Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

srosiskas

Members
  • Content count

    76
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by srosiskas

  1. gems

    Zdravím zase a omlouvám se že zas spamuji.. chtěl bych se zeptat zdali jsou někde napsaná id gemu a nebo vendora pro gems na prodej co je občas na funech díky..
  2. gems

    moc děkuji + rep dostaneš
  3. dobrý den. Dělám itemy na wow-v.com a dám si tam např + 450 haste ale ve hře se to neukáže pak např agility a neukáže ve hře.. ukazuje se tam jen hp strenght a intelect prosím mohl by někdo pomoct ?
  4. vložení itemů do db ale ve hře se ukaže jinak

    to jde mangos creater item na arcemu ?
  5. vložení itemů do db ale ve hře se ukaže jinak

    přes jaký quice ? poradíte ?
  6. All class trainer ke stažení

    opravdu nechápu proč oživujete 1 rok starý topick..
  7. Post GM/Dev

    hochu právě tento typ člověka nám normalním lidem do věku 15 let ničí všechno ted si řeknou že nechcou 13tí letého eventera protože tamten 14ti letý udělal hento a ten 13ti by to mohl udělat taky ... fakt díky a jinak good story ta tvoje přihláška ještě napsat pravdu a bude to ok.
  8. [Realita!!] Jídlo v české republice

    hejsek sam bydlím na vesnici a vím jak to tu je.. už to neni co bývalo a hejsek že si byl 1x nebo 2x na brigádě tak si nějakéj chytréj já sázím minimalně 3x do roka u přibuzných a ze školou máme taky svoje políčko.. takže prosím nedělej ze mě debila.
  9. [Realita!!] Jídlo v české republice

    Taky mě zajímalo co mají za recept v tom kfc a foost fot či ako sa to píše ale jak jsem slyšel tak tam dávají pěkný humus. Jinak dle mě už se nedá věřit opravdu ničemu pokud vypěstujeme sami na svoji zahrádce jídlo tak: 1.Vzduch to jakkoliv ovlivní. 2.pokud tam jezdíme nějakým autem tak zamořujeme rostliny. 3.je už mnoho přemnožených parazitů, které se vytváří díky všemu tomu svinstvu 4.Dnes, už skoro nikdo nepoužívá kvalitní hnojivo a dává tam jakékoliv sarajty a nechci narážet nějak ale je to pravda, kde sou časy, kde se dávalo hnojení produkce naše atd.. A dle mě šetří lidi tam kde nemají. Raději si koupím kvalitnější jídlo ale nebudu zbytečně nechávat puštěné světla a nebo při čištění zubů nechat stále téct vodu při umývání nedávat zbytečně tolik vody a když dáváme na sebe mýdlo tak pozastavíme vodu abychom zbytečně neproudily.Nenecháváme rozsvíceno všude, když jdeme ven vypneme si počítač a nebo televizi či play station a nebo jé dát do úsporného režimu a na toaletách používat méně toaletního papíru a nekupovat zbytečně nějaké tyčinky a nebo přeslazené coca coly a nebo jen bramburky za to co dnešní mládež utratí za toto svinstvo ste doma mohli mít skvělou večeři,snídaní nebo jen oběd.Občas se stává i mě, že mám takzvané "velké oči" to znamená že vidím jídlo a říkám si tolik bych toho snědl a hento tam si dám ale nakoupíte to a hnije vám to v lednici a potom to musíte vyhodit a máte zase - kč.Takže radá zní kupujte si např denně jídlo a berte ho tak jak máte hlad.. ale toto by mě měl vědět a dodržovat to pokud chceme jíst kvalitní jídlo.Potom se lidi diví, že musí všude šetřit sice v Čr a ani v Sk neni moc dobrý sortiment na jídlo a dávají nám ty sarajty, které vytvoří někde v laboratoři potom se divíme že přirůstají obezní lidé a vlastně proč ? protože jedí levné chemické jídlo, které jím dopřává chut ale ničije. Tak to by ode mě bylo asi vše k tomuto tématu a jediné co bych řekl ještě je že to nechci nikomu vnucovat ale je to jen tak, kde se má šetřit abychom měli to jídlo a hlavně tu kvalitu a nejedli aspon ty hnusy z laboratoře. Jinak taková perlička co neví snad nikdo a ptám se i vás, protože já to nevím a v Americe o tom špekulují. Sčeho je vyroben Hot Dog nebo-li česky párek v rohlíku.
  10. error v nahravaní db

    říkám že se učím a ok nejsem zvyklej aby mi to házelo tyto erory .
  11. error v nahravaní db

    škoda že nevím jak...
  12. error v nahravaní db

    + při spouštění serveru hesla jsem si vymyslel server.log
  13. error v nahravaní db

    1/2 část opravena ale došlo k další world nahraji ale DB nejde 0.7 ale 0.6 jde a potřebuji právě tu 0.7 chyba při nahrávání 0.7
  14. error v nahravaní db

    eror mam ze dneška .. a instaloval jsem si oregon core db pře sqlyog a revize 1408
  15. HTML EDITOR

    jako wladas ted se učím ale pro lehké úpravy použiju poznámkový blok a návody mě zase vystačuje tam tá stránka kámoš se tam toho naučil hodně takže dávám na jeho radu a jinak tobě hodně štěstí a až něco najdeš napiš to klidně sem at se pokocháme těma progromama.
  16. život je boj .. a boj je wowresource podívej se tady na forum i do jinších kategorii jak nastavit např confingy u confingu ted jen nastavíš cestu K Db a to má každý emulátor stejně Db nahraješ podle zdejších návodů akorat si to pojmenuješ ty části db jinak ne že instaluješ db oregon a píšeš tam mangos .. kompilace pomůže ti zde tuna návodů... a dále se můžeš inspirovat na dalších báječných strankách ale musíš zapojit mozek a né všechno zdát bez boje a postavit se tomu čelem.
  17. HTML EDITOR

    ahoj nevím jak ty al já editor ted nepotřebuji ale skus na této stránce tam ti možná poradí je tam skvělí návod jak na html a je to fakt užitečné.. http://www.klikzone.cz/HTML-navod/HTML-atributy.php
  18. Ahoj líbí se mi tvůj text a už ti sepisuji proč by si ty zrovna měl udělat mě server neboli aspon pomoct jak si slíbil jediné co se mi ale nelíbí že odsuzuješ arcEmu je to super emulátor abych řekl zde jsem se naučil asi nejvíce a díky němu znám hodně věcí..
  19. ad.exe

    dobrý den. Nevím proč ale když spustím ad.exe vyhodí mi tento error: poradí někdo nebo neuploadne někdo mapy sem + dbc ?
  20. problem v DB

    nahrani DB 07 [Err] 1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'DELETE FROM `creature_model_info` WHERE (`modelid`=7113)' at line 32 [Err] -- ODB0.0.7 Alpha database updatepack -- In dev., so please use at own risk (you will not get help for issues regarding this updatepack untill release day) -- Database for Oregoncore 2.4.3 core rev 1391+ -- Update the version table in database UPDATE `version` SET `db_version`='ODB 0.0.7 DEV for OregonCore rev.1391' -- -- World Zones redone (Thx to Darkgroom for supplying the data, Dave for redoing the zones) -- -- -- Sunstrider Isle -- -- -- Eversong woods -- -- -- Ghostlands -- -- -- Instances -- -- -- The deadmines -- -- Set correct model for Captain Greenskin DELETE FROM `creature_model_info` WHERE (`modelid`=7113); [Msg] Finished - Unsuccessfully --------------------------------------------------
  21. problem v DB

    nahral world a ten updat a pak v složce updates nějaké blbosti takže je to semnou asi zlí že ano ?
  22. problem v DB

    UPDATE `version` SET `db_version`='ODB 0.0.7 DEV for OregonCore rev.1391'; vloženo ted zas tento error [Err] 1054 - Unknown column 'unit_flags' in 'field list' [Err] -- -- Ragefire Chasm -- -- -- Various fixes in parts of the world -- -- -- Adjustments to the pool system -- -- -- Fix critters HP (they should die after 1 hit) -- -- -- Various fixes from the forums (thx to Trentone, Zlokobni, Afterdawn, DigerAgo, Stfx, Desteny, Gizmo, Henhouse, MiLK, Gnoore & Zaxarpal for contributing) -- -- NPC 22461 - Fel Cannon MKI (makes the cannon unmoveable) UPDATE `creature_template` SET `unit_flags`='4' WHERE `entry`='22461'; [Msg] Finished - Unsuccessfully --------------------------------------------------
  23. problem v DB

    32.DELETE FROM `creature_model_info` WHERE (`modelid`=7113); 33.INSERT INTO `creature_model_info` (`modelid`, `bounding_radius`, `combat_reach`, `gender`, `modelid_other_gender`) VALUES (7113, 0.459, 2.25, 0, 0);
  24. problem v DB

    myslíš v db creature_model_info` WHERE (`modelid`=7113)' at line 32 tak tam řádek 32 neni.
×