Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Anonyme

Members
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About Anonyme

  • Rank
    Level 1

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  1. Společník do projektu

    Ahoj, z mojej strany by tu bol záujem o miesto Kodera, ak si este nikoho nenasiel, vyskusal by som to s tebou ak mas zaujem ozvi sa mi do PM.
  2. TechZone hleda kodéry/grafiky

    Zdravim, ponukate aj financnu odmenu ?
  3. Pomoc s JS

    Hookyns - mas pravdu, najlepsie by bolo vediet ten JS a urobit si to sam, no to je moj problem, leob ho neviem. A tym jednoduchym prikazom by to slo, ale prave to je ta chyba, ze to nie je animovane, co je dost potrebne aby bolo. A Necro - no ja som si stiahol najnovsiu verziu (v.1.7.1) a ako mozes vidiet, je pripojena v hlavicke ako kniznica c. 3. A ked mam pripojenu len tu, tak mi funguje slider aj scroll, no nefunguje mi prechod. Ale moj problem je, ze ja ten script neviem opravit chapes ..
  4. Pomoc s JS

    No, stiahol som si najnovsiu verziu Jquery (1.7.1) .. stare som dal prec, a ide mi uz aj Slider, aj scrollovanie, no prechody obrazkov stale nejdu. A ked hodim naspat stare JQuery, tak mi ide slider aj prechody, no nejde mi scrollovanie. Tu je kod celej HEAD: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <!--=================HEAD=====================--> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250"/> <meta http-equiv="Content-Language" content="sk" /> <title>....................</title> <link href="style.css" type="text/css" rel="stylesheet"/> <!--<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6/jquery.min.js"></script> //KNIZNICA <script type="text/javascript" src="js/jquery.js"></script> //KNIZNICA <!--<script type="text/javascript" src="js/JQuery1.7.1.js"></script>--> //KNIZNICA <script type="text/javascript" src="js/easySlider1.7.js"></script> //SLIDER <script type="text/javascript" src="js/main.js"></script> //PRECHOD OBRAZKOV <script type="text/javascript" src="js/main2.js"></script> //PRECHOD OBRAZKOV <script type="text/javascript" src="js/main3.js"></script> //PRECHOD OBRAZKOV <script type="text/javascript" src="js/main4.js"></script> //PRECHOD OBRAZKOV <script type="text/javascript" src="js/main5.js"></script> //PRECHOD OBRAZKOV <script type="text/javascript"> //SLIDER $(document).ready(function(){ $("#slider").easySlider({ auto: true, continuous: true }); }); </script> //SLIDER <script type="text/javascript"> //SCROLL $(document).ready(function(){ //Check to see if the window is top if not then display button $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 84) { $('.scrollToTop').fadeIn(); } else { $('.scrollToTop').fadeOut(); } }); //Click event to scroll to top $('.scrollToTop').click(function(){ $('html, body').animate({scrollTop : 0},800); return false; }); }); </script> //SCROLL </head> <!--=================HEAD=====================--> a funguje to asi takto: Ked mam pripojenu 2. kniznicu, tak mi funguje aj slider, aj prechod obrazkov, ale nefunguje scrollovanie. Ked mam pripojenu 3. kniznicu, tak funguje slider a scroll a nefunguje prechod. Ked mam pripojenu len 1. funguje slider a scroll, prechod nefunguje. Tak sa pytam - daju sa nejako skombinovat 2. kniznica a 3. aby fungovali vsetky 3 veci ? ..
  5. Pomoc s JS

    Ahojte, mam taky problem s Javascript / Jquery kodom. Na stranku potrebujem pridat par veci, ktore su robene v Javascripte, pretoze vlastne si spravit neviem, kedze JS neovladam. 1.) Podarilo sa mi na stranku dat slideshow, ku ktorej je potrebna hl. kniznica JQuery + este nejake subory v .js, dalej prechod obrazkov, ku ktorym je taktiez potrebna kniznica JQuery + nejake subory. No teraz tam chcem este dat tzv. "Scroll to top" a na to uz potrebujem ale inu, ako JQuery kniznicu. Tu je kod -- > http://pastebin.com/z9GbScLq .. tak si to prosim prezrite, a poradte ak sa da nejako fixnut to, ze potrebujem 2 rozdielne verzie JQuery. Dakujem za rady.
  6. Chladicí podložka k NB

    Ahoj minig. Tiez ti mozem povedat to co ostatni- Preco si taktoval ntb ? Ked uz si to chcel vyskusat, mal si si zohnat nejaky starsi PC, a hrat sa s nim. Predsa len, chladic v PC ma ovela vyssi vykon ako chladic v ntb + dokaze prijat naraz viac tepla z procesoru. Ved v dnesnej dobe kupis chladic s heatpipe za par eur. Ako uz Wolf napisal, precitaj si to, napisal ti presne vsetko. Takze .. este k tvojej otazke .. ked uz tak velmi chces, ano - niektore podlozky ti dokazu pomoct a znizit teplotu, no musis najs tu spravnu Kamaratovi sa to stalo tiez - ntb mu hrial okolo 80° a niekedy sa mu aj vypinal. Kupil si podlozku, a stiahlo mu to teplotu cca o 20°. Takze ked najdes spravnu, oplati sa to .. A nabuduce radsej taktuj PC.
  7. Programovanie - Zaciatky

    Takze, rozhodol som sa nejako takto. Po dlhom uvazovani som prisiel na to, ze bude najlepsie, ak ostanem pri kodovani v html a css, a vytiahnem sa na vlemi dobru uroven, medzicasom do toho zacnem vsuvat JS alebo PHP (poradte mi prosim co by bolo lepsie) .. za tym 2. moznost z tych dvoch jazykov, a az potom .. ked uz budem vsetko ako - tak vyborne zvladat zacnem s programovanim aplikacii .. pocitam s tym, ze nejak na vyske mi to akurat vyjde, ze s tym zacnem .. a ked hovorite, ze C++ nema daleko od PhP, tak mi asi C++ potom nebude robit az take problemy .. . .Takze Vam vsetkym dakujem za rady, tymto topicom som sa znova posunul dalej. Vdaka vsetkym. Inak - ak by mal niekto zaujem o nakodovanie nejakeho .psdcka, mozete sa ozvat .. mam uz nejake tie referencie, kt. momzem poskytnut. Ale to len tak na okraj spominam - ved najlepsie sa to naucim, ked to budem praktizovat. No nie ?
  8. Programovanie - Zaciatky

    Nex - dakujem za tvoje rady a nazor. A moje odpovede - pisal som, ze sa venujem uz nejaky cas html a css. Tak moje predstavy su nejake taketo - kedze sa aktivne venujem html a css, tak by som v tom rad pokracoval, a chcel by som byt ovela lepsi. Medzitym sa zacat ucit PhP a JS koli tym webovym aplikaciam, a ked to vsetko budem perfektne zvladat, tak prejst na programovanie aplikacii (C++, atd.... ( Mozno az na vyske, kedze s mojim vekom to vychadza nejak tak.)).
  9. Programovanie - Zaciatky

    Ahojte vsetci uzivatelia WS forka. Dostal som sa na toto forko po odporucani kamosa, hovoril mi, ze tu najdem vsetko co potrebujem. Tak by som sa Vas chcel opytat, ze co je podla Vas jednoduchsie a cim by bolo lepsie zacinat. Mam 15 rokov, zaujimam sa o programovanie / kodovanie. Vlastne o vsetko co sa tyka PC. Mam uz nejake tie skusenosti s Html a Css .. Ale to je urcite malo. Napisal som jeden fomrular v PhP, no neznamena to ze ho viem ( pretoze viem ze ho neviem) .. tak sa chcem opytat, ze ci je dobre pokracovat v tvoreni a kodovani webu a ucit sa dalej jazyky (html, css, js, php) .. alebo si to vyclenit len ako nejake hobby, a pokracovat radsej v programovani. Na skole sa ucime Delphi, takze nieco malo viem, no urcite je lepsie C/ C++. Vyskusal som uz par jazykov (neucil som sa ich aktivne, len som ich skusal) takze nieco malo o programovani viem. Tak dakujem za vase rady, tipy, nazory, kazdu uzitocnu odpoved mozem ohodnotit Rep +
×