Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Snake Plisken

Members
  • Content count

    135
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Snake Plisken last won the day on July 24 2009

Snake Plisken had the most liked content!

Community Reputation

-2 Nepřínosný uživatel

About Snake Plisken

  • Rank
    Level 5
  • Birthday 12/04/1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.darkruby.net

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydliště
    Ostrava
  1. [Nové forum]

    Ono neupadá jen fórum, ale celkové free komunita kolem WoWka. Jinak Wladass měl celkem stupidní nápad. nenavrhoval nic nového. Navrhoval udělat fórum, kde by bylo to co tu je, jen by tam nemohl postovat kdo chce, aby se zabránilo postům lam či co. Dle mě by se mělo vyčistit to stávající a ne tu dělat ještě větší bordel. Jinak nechápu, co se adminovi nelíbí za narážky od káji. Prostě opozice musí vždy někde být. Snakeu...máš si to brát tak, že by si měl přidat a ne tu trestat někoho, kdo projeví kritický názor. A od toho fórum je ne? Aby se vyjádřil názor. A to, že měl takových postů více, za to si můžeš sám. Kdyby si se k tomu vyjádřil oficiálně hned, nemuselo to být.
  2. Midgard [TrinityCore2][neplacený]

    Double post, je, když někdo pošle nějaký příspěvek 2x hned za sebou.Pokud se dobře koukám, tak to poslal po 2 měsících skoro. Chtěl to aktualizovat, ať o tom každý ví. Nevidím v tom nic špatného. btw: v pravidlech fora nic o double postu není. To jen tak mimochodem (a nebo jsem to přehlédl, v tom případě se omlouvám za svou nevšímavost).
  3. hejsku, kde bereš tu jistotu, že se Blizzard klepe strachy? Pokud vím, tak jeden pokus o onlineovku Star Wars tu byl a krachlo to. Ne, že bych měl neco proti Star Wars, sám je mám moc rád, ale nevím jestli budou konkurovat WoWku.
  4. [Nabizim] DEV

    No jak jistě víš serverů s 200+ není tak moc. kdyby si opravdu chtěl jít na nějaký takový, tak je kontaktuješ osobně. Pokud máš ovšem opravdu zájem dělat developera proto, že tě to baví, tak mi můžeš napsat PM a třeba se domluvíme.
  5. Jak na auto announce

    Tak tohle jsem už dlouho chtěl a loudil po našem developerovi. Dikes
  6. Pár otázek

    Tak teď si mě rozesmál. Všeci kradou.
  7. [NABÍDKA] GM

    Zrovna jsem mu psal přesně takovou slušnější PM, bo sem to nechtěl psát sem, ale také se nad tím velice podivuji
  8. jak na veci z vendetty

    jejich význam je jednoduchý. Lišit se, machrovat před každým, že máš něco lepšího a taky hráči z toho budou unešeni a budou tě mít více za "boha". Ale praktický význam to nemá. Ale kdo chce, tak ať si to nosí no.
  9. Film Warcraft

    Je toho plný internet
  10. Stabilita MaNGOSE , aneb jak ji zlepšit.

    Chlape má víc zkušeností jak ty, tak si na něj nevyskakuj.
  11. RAda pro název webu

    centrum.cz? To myslíš vážně?
  12. AMD nebo INTEL

    Celkově je toto fórum o WoWku, ale sekce off-toppic je přesně pro tyto témata nesouvysející s WoWkem. Takže proč by se nemohl ptát na názory uživatelů, když si chce vybrat procesor a neví který? Řekni mi jeden důvod proč se nemůže ptát? Od toho fóra jsou snad ne? Od komunikace mezi lidmi. A teď k tématu...je jasné, že každý výrobce má svoje pro a proti. Záleží na tom k čemu cheš procesor využít. Kdysi bylo AMD s Athlony nejlepší na hry a Intel zaostával. AMD ovšem zaspalo a dnes se zdá být bohužel lepší v procesorech Intel. Ovšem nechcu odsuzovat AMD. Sám vlastním dvoujádrový Athlon a jse ms ním spokojen. AMD má také nižší ceny. Takže když si koupíš AMD, určitě neproděláš. Záleží na tobě a tvé peněžence
  13. DarkRuby.net nábor GM, Dev, Webmasterů

    Dobrý večer, předem bych se rád omluvil za zpoždění s náborem. Jsem na dovolené s přítelkyní a jistě chápete, že se raději věnuji jí. Ale i tak jsem si našel čas na to, abych si společně s kolegou prošel dotazníky, kterých bylo více než při minulém náboru. Bylo vybráno 12 postupujících, kterým byly rozeslány e-maily, z celkem 53 žádostí. Děkuji za tak hojnou účast a gratuluji všem postupijícím. Zároveň bych rád popřál těm, kteří nepostpupili hodně štěstí při hledání práce GM na jiném serveru. Všem zúčastněným ještě jednou děkuji a jen bych připoměl, že stále hledáme DEVELOPERY a WEBMASTERY.
  14. Hledáme zkušené developery a GM

    No a vy, na které se nedostalo, tak to můžete zkusit zde
  15. Hľadám hlavu teamu

    Jo máš pravdu TAkový procák není vhodný pro server http://www.svethardware.cz/art_doc-D40FCC727CF84FE9C12574B100601A99.html
×