Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

eqqe

Members
  • Content count

    78
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About eqqe

  • Rank
    Level 4
  1. Blizzard hacknut!

    a na co to teda je????
  2. Blizzard hacknut!

    a na co to akože je?
  3. TBC Mangos problémy

    ale ja nebudem musiet mat zapnuty PC ked on bude chcet zapnut servr nie?
  4. alenejde ked to chcem stiahnut tak mi napiše že "not vfile shared found blabla" a je tam iba nejaky box či čo je to cel dake posrate dajte to na rapidshare alebo niekde inde nie na ten box,to je daka blbost
  5. hej to "full db" už nejdestiahnut dajte to sem ešte raz!!!
  6. Vytvaranie vlastnych itemov!!!

    asi si posral model toho itemu alebo skin alebo niečo take nie...
  7. TBC Mangos problémy

    no,no skusim si to precitat este raz
  8. TBC Mangos problémy

    a nenapises my navod ako by sa to dalo?pls
  9. TBC Mangos problémy

    bože to mi nemožete dat aspon odkaz ale to je jedno mam trochu važnejšiu otazku:Potrebujem vediat či sa to vôbec da sppravit,chcem aby niekto iny z ineho compu mohol zapinat moj server.Da sa to?Ze ked ja nebudem doma alebo nemožem zapnut server ze ci by sa dal zapnut ten isty server ale z ineho compu??
  10. TBC Mangos problémy

    a neviete či niesu na tento silvermoon nejke nove DB alebo čo kde idu lietajuci mounty a je zaspawnovany OL
  11. Mangos TBC a připojení klienta

    hahaha to co je to sa stalo aj mne včerea sa chcel na moj server pripojiť daky pako a nešlo mu to a potom som zistil že ma iba normalne wowko a moj server je BC :D:D:D
  12. MaNGOS www

    bože ved to viem ale aj tak to nejde
  13. MaNGOS www

    ale boha ja to nechapem mne to dako nejde mam tu registracku ale aj tak to nejde,ja neviem mne to ide ked som to skusal ale tak ja som na svojom hoste takže neviem ved chodte skusit či vam to pojde www.bc-funny.hopto.org a aj tak tam stale vypisuje že "unable to connect myslq" aj ked som ten subor config-inc.php nadstavil asi dobre registrovat inym asi nejde neviem skuste to.
  14. TBC Mangos problémy

    lol a ešte sa chcem opýtať že ako si v Menu v hre ked už sa idete prihlási tak tam vlavo dole mam zmeniť to Fanatik Silvermoon...?Chcem si tam dať svoj názov a nie tu blbost
  15. TBC Mangos problémy

    no,takže asi nič no mne to ide na tom Silvermoone no je to celkom shit tak si počkam kym nebude nejaky ted update(ak teda bude ked vravyte že nepodporuju BC manosaci) ale skor či neskor určite aj MaNGOs na BC bude a normalne cely aj zo spawnamy len je to teraz škoda dost ludi mi tam už hra a chcu ist do Outlandu ale dementom to musim 10x opakovat že tam nič neni,potom sa mi stale niekto stažuje že ho ukilloval SW guard a tak proste na hovno ale vlastne ja to hram ako taky stary wow z novymi itemamy a rasamy nič viac zatial nečakam ale aj budu teda dake updaty tak sa mi ohlaste pls.
×