Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Lumpyk

Members
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About Lumpyk

  • Rank
    Level 2

Contact Methods

  • Skype
    Croser471

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Zájmy
    World of Warcraft už 3 a pol roka.
  • Projekt
    Orion WoW
  1. Zdravím. Naštartoval som nový fun TBC 2.4.3 server. Beží mi to v serverovni. Oregon Core revizia je 1223 (pri kompilaci žiadny error). Updaty nahrané. Lenže som zistil že je na servery zopár bugov a dosť často mi freezne server. Potreboval by som niekoho kdo sa v core / zdrojakoch a cpp scriptoch dobre vyzná a vedel by opraviť bugnté veci. Ak bude vidno že sa uptime serveru zvyšuje som ochotný udeliť príplatok vo výške do 2000 Kč / 60E (možno aj viac). Ďakujem. Ide o server s vysokými ratami, sety t7, t8, t9, S1, S2. Funkčné všetky dungy.HP s full EQ je okolo 250 000. Sety su uplne vyrovnané aj na PvP aj na PvE. Ak by ste chceli vedieť ešte nejake info napíšte. Stránka je KLIK Chcem len dodať že bude treba upraviť zopár comandov + spelov u petov a u class. Nič zložité. Prípadne pošlem aj zdrojáky. Kontaktovať ma môžete na email [email protected]
  2. Boss combat

    Ahojte. Prosím vás mám taký problém. Nemožem nájsť návod ako zružím to že keď je bos v combate hráči nemôžu ísť do dungu. Neviete niekdo ako spravím aby tam mohli ísť ? Ďakujem.
  3. Server Crashe

    Zamrzol mi server a v crashe mi vypisalo toto... Neviete čo je to za problem ?
  4. Nejde vytvoriť characters ve hre

    Skus si do characters nahrať toto.... Ja som to tam nahral a už mi to išlo. http://www.uloz.to/7630358/characters-sql
  5. Autobrodcast

    A ako sa to pridáva to revky ? Som noob potrebujem poradiť
  6. Heslo do DB

    Zdravím. Potrebujem poradiť s jednou vecou ... Neviem či ste sa s tým už niekedy stretli, ale keď zmením heslo v MySQL ako do DB heslo tak mi ho po reštarte PC vrati na to čo bolo ako prvé. Neviete niekdo prečo to robí ? Mám MySQL 5 a mám windows.
  7. [Návod]Teleporter, buffer (Old)

    http://img200.imageshack.us/i/portgr.jpg/ -> Neviete čo je za problém ? Robil som to podla návodu.
  8. [SQL] Instant teleporter

    A keď ma niekdo 2.4.3 TBC ??? Inak ten moj je instant.. Nemusiš klikať na accept a potom ešte raz na complete.... Tu klikaš len complete quest.
  9. [SQL] Instant teleporter

    Ale to je na mangos 3.3.0 nie ?
  10. [SQL] Instant teleporter

    Zdravím. Nikde som tu taketo niečo nenašiel a preto som pre vás urobil taký menší návodik na instant SQL teleportera. Takže ako 1. si spravime creaturku. Ak sa vám nechce tak tu je SQL. teleporter - sql.txt Takže NPC by sme mali. Teraz ideme na samotný Quest. Ak neviete tu je SQL. Quest SQL.txt Tieto dve vecičky nahrajte do DB a máte instant Quest do Darkshore. Vlastne je to ako normálny Quest lenže sa tam dáva Quest flag 128 a ešte treba nastaviť cez Quice alebo Navicat Method 0. ID creaturky je 219732. Takže ak ste nezabudli na method a quest flag máte instant quest na 1. klik (quest complete). Rep + nezaškodí :teehee: Ak by ste niečomu nechápali kludne sa spítajte. Chcel som ešte dodať že je to na 2.4.3. Na iný patch som neskúšal.
  11. Oregon Core - 2.4.3 - pady servra

    :D Inač aj mne keď naštarujem core vyhodí cez 30 errorov koli takýmto scriptom. A si si na 100% istý že je to tým script name ?
  12. Fishing Loot - Darkshore

    No ja som si toto robil cez Quice. Otvoril som Quice a tam som si dal OTHER a tam je Fishing Loot. Zadal som tam ID fishing zony a tam mi našlo čo sa dá v tej zone uloviť. Presne ako pri iteme z bosa. A potom som si tam už popridával itemy a drop a tak.
  13. Spel Damage

    čaute. Mám na priestovy 36 845 bonus healing v statoch a healujem po 72k... Chcem sa spítať či sa to dá nejako nastaviť aby sa heal znížil bez upravovania itemov. Proste že budem mať 36k bonud healing a bude healovať napr. len 50k. Díky za odpovede.
  14. Help me please (c++)

    No ja som skúšal si dať na server C++ teleportera ale nejak sa mi to nechce podariť http://www.wowresource.eu/index.php?showtopic=19867 Podľa tohto som to skúšal lenže to je na linux ... Na windown neviem nájsť. Chcelo by to tu pridať návod.
  15. Help me please (c++)

    Chcem sa spítať... Chcem si do revky pridať C++ script... Spravil som to podla návodu a teraz musím odznova otvoriť Cmake a dať generovať ? Alebo stačí už len cez c++ dať rebuild...
×