Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Xenon

Members
  • Content count

    48
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About Xenon

  • Rank
    Level 3
  1. Honor a vsetko okolo neho

    ale co mam napisat do casu co a ako???
  2. Honor a vsetko okolo neho

    Ale preco tam mam 11 riadkov s tou istou GUID???
  3. Honor a vsetko okolo neho

    ale mam tam asi 10riadkov s mojim GUID!!! A ked to antukam a vypnem tabulku enulozi sa to co mam tuknut na to bay sa to ulozilo???
  4. Honor a vsetko okolo neho

    ked si to dam v DB character_kill vypise mi :character_kill does not have a pirmary key.Updates to this table will be done using the following pseudo statement:UPDATE character_kill SET ´´ModifiedFieldsAndValues´´ WHERE ´´ AllFieldsAndOldValues´´ LIMIT1. Co to ma byt??? Mam reviziu 3220.(viem ze je stara ale prosim vas o radu aku si mam dat reviziu mozno to je reviziov) DAKUJEM VAM
  5. Ak si chcem dat tuto wow stranku na web, co mam urobit? Mam vlastnu web stranku na zoznam.sk a chcem si tam dat wow stranku. PLS poradte.
  6. WOW Stranka

    Ja mam ten anglicky. A mam problem so vsetkymi krokmi. 1krok. Uploadnut vsetky subory na server ( viac tam nie je ). To akoze kde to mam uploadnut? Ak vies o nejakom navode po cesky, tak ho ukaz.
  7. Honor a vsetko okolo neho

    diki ale co mam dat do DATE a co dat do TYPE a co do creature template???
  8. WOW Stranka

    Stiahol som si to, ale neveim to nainstalovat. Stiahol som si aj navod, ale neviem to aj tak nainstalovat. Mohli by ste poradit? Je to mangosweb.
  9. WOW Stranka

    Nazdar! Potreboval by som stranku na wow. Hlavne chcem, aby mala tieto veci: Ci je server online alebo offline a vypis hracov, ktory su online. popripade moze mat uz aj forum. Ale to sa da aj vyriesit tak, ze si stiahnem forum a na wow stranke budem mat na forum odkaz. Keby som vedel programovat, tak by som si to urobil sam, ale kedze neviem, tak by som si chcel stranku stiahnut. Chcem sa naucit programovat v PhP, aby som si mohol vytvorit vlastnu stranku, ale to az neskor. DIKI.
  10. Ako vytvorit NPC?????

    Super a su tam aj cisla itemov, objektov...... ????
  11. Ako vytvorit NPC?????

    Ako vies to cislo skillu????
  12. Ako vytvorit NPC?????

    Dik a pls ako to vies??? To cislo skillu. A to 300 ma byt 2x???? Preco???
  13. Ako vytvorit NPC?????

    Ked sa naucim blacksmithing, tak chcem mat 300Skill. Dam max skill, ale pridalo mi to iba defense a zbrane na 300. Co mam urobit, aby som mal aj profesiu na 300? DIKI.
  14. Ako vytvorit NPC?????

    Sorry, ale ked dam .addvendoritem, tak mi vypise There is such no command. A ked dam .item, tak nevypise uz vobec nic. BTW: Co mam urobit, aby mi pri prikaze .INFO ukazovalo servers uptime? DIKI
  15. Ako vytvorit NPC?????

    Uz mi to ide. Ako sa vymazava gameobject z hry?????? Par som ich vycaroval a neviem ich odstranit. A pls neviem ako dat waypoint. Dam addmove ale neviem co dalej. Ked chcem napr. Nefariana, ktoreho som vytvoril, chcem aby sa pohyboval. Ale neviem ake id dat. Dam jeho id a nic. A ten cas musi byt v hranatych zatvorkach????? EDIT: Kde je ta funkcia hledat??? Myslis tu na fore????? Ale da sa to aj cez hru, nie???? Je na to prikaz .item, ale nejde mi to. Dam .item 17966 1 a nic sa nerobi. Mal by predavat onyxia backpack za 1 bronz ne?????
×