáham hráčom a tak isto aj členom GM teamu...... Skype:kostrasos ICQ:595149358 Email:[email protected]
×