Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

LEXMORR

Members
  • Content count

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by LEXMORR

  1. C++ developery pre nový MoP server

    Massex! bol vyhodený z projektu Murdie-wow a nedoporučujem s ním ďalšiu spoluprácu.
  2. Diablo III

    Radši WoW, že jo?
  3. Tvorba webovek

    Ak by chcel tvoriť kvalitné weby, nájdeš toho dosť o html5 a css3 na devbook.cz (nehovorým, že ostatné nie je kvalitné) Ďalej tam nájdeš aj niečo o PHP a JS. Pozri a uvidíš viac.
  4. World of Warcraft Free Server

    Tak prestaň dávať stále tie - repky. Je to trapné!
  5. Theminecraft.eu

    Domena 3.radu na fórum
  6. Nábor core developerov

    Prebieha nábor do Murdie týmu: Hľadáme core developerov. Hľadáme core developerov, ktorí budú pomáhať pri vývoji herného sveta nového serveru. Jedná sa o cataclysm server s patchom 4.0.6 (skyfire). Náplň práce: Hľadáme ľudí na vývoj herného sveta. Jedná sa o vývoj dungeonov, scriptov a podobne. Budeme požadovať vašu prítomnosť pri tímových poradách a plánovaniu vývoja. Čo ponúkame: -finančnú odmenu (podľa výsledkov práce) -vlastný email ([email protected]) -tým zložený zo seriozných ľudí -profesionálne jednanie Požadujeme: -vek min. 17 rokov (let) -znalosť c++ (ak poznáte aj SQL, je to výhoda) -schopnosť rýchlo riešiť problémy -spoľahlivosť (budete niesť na pleciach veľké bremeno) -práca v týme a ochotný poradiť niekomu z týmu Prihlášky môžete zasielať na email: [email protected] alebo tu na fóre PM. Keďže je server ešte iba vo vývoji nie je moc toho hotového, takže práce je dosť.
  7. Nábor core developerov

    chyba delete
  8. DB 2.4.3

    Yaro, ak si nepochopil moju správu, tak na ňu nereaguj.
  9. DB 2.4.3

    1, nikto nemôže mať tvoju db, ak ju niekde nezverejníš, a keby si to zverejnil, chcel by si aby ju mali aj iný 2, keď ideš robiť server, spraviť ho nie je prvý krok, ktorý aby si ho mal vykonať keď chceš mať server pre hráčov. Doporučujem si niečo prečítať niečo ako začať. Nezaberie vám to až toľko času!!!
  10. nastaveni server

    Nemám rád keď označujete osobu, ktorú nepoznáte dieťaťom. V tomto prípade si musím aj pár ľudí zastať. Nie všetci sú deti. Nie všetci sa rozumejú programovaniu. Chce mať server, prosim nech si ho má. A vám všetkým by to malo byť jedno na čo. Kde je ten veselý duch, keď môžem pomôžem? Furt by ste len písali s prepáčení pičoviny a nie, že by ste dali zopár rád alebo keď už tak držali hubu.
  11. Predám ACC

    a videl si už u iných úspešných (1000+) serveroch free templatu?
  12. Predám ACC

    Vidno, že ste tam nehrali. Mal som bugnutú postavu napísalo som o pomoc a nikto sa mi neozval. K tomu webu. 1, je to Free templata od Joomla. 2, account manager nefunguje ako by mal. Je tam pár funkcii, ktoré vypíšu, že sa funkcia vykonala úspešne, no v hre sa nevykonala. Chvália sa tým, že su úplne bez bugov a už niekoľko krát im nahlasovali bugy, ktoré doposiaľ neupravili. A viete prečo sú taký úspešný? Pretože to bol jeden s prvých cata Cz/Sk serverov. Všetci, ktorých som tam poznal, čakajú na mystiq aby si presunuli postavy. + niekoľko vecí odkukali s iných serverov.
  13. Predám ACC

    Nedoporučujem kupovať acc na ice wow. Ak príde nejaký server ako je on, tak ice upadne. Je to nekvalitný server + nekvalitný web. (hral som tam viem o čom píšem!)
  14. Obchodní partneři

    No ak privedie 5 kamarátov tak bude mať tých 7kč, no to sa neoplatí ani posielať, to nájde v parku na zemi.
  15. [Prodám]Apokaliptic Server

    Pozri sa na pozadie, na ostatný design...
  16. [Prodám]Apokaliptic Server

    Ten web je strašne podobný s http://www.monster-wow.com.
  17. Trinity core a Cataclysm ??

    Pozri sa na TRINITY CORE wiki. Videl som zatiaľ veľa repackov na TC. Ale ten asi nebudeš chcieť.
  18. World server

    To by bol problém dať tie configy do spoilerov?
  19. WoW Cataclysm Template - Prodám

    Tento web som videl na internete.
  20. Bug- Doplnění hp

    Tvoj prvý problém bude možno v configu.
  21. Pekne vydarené. Ale skôr by som dal niekde na začiatok propagaci serveru. To zaujíma tých, ktorých si chcel osloviť najviac.
  22. Web Design

    Neft: Výber kvality u .jpg má v každom grafickom programe. Lenže .png má vždy niečo viac do seba. Mesfet: Ten druhý design je nádherný. Keby si tam pridal ešte nejaké bannery (WSS alebo podobne) možno že aj ešte nejaký Stav serveru kde by bolo napísané niečo ako server online... bolo by to aj pekne farebne zvýraznené.. ak tak pôjdeš ďalej, niečo s teba bude
  23. Nábor do GM Teamu: SQL Developer, Web Master

    Prepáč ospravedlňujem sa pomýlil som si ťa..
  24. Web Design

    1. Menšie to písmo lebo sa tam potom toho moc nezmestí, stačí 11-13. 2. Iné ikony do "Hyjal WoW menu" by som dal . 3. Zdá sa mi, že si si na tom webe moc nedal záležať. Aj keď si začiatočník a robil si vo photoshope, malo by to byť po tých pár dňoch lepšie. Moc sa mi to nepáči ale tak zlepšíš sa...
×