Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

novdy

WoWResource Developer
  • Content count

    163
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

novdy last won the day on June 28 2009

novdy had the most liked content!

Community Reputation

11 Průměrný uživatel

About novdy

  • Rank
    Level 5
  • Birthday 03/03/1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.nyhendreas.cz

Profile Information

  • Zájmy
    Naruto a MAAT!
  1. Která DB? UDB nebo YTDB?

    Souhlasím s tebou taky jsem pro Trinity, ale ta mě v poslední době taky hodně klame. A můžeš napsat v čem se ti zdá lepší?
  2. Která DB? UDB nebo YTDB?

    Která databáze je lepší/horší podle Vás? Jaké mají výhody/nevýhody. V čem se od sebe liší? Děkuji za názory předem. BTW: snad jsem trefil téma :-]
  3. Vlastni spell

    Jádro měnit nemusíš pokud na tom emu je nějaká vnější knihovna. Třeba mangos sd2. A spell můžeš mít vlastní ale animaci toho spellu to je trošku horší. Ale můžeš pomocí timeru (v C++) vytvořit sekvenci z nějakých spellů (pouze animačních - bez DMG) a nakonci sekvence mu vezmeš život.
  4. [Mangos + PHP]Jednoduchý Jail System

    Tady je malinký návod na to, ale pouze pro linux SSH připojení pomocí PHP
  5. Pokud by měl stále někdo problém s 3D viewerem, tak podstupte následující: Klikněte na Start (Takové zelené tlačítko dole v levo ho máte) Klikněte na položku Spustit. Do textového pole napište regsrv32 C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\flash9f.ocx Pokud máte jinak značené HDD, tak cesta bude jiná. Např. pokud máte HDD s windowsem značený jako H:, tak cesta bude H:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\flash9f.ocx. Další chyba může být starý flash - v tomto případě musíte najit ve složce C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\ soubor s příponou .ocx a hledat která je nejvyšší a také opět přepsat cestu. Např. C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\flash9c.ocx
  6. No tak asi ta 4. možnost . A mozna se to da vyresit SQL prikazem s funkci str_replace.
  7. Model Viewer

    Jn odkaz na stažení píše Forbidden 403
  8. Chyby mohou být pouze 3. Za prvé špatné kódování souborů. Stáhni si PSPad editor a pomocí něj se to dobře mění. Za druhé špatné kódování MySQL. Dej na začátek scriptu, ale pod připojení do MySQL mysql_query("SET NAMES utf8"); Za třetí špatně nastavené kódování v HTML. Nejpravděpodobnější chyba bude ta první vzhledem k tomu, že ti překopírovali data. Za to bych je, ale nakopal do *rdele (Ty co ti to překopírovali).
  9. Jak na Display ID??

    SELECT displayid FROM item_template WHERE entry='ID ITEMU'; napiš toto do Navicat Console (Tools -> Console... nebo F5). Samozřejmě nahraď ID ITEMU za id itemu od kterého chceš získat displayid. EDIT: Před napsáním SELECT displayid.... musíš zvolit DB, takže doporučuju před tím než napíšeš ten příkaz napsat use JMENO_TVOJÍ_MANGOS_WORLD_DB;
  10. Item Display V2 Protože jevíte více než zájem o tento program, napsal jsem novou verzi Item Displaye. Vytvořil mu nové definice parsované z wowhead.com a přidal super funkci 3D model . Bohužel nové data jsou opravdu veliká a tak program najíždí delší dobu. Stahujte zde: Download Item Display V2 K verzi 2 potřebujete .NET Framework 3.5. A taky Flash 9! Bez těchto FWorků vám napíše errory. Download - NET Framework 3.5: NET Framework 3.5 Provedl jsem testování a u lidí s flashem nižším než 9 a pozor! instalovaný přes Internet Explorer (instaluje ho jako ActiveX prvek) se 3D model nerozjel.
  11. Dva realmy, jeden PC

    Jo jo diky moc hlavne bod b mi pomohl a jeste jsi zapomel po bode e/ zapsat do druheho mangos.conf RealmId = 2
  12. Dva realmy, jeden PC

    Zdravím všechny. Potřeboval bych vědět jak to je se 2 realmy. Jestli mohou oba dva sosat ze stejných DB, popřípadě z mangos-world a trošku informací kolem nastavení. Děkuji předem za odpovědi.
  13. Nefunkční php bannlist

    Myslim si ze ve scriptu neni chyba ale v zapisu... Kdyz nekoho bannes tak co provedes za script ? Pokud mi odpovis na tuto otazku mozna ti s tim budu moct dokazat pomoci.
  14. Bluma ty jsi sileny. Opravdu moc dobra prace.
  15. GM log

    Staci do funkce ktera zapisuje do logu pridt volani funkce ktera navstivuje stranky (vyuzit Http Request) a stranku kterou navstivi by mela zapisovat data ktera preda pomoci GET promennych do souboru nebo DB a potom jeste jeden script ktery ti ty data vypise... // soubor Log.cpp // u includu pridat jeste jeden a taky nakopirovat cUrl do solotion #include "curl/curl.h" ... if(gmLogfile) { outTimestamp(gmLogfile); va_start(ap, str); // start tvojeho kodu CURL *curl; curl = curl_easy_init(); char buffer[512]; sprintf_s(buffer, "http://tvujwebserver.cz/log.php?text=%s", str.c_str()); std::string command(buffer); if(curl) curl_easy_setopt(curl, CURLOPT_URL, command.c_str()); curl_easy_cleanup(curl); // konec tvojeho kodu vfprintf(gmLogfile, str, ap); fprintf(gmLogfile, "\n" ); va_end(ap); fflush(gmLogfile); } ... log.php <? mysql_connect("USER", "HOST", "PASS"); mysql_select_db("databaze"); mysql_query("SET NAMES utf8"); if($_GET['text']) mysql_query("INSERT INTO log (id, time, value) VALUE (null, '".time()."', '".$_GET['text']."')"); ?> getlog.php <? mysql_connect("USER", "HOST", "PASS"); mysql_select_db("databaze"); mysql_query("SET NAMES utf8"); $res = mysql_query("SELECT id, time, value FROM log ORDER BY time ASC"); while($row = mysql_fetch_assoc($res)) { echo date("j.n.Y", $row['time']) . ":" . $row['text'] . "<br />"; } ?>
×