Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Headlein

Members
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About Headlein

  • Rank
    Level 2

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Projekt
    Server Headlein
  1. [GM/EM/DEV/ADMIN] Headlein

    Zdravím všechny. Hned do úvodu bych chtěl napsat že nemám zájem o klasickej post developera, poněvač nemám tolik času a nebaví mě klasické opravování bugu, dělání věcí jako cvičená opice bez rozumu atp. Hledám server s budoucností a nejlépé něco typu gigafun (custom itemi, questy atp.) ale nepohrdnu ani kvalitním klasickým serverem kde bych mohl výtvářet něco nového co na serveru nematé a co by ho dělalo originalním tím například myslím specialní event bosse, ukazkový npc před dungu co padá, popřípadě event items nebo například pet vip portera. Shrňme si to. Co hledám - schrnutí Nejlépe post developera nebo admina (ale jsem flexibilní takže jako dev mohu dělat i eventy číst tickety atp.) Tbc (2.4.3) - WoTLK (3.3.5) Nejlépe server s custom items, dung,quest - neni podmínkou! Server s populaci minimalne 30+ ve spičce. Mít volnost ve tvorbě. A v neposlední řadě kvalitní a pohodoví zazémí. Neni lepsího místa na práci než místa kde je zábava. Něco o mě Jmenuji se Ondřej Plíva. Je mi 17. Jsem pohodový člověk který se rád přiučí novým věcem, problémy řešim s chladnou hlavou a rád bych našel kvalitní zázemí. Wow hraju cca 5-6 roků na všech typech serverů od blizz.(valhalla, twinstar...) až po funy (typu Gigafun, Master wow....) Chodim na gymnazium, do třídy která je zaměřená na IVT, z toho vyplývá že mé dovednosti se budou už jen zlepšovat. Co umím/nabízim??? Nadšení pro spravování serveru. Příkazy to je samozřejmost. Základy photoshop, HTML a CSS.. Pokročilá znalost SQL. Dobra znalost v tabulek. Vytvářet NEW ITEMY, QUESTY OBJEKTY atd. (sql teleporter). Scriptovat Bosse EventAl, SmartAI. Něco málo s C++. (Pridavani custom scriptu atd.) a dále se učím. Kompilace trinity core. Správa db. Denně mohu věnovat vylepšovaní serveru 1-2 hodin. Tvorba custom patchu. Grafika od upravy obrazku az po upravu videi v sony vegas a cineme 4D. Dalším dovednostem se rád přiučím. Mé zkušenosti?? Dělal jsem Admina na Hamachi serveru asi tak pul roku. Přestal jsem poněvač na něm hrálo málo lidí(1-30..) Poté jsem byl GM krátké období na Americkým serveru Eternal. Deveveloper na už zaniklém serveru Staron Fantasy. Nejdelší dobu jsem ztravil na Unholy (portal manius) a v neposlední řadě jsem dělal ještě na pár menších serverech jako illusion atp. Skype: Ondra.pliva Email: [email protected] Nebo zde na foru PM. Níže přikládám pár ukázek tvorby. Děkuji všem za přečtení s pozdravem Headlein. Ps: Na gramatiku nehleďte ;-D hleďte na obsah.
  2. Uprava DBC, SQL(smartai)

    Dobrý den Jak už vyplývá z názvu potřeboval bych poradit s úpravou dbc atp. Takže jako první by mě zajímalo jak je to přesně s úpravou spell.dbc na internetu jediny co jsem našel je http://www.trinitycore.info/Spell.dbc_tc2. Zajímámě co znamenají některé sloupce ale hlavně jake hodnoty dosazovat. Za druhé hledám někoho kdo se dobře vyzná v smart ai a poradil by mi. Dál mám problém se spell_area a to konkretne ze jsem si pridal auru z icc do ulduar ale namisto aby to bufflo hrace buffuje to pouze gm se zapnutým gm nevíte kde je problém?? Za všechny odpovědi budu vděčný a omlouvám se za svůj pravopis.
  3. Unholy - Nábor SQL DEV

    Stale aktualni- update
  4. Unholy - Nábor SQL DEV

    Stále aktuální.
  5. Unholy - Nábor SQL DEV

    Dobrý den Jak už z názvu vyplývá hledám SQL developera který by mi pomohl s vývojem serveru (vytváření custom dungu, itemu atp.) Server info -> http://unholy.manius.eu/ Požadavky: Věk 15+ Znalost SQL (osobně prezkouším) Vyznat se vstruktuře TDB Spolehlivost Časovou flexibilitu Ochotu se učit novým vecěm Vlastní server k testovaní atp.(vyhodou) Co vám můžeme nabídnout my: Kamarádské zázemí Získáni zkušeností Začlenění do teamu Za dobře odvedenou práci odměnu formou Donate Přihláška by měla obsahovat: Něco o vás Důvod proč se chcete stat dev.. Kde jste už tento post zastupoval, zkušnosti a reference Ukázky vaší tvorby (obrázky velký plus) Vše co umíte co by se dalo využí ve vyvoji serveru Kontakt (nejlépe skype) Nebojte se napsat na každou žádost odpovídám. Update: Hledám nejlépe člověka co splňuje všechny tyto podmínky ale pokavaď je tu někdo kdo se dobře vyzná v gossip, wp a hlavně ve SMART AI tak ať určitě napíše i když všechny nesplňuje. Prosím vás zdržte se všech komentářů na portál Manius které se netýkají náboru!!!!! Chci upozornit že přihláška má bý stručná a vystižná. Nehodlám si číst dlouhé eseje ale i prihlášky tipu chci se stát developerem taktéž nečtu!!! Svoje přihlášky posílejte na mail [email protected] nebo mě kontaktujte zde.
  6. Blood Of Wars - GM Forces

    Takovyhle server hledam na wotlk skoda ze je tbc a web je strasny. Preju hodne stesti
  7. Nic uz jsem si to skompiloval sam a openssl mam a i kdyz tam dat ty knihovny ktere my tam chyby tak to stejnak nejde. Nejspis to vyresim instalaci vs10 pak by to melo jit co jsem slysel. Diky za rady.
  8. Zdravim mám takový menší problém když chci zapnout auth bo world vypíše mi to hlášku " Vstupní bod procedury _invalid_parameter_noinfo_noreturn se nepadařilo v dynamicky propojované knihovně MSVCR100.dll nalezt " toto se mi stavá skoro u všech repacku co jsem si stahoval zkoušel jsem hodně navodu na opravu atd ale nic nepomohlo jinak to co si sám skompiluju mi de v pohodě budu rádd za každou radu.
  9. Angelas - Hledame Developery

    Zajimavy projekt jen bych doplnil jeste nejakej info(emulator, na jak silnym stroji jede...) a jinak jak tu bylo receno to menu na web je strasny. A jak se hodlate rozvijet zatim vidim ze nemate moc velkou populaci. No preju vse nejlepsi at se vas projekt rozvine.
  10. Post Dev/GM/EM

    Stále aktualní (par uprav).
  11. Post Dev/GM/EM

    1)Myslel jsem kompilaci (mangosu ...) 2)Evental A neberu to jako urážlivý takovýhle otázky jsem čekal:-)
  12. Post Dev/GM/EM

    Čau lidi Něco o mě Jmenuji se Ondřej Plíva Je mi 17. Jsem pohodový člověk který se rád přiučí novým věcem, problémy řešim s chladnou hlavou a rád bych našel kvalitní zázemí. Wow hraju cca 4-5 roků na všech typech serverů od blizz.(valhalla, twinstar...) až po funy (typu Gigafun, Master wow....) Chodim na gymnazium, do třídy která je zaměřená na IVT, z toho vyplývá že mé dovednosti se budou už jen zlepšovat. Co hledám ?? Post GM, EM a DEV. Nejlépe na fun server (jako je například gigafun-255lvl), kde bych měl možnost vytváření(upravování) vlastních setu dungu, questu atd.. Patch 3.3.5 Veřejnou IP Komunikativní team Co umím/nabízím??? Nadšení pro spravování serveru. Příkazy to je samozřejmost. Základy HTML. Základy SQL. Vytvářet NEW ITEMY, QUESTY atd. Scriptovat Bosse EventAl. Denně mohu věnovat vylepšovaní serveru 1-8 hodin. Minimálně každý týden nějaká novinka na serveru. Jako EM bych dělal tak 1-5 eventy denně -Moje heslo: Fantazii se hranice nekladou. Dalším dovednostem se rád přiučím. Mé zkušenosti?? Dělal jsem Admina na Hamachi serveru asi tak pul roku. Přestal jsem poněvač na něm hrálo málo lidí(1-30..) Poté jsem byl GM krátké období na Americkým serveru Eternal. Dev na Staron Fantasy. Kontakty 1)PM 2)Skype jméno: Ondra.pliva 3)Email: [email protected] Omlouvám za můj pravopis neni nějak moc zářný. Děkuji za přečtení a doufám že se mi někdo ozvete, když mě vemete nebudete litovat :-).
  13. Přidání .CPP soubory ?

    Takze mam windos Visual mam 2008 Expres Edition. Zdrojak to jsou ty puvodni soubory ktere jsem kompiloval jestli jo tak to mam ..
  14. Přidání .CPP soubory ?

    Dobry den jak uz nazev napovida zajimalo by me jak pridam uz k udelanemu serveru (Mangos Revision 11157 patch 3.3.5) .CPP soubory (napr. scripty do bossu v icc tu jsem je stahnul: http://filebeam.com/def8c531b833a371088d519a59fd6196) cetl jsem si nekolik topicu ale nepochopil jsem to z nich jak to k tomu prikompilovat nerad bych delal server od zacatku???? Omlouvam se jestli tu nejaky taky topic uz je jestli jo tak staci hodit odkaz.
×