Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

moebius

Members
  • Content count

    36
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About moebius

  • Rank
    Level 3
  1. Namaloval jsem web

    U tohodle webu jsem se nedostal k tomu abych si kreslil svoje vlastni oramovani nebo vyplne, tak jsem pouzil ty z wow-armory. A jasne ze jsi to logo uz videl.. pekne jsem si ho vyriznul a flipnul z origo wallpaperu, hlavne proto, ze jsem ho jeste nedodelal tak jsem to tam placnul at tam neni hole drevo Mimo to, Telwine, kyz uz chces pouzivat jakekoli postavy nebo npc z wowka na web, tak si porid wowmodelviewer a z tama si je seber, mas tam perfektni moznost pracovat jak se samotnymi npc tak i s par predmety a diky orezovych masek, co se tam daji nastavit muzes vsechno vyriznout perfektne a hlavne rychle a lehce a porid si lepsi nastroje na stahovani image z webu.. jinak, pro zacatek to neni az tak spatne , ale jeste bude treba cvicit
  2. Namaloval jsem web

    Tak ho upni a pochlub se bez dukazu neni dobre sirit o sobe chvalu Ja jsem si udelal tenhle template a taky si myslim ze je peknejsi nez od Blizzardu akorad ma jeste nejake ty mouchy a mnou preferovani uziatele FireFoxu (a mozna i opery) maji par vyhod oproti zastaraly ieckarum a ted jak mam cas tak do toho integruju phpBB2 forko s eZportalem
  3. Málé nahlednutí k vývojařům MaNGOS

    he he :D moc dobré :lol: :lol: takové skočné je to :lol: :lol:
  4. Parádní tutoriál Malfiku. Je v něm všechno a našel hned to co potřebuji
  5. Letajici mount

    Na wowemu byli i letajici draci.. ti taky nevypadali spatne ale nevim IDcka jen tak mimochodem, nevite nekdo id na turtle munta?
  6. Tvorba portu

    Muzu se zeptat jak se zprovoznuji normalni "kamenne" portaly? Kdyz bych si ospamoval treba (priklad) Covern of Time tak se tam musim dostat pres nekolik portalu ale ty nefachaji, tak jak je zprovoznit? Dekuji za odpoved...
  7. Tajna mista

    Skoda ze jsou tak blbe rozdelane.. by se z toho mohly delat dobre lokace nebo kdby aspon fungovalo pridavani budov a takovych veci Nevite nekdo souradnice do toho normalniho ow outlandu? Na nekterych fanech jsem to videl, se tam vychazi z takoveho toho velkeho portalu co jsou u nej ti kammeni strazci. Nemyslim TBC ale cisty wow, to nemuzu najit.
  8. NPC se mi boří v zemi :( pls help

    Neda se to opravit ani pres waypointy jako na wowemu? na mangosu je na to taky nejaky prikaz ale ted si ho presne nevzpomenu.. ale je to dost neprijemne.. Vypada to standovne jak treba ten kamzik ve stajich chodi po zdech a pak po brucho v zemi
  9. Texty u moobu

    to by me taky zajimalo EDIT: ale muzes se podivat jak jsou nastaveni treba guardi a podle toho nastavit i jine npc. Texty jsou v npc_text .. nevim jak se ta tabulka ted jmenuje presne. Ja se zatim snazim prijit na klic mezi npc-ckama a temi texty co rikaji..
  10. Kde je text v knihach

    Neda se nejak nastavit abych videl ty texty nebo pokecy primo v navicatu? nebo to musim dycky vyexportovat, upravit a pak uploadovat z5?? A pak jeste nevite kde jsou texty od guardu? nebo kde se upravuje to jak vam guardi ukazou treba warrior trainera? to potrebuju opravit a nemuzu to najit..
  11. Prosím pomoc, problém při instalaci MySQL

    Tenhle problem jsem mel taky a lamal jsem si nad tim hlavu.. Pomohlo vymazani slozky z program files (jak uz zminil benny)
  12. Honory,Orish a Common,2 Frakce na Jednom ACC

    A program MDH se da sehnad kde? prosim (uplne by stacil link)
  13. Tajna mista

    nevite nekdo proc vznikaly takove lokace jako treba emerald dreem nebo emerald forest nebo dalsi..?? to jsou kousky outlandu nebo jen takove ptakovinky?
  14. JO JO JO JO JO uz mi to funguje s tou databasi 0.6.2 to jede a je to vsechno naspamovane jak ma parada Jen mi jeste reknete jestli se updatuje v navicatu pomoci toho execute batch file .. at vim jestli to delam dobre nebo ne..
  15. Davam dycky execute batch file v navicatu, jinak nevim jak ji mam uploadovat, nebo timhle smazu to predchizi? Jinak jak jsem nahraval SDB 0.6 tak jsem to nejdriv smazal a pak nahral do prazdne.. ale to mi vypsalo spoustu chyb a ted zkousim nahrat 0.6.2 a mangos mam 3157. Podle tech chyb jsem to taky predtim opravoval aby to fungovalo..
×