Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Keitaro

Members
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About Keitaro

  • Rank
    Level 2
  • Birthday 01/08/1977
  1. WOTKL vmaps

    Zdarec Taky bych byl velice rad kdyby nekdo mohl upnout vmaps adresar nem mne to vzi po nekolika hodinach nahlasi ze program provedl neco oskliveho a proto muj hodny Windows ho killnul . Diky moc
  2. Ahoj Zkousel nekdo hrat za Death Knight ??? ja ze nejak nevidim funkcni questy uz zarazejici je ze vsechny questy jdou vzit skorem naraz ze nejak nejsou postupove a podobne nebo jsem jen nesikovne rozebehl emulaci servru ??? jest pravda ze se mne nezadarilo vytvorit vmaps ale to je co jsem cetl jen pro nepropadani do textur a funkcnost zdi atd. ale s funkcnosti questu to nema co delat, a jeste jsou v tomto repacku vytvorene mamorni trasi do Northrendu neb jsem cekal na lod a zadna nejela v SW. Poradte mam neco ja spatne nebo proste jeste zdaleka neni radno se vubec hnad do free servru s new datacem ??? Kdyz clovek uvazi ze vlastne i na starem kontinentu nefunguji plno special questu a efektu, a o outlandu a o northrentdu nemluve.
  3. 3.0.3.9183 Rev DB ETC...

    Pekne napsane ale bohužel to az tak pravda moc není což je trocha skoda ale zas kdyby bylo tak Blizzard vice napadne free scenu. Takze zas plati rcení ze spatne je k necemu dobre.
  4. No potazmo ano neni malo lidicek co diky perfektnim Wipe postav odeslo z freecka na Offik. Neb stale byt low levllik je nanic
  5. Nakopirovane wow.

    Tak rozhodne je ale jak jsem psal mnel by stacit jen spustit a pak odejit a no jsi ty zapisi do registru udela. Vym ze jsem normal kopiroval instalaci a notebook a v poho to makalo aniz bych tam mnekdy instalovas pomoci instalaku Wowcko.
  6. Nakopirovane wow.

    No jednoduse but spustit wowko a pak z nej vodejit a nebo patch nakopirovat do adresere s hrou. To by mnelo bez problemu pomoct. Wowko je hra ktera nevizaduje instalaci proste jen je trebas mit vsechny soubory atd. Neb wowko pri spusteni zapise do regitru kde je naistlavonana atd. Nebo aspon jsi to tak myslim nikdy jsem to presne neoveroval.
  7. WotLK Patche 3.0.2

    Tak jelikoz ke to 3D rendering tak asi to v *.avi jen tak nenajdes, a toto nekteri uz vydeli asi tak vic jak pred mnesicem neli pred dvouma nepamatu ji si kdy jsem dostal od Blizardu Key to BETA WoltK.
  8. Zmizení Silvermoonu?!

    No tak Silvermonn je tejd na těchto strankách a chodí už pěkně co se přesunul na rychlejší Hosting http://projectsilvermoon.net
  9. Server za Routrem

    Zdravým Mám takový problém doma mám router který podporuje Vyrtual server, skrz něj mi v poho jde Web. Pak se mi podařilo trochu se přilhlásit z venčí i na Antrixe po tom co to hlasilo jen Disconet Server ale přesto ještě mně něco brání pro připojení. A v klientovy to tejd píše Logging in to game server. Nemá někdo zkušenosti proč tomu tak je ?? Jo jinak povolené porty mám: 3724, 8093, 8129 Za odpověd děkuji.
  10. revize a dbc k projektu silvermoon v5

    Tak to je parada že už zas funguje Silvermoon. No jinak k tomu asi protřebuješ nějakou tu revizi mangosu tu najdes i zde trebas zde www.wowresource.eu./index.php?showtopic=2564&hl=svn.
  11. Mangos ID itemov Problem

    Tak to číslo před tím item_template znaci od jake revize je zmnena item_teplate a toto nebude to co potrebujes už jen proto že to je jen rozdílové patch na mysql databázi a né kompletní item_teplate. A co se tice v čem to otevřít tak nelepe v nějakém manažeru mysql jako je třebas ( Navicat,EMS SQL Manager a jinne) Ja bych toto asi Řešil tak že bych jsi zajistil DB databázi pro TBC kterou bych pomoci Navicatu nahrál do mysql do databáze trebas pomenovane TBC a dal execute batch files, pote bych jen z databaze mangos zazalohoval item_template a smazal. pak z databaze tbc bych item_template skopiroval a jeto. Jinak toto jsem nijak nedelal je to jen navod jak bych asi tak to udelal ja. Takze jeste jednou neni to otestovane ale mnelo by to jit udelat tak na 99.99 %.
  12. Blacklist

    Tak souhlasím s tím že BlackList není špátný nápad ale má to své velká ale. 1: Jednak lhaní o tom jestli na BlasckList patří nebo ne. Nikdo za nikoho tu do ohně asi ruku nedá. 2: S tím dokazováním je to též složité když jeden bude chtít tak důkazu udělá ( vyfinguje ) hafo a screen jako dukaz nic moc a DB taki. 3: Tejd dle toho co jsem napsal vlastně vypadá že BlackList nikoliv ale ono jo proč né, jen to nebrat mněřítko jako tato IP = BAN, ale mám problém ta se kouknu sem a vidím že problém nastal když tam byl ten a ten a ejhle tato IP ( Nick bych nebral ) je zde v BlackListu tak BAN bez jakého kolif dlouhého upozorňování atd. Z toho pline kdo bude zde a bude se viskytovak kde jsou problémy bude bez upozornění třebas jeho udajné nevědomosti hnedle zabanaván. Náhoda že někoho jsem prostě ze vsteku dáte a on něco provede aniž by to provaděl jinde je malá skorem nulová. Nic co se tíče pravděpodobnosti se rovnat nule menuže.
  13. Problem s Fanatik Core Rev6

    Tak jak tejd čtu ten tvuj postup tak jsi sam vzpomínám že to samé jsem taky řešil ale bohužel jsem jsi na to ani nevzdechnul. Tak ono diky "cmd" příkazové řádce a tomu co ti vypoví co se mu nelíbí je to hnedle jasne. Staci aspoň trochu jen anglicky umnět. Ja sám se za dobreho angličtnináře napovažuji ani vlastně za dobrecho češtináře .
  14. Problem s Fanatik Core Rev6

    No když se použije třebas total commnder a pomoci neho jse dopracuje do adresáře ( složky pro Windousáře ) kde ma mangosd.exe a realmd.exe, napíše "cmd" a enter tak se spustí příkazová řádka a zaroveň bude v tom správnem adresáří bez znalosti přesne struktury adresářu a příkazu jako je DC, DIR apodobne. No a pak už jen stačí zas napsat "mangosd" a enter. Tím se zpustí program mangosd.exe a vypíše vše co vypsat má i tu danou chybu proč padá a zaroveň tam vše zustane tak jak to u dobré a pěkné příkazové řádky býva, a oproti klasickemu dosu 6.22 se da prihlížet větčí část výpisu než je jenda stranka. To pak skopiruj ko klipbordu a postni to sem, a pak snad ti poradime co je za problem.
  15. Problem s Fanatik Core Rev6

    A co to dělá ??? skus to spustit přimo pod prikazovou řádkou tam se pak muzes kouknout co se mu nelibý. Příkazovku spustis cmd neter a pak realmd, mangosd
×