Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

qwert

Members
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About qwert

  • Rank
    Level 2
  1. Rada prosím

    Prosim vas mohli byste mi napsat jak se treba scriptuje nebo opravujou urcite veci na mangosu? napr heal u shamana je na to nejaky prikaz nebo musim na to nejak jinak ...nebo napr premenit potvoru z neutral na pvp jak na scriptink kde to zapnu a jak dale...diky moc;)
  2. Mangosd.exe a realmd.exe

    dobre uz mi vse jede ale mam problem ze kdyz otevru serv tak nemuzu vytvorit postavu to musim pres Novicat??
  3. Mangosd.exe a realmd.exe

    ja vim...ale ja ho mam hned vedle toho.... pritom mi kdosi rikal ze musim zadat cestu ale nevim kam:-( kousek uz mam a to kde mam tu cestu ale ted to chce jeste jakysi realm ID a kde ho mam napsat nebo sehnat?? dikes
  4. Mangosd.exe a realmd.exe

    Tady mate ten problem Mangosu
  5. Patch 1.10.0-1.10.1-1.10.2

    az todle vyresim tak uz ani neceknu musim to jen vyresit...
  6. Patch 1.10.0-1.10.1-1.10.2

    takze patch uz mam ale mam tu jeden problem a nevim jak se ho mam zbavit kdyz mam patch 1.10.2 tak mi vzdycky pri spusteni jakoby uplne blika obrazovka a nevim jak to mam napravit zkousel jsem to nedavno hacknout a prestaloto ale rikaly jste ze mangos na hacku nejde takze bych to chtel nejak opravit bez hacku jen cisty patch ktery tam tedkom mam??? nevite cim to je??
  7. Patch 1.10.0-1.10.1-1.10.2

    ale proc ja uz 1.10 mam potrebuju 1.10.2
  8. Patch 1.10.0-1.10.1-1.10.2

    nevim jak se patchuje z tim prehchodem napr patch 1.11.0-1.10.1 mam tam jenom jakisi 1 soubor MPQ a nevim kam ho mam dat nebo mi poslete nejaky link na patch dekuji moc...
  9. Mangosd.exe a realmd.exe

    no ukazuje to jen cannot specified
  10. Mangosd.exe a realmd.exe

    mas ho v tom druhem topicu
  11. Mangosd.exe a realmd.exe

    realm jsem uz zpustil ale mangos jeste ne:D
  12. Mangosd.exe a realmd.exe

    no jo ale ja bych chtel vedet spis v cem je chyba asik to bude v te config ale nevim co jsem tam udelal za chybu jestli jsem to blbe pochopil bo co:-( pise to tam ze nemam specifikovanou databazi ale nevim co s tim:-(
  13. Mangosd.exe a realmd.exe

    No ja to mam nastaveny takto a toto je jeste co my to ukazuje...
  14. skipped

    chtel jsem se zeptat vadi kdyz jsem nechal dat na mangos quick install a mapy DBC a precheck je u nej napsane DONE ale u toho zbyvajiciho mam skipped vadi to necemu je to nejaka chyba nebo je to v poradku??
  15. Mangosd.exe a realmd.exe

    nevim jak to mam zpustit mam nastaveny acc ale porad mi to nejede a kdyz zapnu Realmd.exe nebo mangosd.exe tak se to zapne ale hned take vypne jen to tak blikne...uz si fakt nevim rady dekuji za pomoc..
×