Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

11rikardo11

Members
  • Content count

    49
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by 11rikardo11

  1. Visual studio

    Dobrý deň, pri kompilácii mi v Microsoft visual studiu píše errory. Robí to pri každej revízii. Errory: error C3859: virtual memory range for PCH exceeded; please recompile with a command line option of '-Zm173' or greater error C1076: compiler limit : internal heap limit reached; use /Zm to specify a higher limit error C3859: virtual memory range for PCH exceeded; please recompile with a command line option of '-Zm194' or greater error C1076: compiler limit : internal heap limit reached; use /Zm to specify a higher limit 5 error LNK1181: cannot open input file '..\game\Release\game.lib' Ak ste sa s tým už stretli alebo to viete vyriešiť a poradíte mi tak budem vďačný.
  2. TrinityCore Cmake OpenSSL Error

    Asi nemáš dobrý OpenSSL
  3. Teleporter

    Skusil som si vytvoriť vlastný server a chcel by som si doneho vložiť teleporter: http://www.wowresource.eu/index.php?showtopic=23322 . Ale neviem ako,neviem kam . Mohli by ste mi poradiť krok po kroku ako pridať napr tento teleport do mojej db cez Navicat? Za odpovede dakujem .
  4. TC Problém s Boost

    Ked ti to pojde bez problémov aj z vmapamy aj mapamy tak napíš.
  5. TC Problém s Boost

    Tuto mas db presne nato: https://github.com/TrinityCore/TrinityCore/releases/tag/TDB335.54
  6. Problémy se serverem

    S tym serverom uz nespravis nic, musis ho nanovo skompilovat tu mas odkaz a chod podla neho a vsetko pojde http://www.wowresource.eu/index.php?showtopic=26507 a tu mas k tomu aj db: https://github.com/TrinityCore/TrinityCore/releases/tag/TDB335.54 Vdaka Siley-ovi som to takto spravil aj ja a vsetko ide
  7. TC Problém s Boost

    Tak isto ako bolo poradene mne, nekompiluj tuto rev ale stiahni bez boostu. Najdi tu na fore asi 3 temy dozadu (visual studio) tam som dostal radu a vsetko ide tak ako ma
  8. nejde mi worldserver

    Tento isty problem mam aj ja, tiez je problem asi s mapamy ale tie som uz kompiloval a extrahoval asi 4x
  9. Otázka ohledně vytvoření Cataclysm serveru.

    Dostahuj .dll a pôjde dajú sa lahko stiahnut
  10. nejde mi worldserver

    Extrahoval si tie extraktory v zlozke s wow ?
  11. Visual studio

    Díky, díky, díky moc všetko ide tak ako má, stiahol som tú druhú bez boostu
  12. Visual studio

    Inak, používam: VS 2012 for web / 2013 for web CMake: 3.0.1/ 2.8.12.2 OpenSSL: 32x 1.0.1i / 64x 1.0.1i Mysql: 5.6.15.0 Snažím sa kompilovať TrinityCore-TDB335.11.47, TrinityCore-TDB335.11.48 , TrinityCore-TDB335.50, TrinityCore-TDB335.51 Pri novších mi už píše error Boost_dir ale to je teraz jedno. To čo si mi napísal v CMake nemám. Už si neviem rady v čom to môže byť.
  13. Visual studio

    Takže spravil som to podla teba, z 5 errorov sú "už" len 3. Ak by si vedel poradiť ešte aj s týmto:
  14. Event Master

    Praveze ano.
  15. Event Master

    4 roky stara tema, ten clovek sem uz asi ani nechodi...
  16. kompilacia

    Uz dlhsiu dobu sa pokusam skompilovat tc ale vobec sa mi to nedari stale mi pise chyby. Git a openssl mam, mam vc 2010. Error CMake Error at C:/Program Files (x86)/CMake 2.8/share/cmake- 2.8/Modules/TestBigEndian.cmake:44 (message): no suitable type found Call Stack (most recent call first): dep/mysqllite/configure.cmake:522 (TEST_BIG_ENDIAN) dep/mysqllite/CMakeLists.txt:48 (include) vsade mozne som hladal no nic som nenasiel.
  17. kompilacia

    Velmi pekne vám dakujem, všetko ide ako má. Stačilo nainštalovať Visual studio 2013.
  18. kompilacia

    Jak sa snažím, tak sa snažím ale Visual studio mi nejde vôbec nainštalovať. Stahujem tento: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40758 pri inštalácii píše túto chybu: Microsoft Visual Studio is required, but it is not installed on this computer. Please install it and retry Ak som to dobre pochopil tak to je Upgrade na MS visual, no Instalacku neviem nikde nájsť.
  19. [Help] Věci za honory nebo Event Marky

    Funguje ?
  20. [Help] Věci za honory nebo Event Marky

    ID : KS : Honor 94;19125 honor pts 95;6885 honor pts 98;22950 honor pts 99;8500 honor pts 170;9435 honor pts 173;12750 honor pts 359;20400 honor pts 386;15300 honor pts 460;1 honor pts 634;2805 honor pts 2446;24800 honor pts 2447;15800 honor pts 2448;19000 honor pts 2588;10000 honor pts 2605;30400 honor pts Malo by fungovať
  21. [Help] Věci za honory nebo Event Marky

    Ak sa nemýlim tak honory majú svoje id, neviem síce aké presne ale už som to nejako tak robil.
  22. [SQL] 3.3.5a Teleporter

    Nachádza sa tu Teleporter do všetkých lokácií a Buffer. Zdroj : AC web DOWNLOAD http://uloz.to/xeB5k...-teleporter-rar
  23. cmake error

    asi nie všetko Could NOT find Git (missing: GIT_EXECUTABLE)
  24. Cmake chyba

    V mojom prípade: C:-Program files (x86)-Microsoft Visual Studio 10-VC - (include,bin,lib)
  25. SQL vychytávky by COSMO

    Tak to rozdel tak ako som ti napisal do viacerých spoilerov/komentov...
×