Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Redpoint1

Members
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About Redpoint1

  • Rank
    Level 2
  1. Co to je za OBject??

    Nevite na co to je nahodout?
  2. Kompilace na VS 2008

    Tu uz nemusis dat any SDK. Ja mam normalne nainstalovane s visual studio ... mrkni sa na pridávanie/odsrávanie programov ci tam nemas nekde "Microsoft Windoes SDK for Visual Studio 2008 ******" malo by ti to viacej ukazovat. Neviem ci je to spravne ,ale podla mna hej ,lebo mne ide normalne vsetko ok.
  3. Macro (targetobject & delobject)

    Mangadmina mam ,ale ja by sem potreboval prave take neco co by hned zistilo guid a vymazalo hned po sebe a ne jeste kliknou. Vite potrebuji to prave na taky jeden event ,který je skakákačka po stolech a tak nechce se mi pote davat targetobject a vymazat
  4. Zmena npc z fiendly na enemy?

    Prosim vas da se nekde stav u npc-cek? Protoze chci dat nekde jako obranu stormwind archmage a pre oba strany je friendly a ja chci aby bylo jenom pro aliancii a pro hordu enemy. Prosim vas da se nekde?
  5. Macro (targetobject & delobject)

    Pls mam takovu prospu ci sa da cez mangos urobit macro ,ktory by najprv zobrazil GUID objektu pomocou targetobject a to GUID cislo by pridalo do .delobject a vymazalo by to hned. Ak hej pls napiste ako je to v makre. Popripadne mangoscript thx
  6. No ked som o tomto questu nic nenasiel tak som sa ju rozhodol zalozit. Túto temu som zalozil z viacerych dovodov 1. Podpora na UDB (ide na mangosu s udb db ??) 2. Navod (pre tych co nevedia ako to robit) 3. Vase hodnotenie 4. Zaujimave javy co ste tam videly (no proste co ste nemohli vidiet vsade) 5. Kritika (blizzu za napad) 6. Pribehy (ako sa pacily)
  7. [PROBLEM] chyba pri ascentu

    Teraz mám zase jeden problem s realm-om neviem preco ,ale teraz fakt ,ze preco mi to vyhadzuje error connect k mysql s prihlasovacimy udjmi mooocow@localhost ?? to kde mam nastavit aby to nevypisalo?
  8. [PROBLEM] chyba pri ascentu

    Neviem preco ,ale neviem prist preco to vyhaduje:
  9. Prosim chcem vediet krote revizie ascentu su na tieto databazy kompatibilne?? A este sa chcem spytat ci musim nahravat aj nieco ine ako ich db?? Napr. char db ...... a ci u 1.4 cerzii kam treba nahrat WarNPC.dll thx
  10. Proc nejde TBC??

    Aha uz vim kde uz netreba zapojil sem si mysl a neco sem v db vyhledal v realmd takze uz netreba
  11. Proc nejde TBC??

    Mozna ne Kde se to da nastavit??
  12. Proc nejde TBC??

    Prosim vas mam MaGOS 4651 a UDB 0.8.1 a mam nainstaloane aj TBC. Vsechno je ok ,ale nevim si vbrat ani bloodelfa ani draeinei-ho. Nevím prejst cez dark portal vypisuje mi tohle: "You must have have The Burning Crusade expansion installed to acces this area." Nevite proc??? Mam vsetko jako TBC uvodni obrazovku into loader aj dark portal mam zmeneny na zelenou ne jako u normalnom wow aj mapu proste vsechno ,ale nechce me tam pustit proc nevite?? Mam to zle naistalovany nebo co??
  13. .pvp enter/leave

    Nj ja by jsem aj napsal na mangosproject.org ,ale nevím anglicky
  14. .pvp enter/leave

    Hele a tak by se nedalo udělat ,že by byl udělaný příkaz .pvp leave jako .pvp enter jenom by byla vytvorená zase jedna tabulka kde by se ukládala pozice a potom když zadáte .pvp leave tak v mysql vám vyhladá povzme s nickem aby se to dalo rozpoznat a zadá tam súřadnice? To by nešlo kdyby ne tak jse omlouvám ,ale nejsem vzručný v scriptovaní a v programovaní.
  15. UWC 1.2B + 1.8.x addony (h)

    Hledám všechny addony na tenhle emu a když se dá aj popis múžou to být i scripty díky.
×