Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

anticc

Members
  • Content count

    104
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

-17 Nepřínosný uživatel

About anticc

  • Rank
    Level 4

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Projekt
    Genessis
  1. navrh webu

    Ale neco mi to připomíná ale moc nevím co ale jinak me se to docela líbí jo ale jeste se zlepši.
  2. Illidian´s Revenge

    myslim že tenhle je dobrý a datadisk se na nem rozjede
  3. free hosting

    Pozor je to podvodník už to takhle udál serveru genessis. Admin udelal server a když byl server skoro hotov tak si ho nechal zmenil hesla vymazal Admin acc a všude vyprável že server vytvořil on.
  4. E107 pluginy

    Prosimte mohl bys mi skouknout net jestli to nekde nenajdes?
  5. E107 pluginy

    Mno já bych potřeboval vedet nejaky rady jestli by to šlo pomocí include
  6. E107 pluginy

    Potreboval bych poradit jako do E107 zabudovat vlastní PHP script jako je server On/Off, Player online, Player status, prosím pomocte
  7. Prodám Zdroj

    já jsem tento zdoj mel jeden rok používán ale používal jsem jiný totožný zdoj v jinem PC a nemel jsme s nim žádné problemy a HDD je SATA
  8. Prodám Zdroj

    Jsem ochoten po rychlem jednání snižit až na 150Kč možná mín
  9. Nový web

    budu delat wow web v tomto duchu tak vám ho tady představim.
  10. Nový web

    Opravdu jsem to neukradnul je to moje práce a grafiku jsem delal skoro každý den.Tak si myslim že jsem se hodne zlepšil ale pořad to není ono.Nerikám že je to nejlepší ale snažil jsem se. Jo přiznávám mé poslední práce byly FAIL ale lidi se mění.
  11. Prodám Zdroj

    Standardní spínaný napájecí zdroj ATX s progresivním řízením otáček větráku, použitelný i pro Pentium 4, s výkonem 350W, určeným do výkonných počítačů nebo počítačů náročných na napájení. Zdroj je velmi tichý díky použitému 120mm větráku. Vlastnosti: Termoregulace ventilátoru Ochranná pojistka vstupu zdroje Krátkodobá výstupní zkratová ochrana 100% zahoření a kontrola v Evropě Splňuje specifikace EN 55022 a ESN EN 60950 +A1 +A2 +A3 Zaručená provozní životnost 50.000 hodin minimálně Specifikace prostředí: Teplota prostředí : provozní : +5 - 40°C skladovací : -25 - 60°C Vlhkost : provozní : 20 - 80% skladovací : 5 - 90% Specifikace vstupního napětí: Napětí : 230V ±10% Frekvence : 50Hz Vstupní proud : 3,5A max Počet výstupních konektorů: Motherboard 1x, FDD 1x HDD 3x Zdroj je použitý asi 1 rok. Nový zdroj stojí 576 Kč Zdroj prodám za 400Kč kdo by mel zájem tak napiste. zde do Topicu nebo PMkou. Obrázek zde
  12. Hacknutí levely.cz

    Prosím o LOCK
  13. Hacknutí levely.cz

    Dobrý den Chtel bych se zeptat jestli by bylo možno hecknout server levely.cz je to soutežní server na kterem muzete vyhrat ruzne ceny.
  14. Nový web

    web je udelan pro AGS ale jestli ho AGS nevezme tak bude uvolnen
  15. Nový web

    opravdu to není ukradene je to moje prace a jestli se vám nelíbí header tak ho zmenim a na tomto webu jsem si vyhrál a vydal ze sebe to nejlepší co ve me je Edit: A dko mi neveří tak mu muzu dodat PSD.
×