Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

lolee

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About lolee

  • Rank
    Level 1

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  1. Výpočet DMG a Healu spellov

    A co u těch ostatních spellů u kterých nemůžeš definovat base damage na 80. sloupci ? např. u spellu Arcane Orb (34172) se mi to vůbec nevede a nemůžu se skrz to přenést. Mohl by jsi mi dát nějakou radu ? //Edit : Myslel jsem to přímo spellu ze scriptu u bosse (Void Reaver). U Kael'thase se spell damage sice zvetší (fireball - 36805) , ale pouze pokud jej používá hráč. Jsem absolutně zmatený
  2. Dobrá , myslím že je to asi většina toho co potřebuji vědět .. děkuji za užitečné informace. Samozřejmě pokud by měl někdo další něco na srdci , rád se přiučím .
  3. Ano , jsem si určitě vědom , že WPE není hack jako takový .. ale spíš "vychcanost" lidí. Takže v souhrnu to je jen "studování" zdrojáků a metoda na "pokus omyl" ? Pokud vím , ne každý kdo tvoří projecty má čas na upgrade Core z důvodu časté odstávky etc. (Např. Project-nemesis)...tím myslím , že je možnost pokud server jede na starším core využít starších filtrů nebo si vytvořit na stejnou "díru" vlastní ? Nebo , pokud ještě preferuji starší Datadisky (Vanilla , TBC) kde se už skoro core nevyvíjí využít stávajících děr ? Je nejaké specifické forum (nemusí být CZ/SK) které tyto věci sleduje a informuje o tom veřejnost ?
  4. Ano , tohle mi bylo řečeno , ale nějak mi to smrdělo jak se říká .. jistoty není nikdy dost.
  5. Zdravím uživatele Wowresource. Jak už jde z názvu poznat , tento topic by byl spíš informativní a to ohledně WPE pro. Samozřejmě o WPE už nějakou dobu vím , ale nebyl jsem si úplně jistý co všechno editování packetů a tvoření filtrů obnáší. Nedávno jsem byl svědkem velice impozantních věcí které tato činnost umožňuje a jelikož jsem rád pánem situace , rozhodl jsem se pro tvorbu něco udělat. Nechápejte mě jako dalšího rádoby "playera" který si jen snaží ulehčit hru..opravdu mě to zajímá. Chtěl bych se zeptat jak to je v dnešní době s WPE : - Má cenu začínat se studiem ? - Jak to vypadá ze strany omezení za tu dobu co se core a wardeny zlepšují ? - Pokud by to nějaký smysl mělo , kde začít ? (Samozřejmě mi je jasné , že se spíše něco naučím na mezinárodním fóru než někde na CZ/SK scéně) - Jak dlouho je potřeba do studia investovat času? Za předpokladu , že jsem opravdu chápavý a rychle učící člověk ? - Je potřeba znát jiné jazyky (HTML , HTML5 , PHP , C++ , C# , SQL etc.) ? - Tvorba Hex kódů , máte nějaký web který extractne normální např. ID do hexu ? Nebo na to je jiný fígl ? Děkuji za všechny rady které mi můžete dát.
  6. Hledám sponzora či dobrou duši

    Poprosil bych o kontakt do PM , dik.
  7. Sindragos - Gm team - 4.3.4

    Zdravím uživatele fóra Wowresource. Chtěl bych vám představit nový project který se chystáme rozjet s velkou nadějí pod jménem Darkcage-wow. Jedná se o Cataclysm Server který pojede na patch 4.3.4 , jméno serveru který půjde později pod portál se bude jmenovat Sindragos. Osobně do Serveru vkládáme velké naděje , jelikož se jedná o jeden z nejnovějších datadisků a tak o něj bude velká poptávka na nejen České nebo Slovenské scéně ale i v zahraničí . Dále máme v plánu rozjet další online hry jako je např. žádaný Minecraft nebo jiné Online hry všech žánrů. Informace : - Jak už jsem psal výše , jedná se o patch 4.3.4 na který už přešla většina serverů a tak je blbost zůstávat na starém (4.0.6). - Máme slušné jádro a DB (které samozřejmě obsahuje bugy). - Raty hodláme nastavit na 5x , nechceme z toho dělat fun ani blizzlike. - Na serveru pro zpříjemnění hry hráčům hodláme zpřístupnit teleportéra. - Custom itemy nebudou (myslím že to ani nemá smysl). - VIP systém. - Na web designu se právě pracuje. Představení serveru máme za sebou a tak bych vám chtěl nabídnout posty které na serveru máme zatím volné nebo hledáme. Hledáme : - 2 schopné SQL developery kteří už nějakou tu zkušenost mají , v DB bude hodně chyb které se budou muset opravit. - 2 C++ programátory kterým bude kreativita jen podporována. - Eventery se smyslem pro humor a s lehkostí se kterou budou dělat úžasné eventy. - GM kteří budou kontrolovat svět wow od hackerů až po bugery. - CM (Chat Master) pro klidné channely. Co musíte splňovat pro členství v teamu ? : - 1. Věk alespoň 16 let (u Eventerů se můžeme dohodnout na 15 let). - 2. Nějakou zkušenost s GM prací / Developingem. - 3. Zdravý rozum , chceme mít v teamu pořádek. - 4. Nebýt agresivní povahy viz. bod 3. - 5. Schopnost teamové spolupráce. Nabízíme : - Naprosté zasvědcení do projectu a jeho budoucnosti. - Volnost kreativitě. - Členové teamu budou mít finanční odměny (až se server rozjede) nebo odměny v podobě VIP ingame. - Čas na vlastní užití ze hry na play charech (samozřejmě ne 24/7). - Teamovou spolupráci. - Dobrý pocit z dobře odvedené práce. - Příjemnou spolupráci. - Zkušenosti. Pro bližší informace mi napište do PM nebo majiteli na skype. Kontakt : Skype : Muroo95 (majitel) nebo Harokk (můj). Na webu se pracuje , omlouváme se za "nezveřejnění". Děkuji za pozornost , s pozdravem , Sindragos Team.
×