Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

demko

Members
  • Content count

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by demko

  1. Majncrafťáci

    Smazat.. nedokážete ocenit něcí práci -.-
  2. GM/EM

    Zdravim.. Měl bych zájem o nějaký post GM/EM :-) Požadavky určené nemám.. Jediné co bych chtěl podotknout je asi to že by server měl mít alespoň 20+ Lidí. Minulost: 100ka Wow , Elitewow a plno dalších předtím :-) Tyhle byli dva poslední. Jaký jsem? No jsem spolehlivý, kamarádský a v teamu samozřejmě pracovat umím. Samozřejmě respektuji své nadřízené . Umím: Dělat perfektní a přehledné shopy. Hlídat a spravovat chat. Vyřizovat efektivně tickety od hráčů. Vystupovat vstřícně a nezaujatě k oboum frakcím. Dělat časté a zábavné eventy. Komunikovat s teamem a postavit se problémům. Drtivou většinu příkazů a využívat je tak jak se má. + Dodatek , už 3 měsíce se věnuji Grafickým pracem :-) Bannery,obrázky atp.. Takže by nebyl problém i něco takového udělat. Neumím: Supportovat Odmítnout hráče s nějakým dotazem. Být offline víc jak jeden den. (Já tu hru prostě miluji) Spravovat DB. Contact me: Skype: dankorinek11 , ale rači E-mail : [email protected] nebo PM. Na skype už moc nechodím. Tak myslím že jsem o sobě napsal co se dalo. Děkuji za přečtení mé nabídky . Přeji vám úspěšný zbytek dne. + Dodávám moji poslední grafickou práci.
  3. GM/EM

    Update.
  4. Demko Graphic.

    Můj uplně první obrázek.. ( Předem upozorňuji že sem dávám jenom obrázky co dělám " Pro mě a pro mé zabavení , nebudou zde žádné co jsem dělal na zakázku :-) ) http://imageshack.us...1773896798.jpg/ Potom jsem dlouho trénoval..Jak doma tak jsem chodil do jednoho kroužku tady u nás ve městě A myslím si že můj další obrázek byl ohodně lepší.. http://imageshack.us...admsicejpg.jpg/ A dál tady mám moji první zkoušku mága.. Inspiroval jsem se elfkama jak sami můžete vidět.. http://imageshack.us/f/528/mageg.jpg/ No :-) To by pro začátek stačilo.. Budu to Updatovat .. Pokud bude čas.. Děkuji vam za shlídnutí a doufám že se líbí ( Až na jedničku )
  5. Demko Graphic.

    Nech si tu co chceš Tohle je moje práce takže je mi to úplně jedno
  6. Demko Graphic.

    Děkuji .. A dělám to v : CorelDRAW Graphics Suite X5 + Některé upravy dodělávám v PS . A teď šetřim na novej : Adobe CS5.5 Master Collection Graphic.
  7. GM/EM

    Chápu jak to myslíš a beru to s klidem :-) Je mi 17. To jen tak pro začátek. Dál .. Ticket - Efektivně jsem myslel jako hned atp.. Eventy no nejsem ten kterej dělá jeden a ten samej zasebou.. Většinou lidi chcou eventy jako je Loto,bludiště popř "Najdi,seber,utíkej" Ale jde tady spíš o to že mám dobrou fantazii , takže dokážu vytvořit hezkej a ještě k tomu zábavnej event. No dál. Komunikovat ano to umim , beru to jako že nejsem typ jednou za rok promluvim a dokáže se přizpůsobit popřípadě navrhnout něco a dokážu o tom diskutovat.. Samozřejmně že příkazy ovládám , ale nesupportuji.. I kdyby to byl člen rodinny..Nedal bych mu nic. A je jedno jak by mě pomohl.. S těma dotazama to ber tak že doteď jsem nepracoval na nějakym velkym projektu.. Doteď jsem se pohyboval mezi 90-250 lidí takže ty dotazy byli v pohodě. + Ten obrázek je moje práce.. Věř nebo nevěř , říkej si co chceš .. Ale pokud mi nevěříš ale potřebuješ grafickýho editora a ta nabídka by platila stačí napsat.. Ukázal bych ti že to je moje práce .. + Dodávám moji dnešní celodenní práci.. Jelikož jsem včera dodělal poslední zakázku co jsem měl.. Tak jsem se nudil :-) Pokochejte se
  8. Přikazy-OC

    Zdravim , mohl bych poprosit od někoho aby mi sem postl " Oregon Core " Commandy pro GM?? do hry??.. TBC prosím.. stranku nebo jen ty commandy -- děkuju
  9. hledam post eventera

    Já post EM - hledám už víc jak půl roku .. A nic =) __ Ale nak to neřešim jednoduše nikdo nepotřebuje tak nepotřebuje ..
  10. hledam post eventera

    :lol: :lol: Tohle je nejzábavnější přihláška dítěte od Roku 2009 Už jen podle toho jak se tady vyjadřuješ , a jak uražíš lidi atd , tě určitě všichni budou chtít :lol:
  11. Přikazy-OC

    Děkuju .. Hlavně za tu - Rep.. Nechapu co jsem udělal že jsem dostal - , jen jsem se zeptal jelikož tohle je Wow Forko .. __
  12. mana

    LoL Nafetovaný dítě.. prej mlč a šoupej nohama.. :DD :lol: Když neumíš ani s Wowkem natož s DB + COnfi tak si stim nehraj panebože.. __ Vrať se k plyšákům.. :lol:
  13. mana

    Návod - "Start" - "Tento Počítač" -"Místní Disk C" - "Program Files" - "World of Warcraft" - UNINSTALL !! :blink:
  14. Server

    Zdravim , už mě fakt štve že furt mi někdo maže topic ! Kdo pochopí že to je " DISKUZNÍ FORUM " Tak se muže bouchnout do hlavy , a sundat si plynku !!.. Takže ptam se po 5té , pracuje někdo na nakym TBC serveru? nejlip Fun , kde spellujou bossové ?? Kdyžtak PM.. prosím a nebo sem do diskuze"!! A pokud nikdo , tak prosim někoho kdo na to má prostředky aby začal .. Lidi naženu neni problem , znam plno lidi co hledaj takovej server , už jen z důvodu že " wow.100ka.cz " skončila.. tak těch 50 lidí co tam hralo , se ještě pořádně neusadilo Díky za odpovědi.
  15. Server

    Proč si myslíš že hledám?? Protože na těch portalech je samej wotlk a TBC fun nenajdeš. ! Normalní.
  16. Tier12

    S takovou mužeme čekat že T14 bude vojenská uniforma , a bazuka na rameni..
  17. 100KA Projekt hledá Developery,GM Ingame,EM

    Jseš chytrej jak vlečka od traktoru , nechapu proč to tak komentuješ neni to jedno ? Web máme dobrej , Hosting máme , všechno máme.Stačí nam sehnat ty lidi .. A je 100x lepší to napsat tak jak to napsal on , než napsat "Hledáme GM" Napiš si , skopči si někde přihlášku mail " [email protected] " A my tě vemem.. Takže pro příště , nechceš nam pomoct? Tak se neozývej .. dík )
×