Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Palmik

WoWResource Developer
  • Content count

    408
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Průměrný uživatel

About Palmik

  • Rank
    Level 6

Contact Methods

  • Website URL
    http://palmik.net
  1. Noční život na serveru

    Neni problem udelat stripterku, ktera se Vam za penize, pokud budete mit pozadovany lvl svlekne, zatancuje a na x % Vam hodi nejakou nakazu ala pohlavni nemoc S hospodama bych to udělal tak, že bych tam dovolil chodit low lvlům, hodil tam npc co by útočili jen na xlvl+ (jak už tady někdo řekl) což by snad taky neměl být problém. Tančící elfka může být udělána třebas i v db pomocí creature_addon.
  2. Help !! Jak Udělat že NPC sedí nebo spi ??

    Tabulka creature_addon sloupeček emote...
  3. Všeobecné diskuse

    Ahoj, nebylo by dobré změnit název "Všeobecné Diskuse" v sekci MaNGOS na "MaNGOS - Všeobecné Diskuse" analogicky to samé i u Ascentu? Proč by to bylo dobré? Protože, když tam někdo napíše, oběvěví se to v nových zprávách a člověk nikdy neví, jestli se jedná o MaNGOS nebo Ascent. Někomu to přijde jako banalita, ale mně by to pomohlo.
  4. Blizzard a Mangos

    MaNGOS project nelegální není, teoreticky k běhu blizzardovské dbc nepotřebuje. Co je však protiprávní je (řekl bych) to, že si hráči mění realmlist a taky to, že se připojují na server pomocí blizzard klienta
  5. [DEV] Hyjal...

    Tak jo, update Nyní to již i zkompilujete, dále je tam Jaina a její spawnování. PS: Sry za to že je to v AJ, nemám sílu to teď zase po sobě překládat zptátky
  6. Nemohl jsem si odpustit napsat Vám, kteří o ní ještě nevíte (jelikož veřejnosti byla představena teprve nedávno). Jedná se o databázi pro MaNGOS která je zatím v plenkách, ale já osobně jí jako správný patriot držím palce a přeji mnoho úspěchů Zde je její domovské fórum, kde se dozvíte více.
  7. [RELEASE] - The Goat Database Rev 1

    Teda nevím, ale když někomu radím, tak si nepřipadám vyvýšený. Jinak na holku máš nice avatara
  8. UDB 0.7.5!!! :)

    Trošku nesmyslný duel, když UDB je z části právě SDB na které již jako takové tedy vývoj nepokračuje.
  9. [DEV] Hyjal...

    Jop díky, jsem rád, že jste se na to podívali... nepostuju sem každou změnu, časem sem hodím další verzi... vývoj můžete sledovat i zde. Edit: To Kupkoid ty immunity neřešim, teď okolo toho byly čachry, až se to ustálí, dodám je, zatím si je můžete smazat, jinak nebude kompilace s posledníma revizema možná.
  10. S tím si dovolím nesouhlasit. Je možné, že je tam více nascriptovaných bossů, ale rozhodně je jich jen málo, které jsou alepoň z 80% blizzlike. Na MaNGOSu je již většina tbc raid instancí complete a to velice blizzlike, až na některé složitější bosse, nebo ty, co potřebují core support.
  11. Když pominu žvásty ATOMA zareaguji si na Voice chat... Pokud chceme máme docílit blizzlike, tedy býti co nejblíže offiku, pak by jsme my v Evropě měli mít Voice chat vypnutý, stejně jako na offi serverech. Dále by mne zajímalo, co je na Amtrixu víc opraveného, než-li na MaNGOSU, jak zde tvrdil DarkSlider
  12. [DEV] Hyjal...

    ---------------------------------------------------------------------- Hyjal Npcs About 75% Without Abomination and Ghoul and without says. Some timers and IDs must not be incorrect. Big thanks goes to the DeeDee Anetheron 80% Some timers must not be correct. Kaz'Rogal 80% Some timers must not be correct. Azgalor 80% Some timers must not be correct. hyjal_functions.h Function for spawning more creatures. (Reworked DeeDee's version to be more eficient (i thing) for save a lot of lines ) Some datas for spawn and final destination (Thx to DeeDee) Jaina and her spawning events Vanishing part is not. ----------------------------------------------------------------- Pokud někdo něco ví ohledně Hyjalu. (Jak funguje spawnování, s kým musím pokecat atd... tak mi to prosím sdělte) Vývoj můžete sledovat i ZDE.
  13. české hlášky z W3 ve WoWu

    No, čeký hlášku jsou dobré, např "Za kladivo zhouby" (Nebo z houby? )
  14. C4 hosting

    Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda-li má někdo (popřípadě jaké) zkušenosti s tímto hostingem, jehož služby mne zaujaly.
  15. Zajímalo by mne o co má Ascent lepší předpoklady, než-li MaNGOS, krom multireadingu, bez kterého se dá jakž-takž obejít.
×