Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Noeel

Members
  • Content count

    170
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Noeel

  1. problém s navicat - characters.sql

    problém je někde mezi židlí a monitorem, protože když narazím na nějakou primitivní chybu odzkouším všechny možnosti, které mě napadnou dříve než se zeptám.
  2. Jakub Murin (Murko) [?]

    Pěkný web, dívím se že by se stím někdo sral to nakodovat ručně když tohle sestřihneš za polovinu času ve WP
  3. Oregon Core pomoc

    Prosím tě, piš věci do jednoho postu viz příspěvěk #3 a #4 si mohl v místit do jednoho, porušuješ pravidla fora. Nic méně k tématu, už je to tak 3 roky co jsem s core pracoval, takže si už nevzpomenu, ale můžu ti poradit. když si přečteš co ti vlastně core po spuštění hodí, měl by ses dohledat důvodu proč, třeba pomocí google, jsem si jistý že tohle se už tady na forum řešilo hodněkrát. A nebo někde jinde.
  4. Oregon Core pomoc

    Je možné že ti tvůj server používá stejný port jako skype, což je častý problém, port jaký používáš najdeš a nastavíš v configuraci emulatoru.
  5. Oregon Core pomoc

    Problém je že nemáš otevřený porty, tudiž buď ten port využívá jiný program nebo by to mohlo být firewallem.
  6. Ahoj, v téhle sekci se pořád objevují stejné otazky a stejné chyby a protože někdo neumí moc dobře hledat tak jsem budu dávat vychytávky pro OC. Základní Úpravy Max level 1-255 otevřete si /src/game/DBCEnums.h a přepište #define DEFAULT_MAX_LEVEL 255 #define MAX_LEVEL 255 Smažte cache a znova zkompilujte server Nastavte si configuračním souboru jaký chcete max level. A můžete zapnout server. Pokud stále nebude fungovat max level 200 tak je třeba nastavit v Databazi.. pro editaci použite Wlčí SQL Generátor v0.82 SQL Úprava/Doplňky Vendors 2.4.3 OC Venroři které byly uploadovny 23.06.2010. http://filebeam.com/3056521a7f269f9142a2616ad0841f75 Heslo - oregoncorevendors Trainer spellů za Q + Weapon trainer. Nějaké UPDATE database zde http://www.wowresource.eu/index.php?showtopic=11564 Úprava hry/Core Správa spellů? Prográmek pro Upravu spellů/Aury atd.. http://www.wowresource.eu/index.php?showtopic=23330&pid=208606&st=0entry208606 Script pro Additem + Můj Reagent Vendor? Takže první je třeba zaregristrovat AddItem do Core // Podle návodu Wolf Officious http://www.wowresource.eu/index.php?showtopic=23749 Dále můj vzor Reagent Vendora Vendor rozdává http://old.wowhead.com/item=23162 http://old.wowhead.com/item=21215 A potřebné věci pro spelly. Aktualně budu přidávat a editovat.Zde Můžete přidávat i svoje návody návrhy
  7. stream social site

    čau lidi, Chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s tvorbou se sociální sítí jako je twitch. Aspoň podobně fungujicí. Napadlo mě jen ze zajímavosti, něco zkusit vytvořit ale dříve bych se chtěl ujistit jestli už nejsou nějaké zdrojové kody na internetu, čistě jen pro inspiraci. (mluvím teď jen o scriptech které umožnují uživateli pouštět svůj přenos na mé stránce) Pokoušel jsem se něco najít na googlu ale asi hledám pod špatnými tagy tak jestli by mi někdo mohl poradit jestli už tohle rusáci pořešili
  8. Hledám schopný lidi

    čau, Děláme na takovým menším projektu, jedná se o WoW server patch 6.2.3. Víc informací v domluvě Web pages: Online Server: Online Scháním asi tři až pět lidí. Je potřeba trocha znalosti hry, vědět kde hledat, a bonusový plus, znalosti z předchozí pozice developera Napište mi zde nebo na wowmen007 Sorry že jsem tenhle topic tak odflákl, čas jsou peníze.
  9. Hledám schopný lidi

    Omlouvám se, projekt ruším. V každém případě to mělo být něco netradičního, že by jste neměli zájem. Běželo to na tc2, webový stránky ještě běží ale byla by ostuda je ukazovat kompletně nedodělané. Začal jsem se flákat na ofiku, podle mě za ty prachy to fakt stojí (asi)
  10. [C++] Problém s addy.

    Proč je to tak zbytečně složitě napsané?
  11. Featuring

    Zdravím, už dlouho jsem přemýšlel o tom že bych si chtěl postavit takový menší wow server, víte ze začátku bych tam byl sám a stavěl svět podle mých představ, a až by server byl hotov, zveřejnil by jsem ho pro širší publicitu. Mám zkušenosti s wow servery, jsem kreativní a dokázal bych vytvořit svět pro hráče tak aby je zabavil na hodně dlouhou dobu. Měl jsem server kde hrálo 300 lidí, s vip kde stála jedna nejlepší zbraň 7 tisíc, a našli se lidé co si to koupili, staré dobré časy. Mám ještě nějaký vliv, stále mi píšou lidi jestli mám nějaký server. Nějaký reference: Blood of Wars, Mystiq, Spojka, deffender a spousta dalších nespočetných serverů ať už mých nebo jiných, Moderátor Oregon Core, Moderátor 11 fór na WS, Html, php, css, c++, pascal. Také si vzpomínám že jsem byl majitel portálu zahrat.cz a ve spolupráci s zakladatelem portálu mightandmagic. A je toho spoustu na co bych si možná ještě vzpomněl. Tudiž abych šel k věci, sháním featuring, místo kde bych si mohl udělat server a místo pro web atd. Co mohu nabídnout? Moje zkušenosti, a časem peníze z wow nebo i mých. PS: Jo a takový tričko WS by mi fakt udělalo radost
  12. trinitycore cmake error

    To se může dít jenom na widlích, není nad linux )
  13. Ohledně spamů serverů na servery.wowresource.eu

    Ne jen ten spam ale i ten vzhled je ostuda tohohle portálu, stiděl bych se. Až budu doma pokusím se z modernizovat vzhled, ale nic neslibuji.
  14. Nechtěl bych lhát, ale řekl bych že je to chyba v tabulkách characters. zkus nahrát nový characters a když to nepujde tak je z aktualizuj. všiml jsem si že si vše db aktualizoval, zkus jiné characters
  15. Failed v kompilaci

    Dobrý den, Chtěl bych vás požádat o radu, kompilace mi vypisuje 10>c:\Program Files\Microsoft Visual Studio 10.0\VC\include\utility(142): error C3859: virtual memory range for PCH exceeded; please recompile with a command line option of '-Zm110' or greater 10>c:\Program Files\Microsoft Visual Studio 10.0\VC\include\utility(142): fatal error C1076: compiler limit : internal heap limit reached; use /Zm to specify a higher limit .. 14> Creating directory "C:\Users\Admin\Desktop\SFOM\win\src\scripts\Debug\". 14>LINK : fatal error LNK1181: cannot open input file '..\game\Release\game.lib' 14> 14>Build FAILED. .... 16>------ Skipped Build: Project: INSTALL, Configuration: Release Win32 ------ 16>Project not selected to build for this solution configuration ========== Build: 13 succeeded, 2 failed, 0 up-to-date, 1 skipped ========== Mohl by mi prosím někdo poradit, co je špatně. Už jsem zkusil jiný zdrojový kódy.. Děkuji
  16. Failed v kompilaci

    Nevím kde mám nastavit ten příkaz, nemohl by někdo uvést screen, zkoušel jsem to hledat v properties ale nenašel, asi sem hledal blbě.
  17. Přidejte rozlišení na GM a Hráče. Zobrazení ID accountu, Seznam charakterů. Aukce postav za goldy, Pro Gmka přidejte možnost přidání itemu hráči s podmínkou zdůvodnění. Ban/Unban Profil Hráče Profil Postav. To je tak co mě napadlo..
  18. Examon Gigafun[TrinityCore2][Neplacený]

    Skvělej server, doporučuji :-)
  19. Co se doopravdy stane 21.12.2012

    Slyšel sem něco o roce 3500.. nějak tak.. Ale to je nejspíš nějaký omyl..
  20. Co se doopravdy stane 21.12.2012

    Má konspirační teorie. Nejspíše ruská delegace se snažila zastavit demonstrace, proto si vymysleli konec světa, aby vystrašili lidi, zrovna před začátkem svátků. Protože věděli že o svátkách demostrovat nikdo nebude.. Další možnost je že se snaží zvyšit opulaci, čiže populaci na příští rok.. DrunkPost V každém případě, přežili jsme další konec světa.. Tak ať nám to vydrží.
  21. [PRODÁM] Diablo 3 účet (3 postavy lvl 60)

    A proč stím nic neděláte? Dostal aspoň ban?
  22. Dota 2 zdarma

    Nabízím jednu pozvánku, (mám dvě) jenom pro toho kdo bude aktivně hrát, a tomu kdo pozvánku ještě nemá.
  23. Skoro každého hráče WoW je sen se stát GM, jenže s GM přichází taky starosti a není to jen zábava. V dnešní době se těžce hledá kvalitní GM. Proto přicházím s topicem které by třeba začátečníky a zájemce mohl přiučit. Věty které jsou označené hvězdičkou nejsou moc důležité. Spiš pro lidi který chtějí pracovat na profesionální úrovni. Optimální požadavky, charatker u GM- Věk: Servery hledají lidi kteří mají čas a mají něco v hlavě, a jak to známe čím větší věk tím víc znalostí ale i starostí. Servery většinou požadují 15+ a nebo 18+. Aktivita a reprezentace: Server vždy hledá aktivního GM, který nebude nijak zasahovat do hry hráčům (typu ulehčovaní hry hráčům supportovaním). GM by nemělo řešit svoje rodinné či osobní problémy veřejně ve hře. *Neměl by citít duševní vztahy s hráči. GM by měl veřejně vystupovat (tudíž psát do worldu) jen profesionálně, klidně, spisovně a ne vulgárně. Announce je jen pro oznámení důležitých zpráv pro hráče. Charatker: - Vyjadřovat se. Způsobem že pokud najdete problém nebo vás něco napadne jak zlepšit server tak sepíšete si článek který charakterizuje problém/nápad a poslat ho do určitého oddělení podle serveru. Třeba na fórum nebo rovnou Adminovy/developérům. - Ovládat svoje chování, poslouchat nadřízené. - Být samostatný. GM je určeno k tomu aby odpovídal podmínkám serveru, tudíž vaše problémy jsou vaše. (aspoň neotravovat furt admina ale zeptat se v Realizačním Teamu.) Podmínky a znalosti u GM- Velmi dobrá znalost českého jazyka. *Velmi dobrá znalost cizích jazyků EN/GER Znalost GM Příkazů Znalost Serveru a jeho historie. *Zkušenosti z jiného serveru, Wowresource nebo mého topicu. Znalost WoW a jeho identifikační znalosti. (znát nějaký ID) Aktivně se věnovat otázkám hráčů a odpovídat na tickety. Kde selhává hlava tam pomůže Google. *Vědět co znamená Emulátor, a co dělá. Aktivní na komunikačním prostředku. (Což může být třeba Skype, nebo zvolené podle serveru) Kde se naučit GM příkazy? Přece tady. Nahrál sem příkazy (commady) do souboru a aktualizoval. News-commandy.txt aktualizované pro nové revize. většinou funkční pro většinu EMU. TBC-commandy.txt Staré revize. Většinou funkční pro TBC. Věci, které se GM můžou hodit (zdroj Wowresource.eu) L70ETC ID Kapely - Zde Objecty které se vždy můžou hodit - Zde Pokud máte jistotu že jste připraven se stát GM. Tak můžete začít hledat GM post. Nejlépe když si napíšete přihlášku ve stylu životopisu, a zveřejníte ho na zde v sekci nabídky. Link klik zde Je dobré si přečíst a inspirovat se topici které založila konkurence . Také si můžete prohlídnout sekci poptávky, kde severy hledají a mají volné místa pro GM. Nebo rovnou psát na forum serveru který můžete najít zde nebo zde. Předem než nastoupíš na nějaký server. Přečti si pravidla serveru a pravidla pro GM. (Realizačního Teamu) Toť snad vše, budu časem aktualizovat. Do topicu můžete inspirovat lidi svými příspěvky s rady, návody či triky. Pokud si nový, doporučuji se registrovat na fórum. Snad mám všechno spisovně. Přeji hodně štěstí.
  24. Úpadek fóra

    Je od vás hezký uznat že se forum blíží k datum trvanlivosti.. Ale co vymyslet něco aby se do datum prodloužilo? A neříkejte mi že to že sem nikdo nechodí že za to může hra..
  25. DB 2.4.3

    Tohle je demence.. server který patří pod Zeta-games nemusí mít databázi jiného serveru. Jsi jenom uboze zaujatej proti tomu portálu nic víc.
×