Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Lykan

Members
  • Content count

    234
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About Lykan

  • Rank
    Level 5
  • Birthday 04/17/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Bydliště
    Olomouc
  1. stáhnutí wow serveru MaNGOS 2.1.3 a 2.0.12

    no nighte, ja ti musim pogratulovat za tvou VELKOU odvahu (urcites vyslovil slova ktere ma v myslich mnoho uzivatelu wowresource)
  2. DBC soubory

    jestli nechces dostat ban tak bych byl ticho postovani DBC(ne Dbcextractoru ale DBCs) je ilegalni... na Mangosprojectu to prisne trestaji takze.... kdyz tak si stahni DBCextractor
  3. Chyba 2.1.3 Mangos

    njn to se stava priste si to lip zkontroluj omg
  4. Chyba 2.1.3 Mangos

    LOL odstran @ v configu a zkontroluj jestli mas mapy : )))))))))))) //edit: hele pises tu takovou trivialni chybu a v podpisu mas "Používajte tlačítko HĽADAŤ" co si o sobe prosim te myslis???!!!
  5. help!! pomozte mi s charakterom surne

    hele, jednoduse, zanech mangosu a vrat se zpet do casu wowemu, nebo kasli na emulatory wowu, pac jsou pro tebe jak vidim moc tezky!!!
  6. help!! pomozte mi s charakterom surne

    v mangosd.conf dej hledat loot a dej money loot na 1000000!!! kua
  7. help!! pomozte mi s charakterom surne

    zvys money loot na 1000000 !!! ps:nezapomen, ze gold pada jen z humanoidu!
  8. help!! pomozte mi s charakterom surne

    jo to muze byt ale to uz mu nekdo asi 5x rikal, ale on nevi jak to ma udelat vis?! on je fakt hajzl kterej chce nasrat
  9. help!! pomozte mi s charakterom surne

    normalne v mangosd.conf(uprav!!!) dej nejvyssi logovaci debugovaci system(3) a spust mangos, udelej si char(proste dej create character a vytvor i kdyz se ti tam nezobrazi) a koukni do mangos.log a postni sem co je v nem c [code] [/code] !!!!
  10. help!! pomozte mi s charakterom surne

    chlapce neser a nedelej ze sebe lamku, vim ze chces tady poradne nasrat ale to se ti nedari kua!
  11. vzdy kdyz pise Error in "xxx" probably sql format was updated, jeste raz rikam za vsechny nekompatibilni db a uz tu nespamujte takovymi vecmi !!! KUA!
  12. help!! pomozte mi s charakterom surne

    je to z 1% pravda, 99% tu zbytecne spamuje na tohle zalozil asi 50topiku a replik mu uz pomohl v jednom z nich
  13. Latest DB,Core Silvermoon projekt

    zapomnel si napsat odkud to je!(ne tvuj topick ale odkud si sebral linky)!!! : http://timisoara.ath.cx/silvermoon
  14. T4 & T5 sety

    http://worldofwarcraft.com/info/items/armorsets/ mas to tam je to velmi pekny(bl!zzard ma napady)
  15. Vzálená správa databáze

    to sem udelal nejsem zas az takej ************ jo? ale kdyz se chce nekdo napojit tak ukaze Cant connect to mysql ...
×