Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Zerken

Members
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About Zerken

  • Rank
    Level 2

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Darkfall

    Nemohu, protože tu moderátoři mažou informace o externích linkách.. Ve zkratce ale jsme teď v týmu 3 a máme 2 aktivní účty na offic serveru, ze kterého bereme i informace. Ale asi zklamu všechny, kteří bez práce si pak chtěli jen stáhnout emu a udělat server, protože emu rozjedou jen ti, kteří do vývoje nějak přispěli.
  2. Darkfall

    Protože se tu zřejmě moderátoři nudí, tak kdyby někdo chtěl vědět, kde může najít informace ohledně vývoje EMU, tak mi může poslat PM...
  3. Darkfall

    Našla by se tu tedy nějaká parta, která by se do toho vrhla.. Mohu ji podpořit technickým zázemím, které mám. Neboť vlastním firmu, která provozuje servery. Nabídka platí ale jen pro Darkfall, aby mě nepsali pak nějací wowkaři. :-)) Jinak ty zdrojáky jsou zde: http://www.xdisk.cz/download.php?id=C6F77F2F1 Na popud beowulfa jsem to sem mrskl. ;-)
  4. Darkfall

    Ale jo i grafika té hry je pěkná... Jen většina lidí co pořizuje screeny ji nemá na max. :-) Jedinej problém této hry je, že nemá TRIAL. :-/ Jinak je to naprostá pecka a o emulatoru jsme uvažovali již delší dobu, jen by to chtělo sehnat někoho s aktivním účtem, aby mohl nasniffovat nějaké nové opcody.. ;-) Jinak klient se dá normálně sosnout z netu. Je to styl ala wow, taky torrent. http://www.eu1.darkfallonline.com/dl/DarkfallFull/
  5. Darkfall

    Zdravím. Sice reaguji na tento post s opožděním, ale mám nějaké věci, které by se mohly hodit. Takže za prvé free žádné neexistuje, neboť není žádný emulátor. :-) Dal by se na tu hru udělat, ale bylo by třeba poskládat tým koderu. No já mám v ruce zase hodně dobré zdrojáky klienta. Sice nejsou aktuální, ale daly by se použít a pak je zaktualizovat na novou verzi. Ze jistých důvodů sem link na ně dávat nebudu, ale kdyby chtěl někdo udělat server, tak bych je poslal. ;-)
  6. [Návod]Jak na kompilaci Ascentu

    No koukam, ze to asi moc lidi neporadi co s tim ze? :-))) Ja vim, ze to deklaruje jinej typ, ale nevim, zda to ma jit a nebo ne...
  7. [Návod]Jak na kompilaci Ascentu

    Tak jsem si stahl to VS C++ 2003 a pri kompilaci scriptu to vyhodi 1 eror ------ Build started: Project: AscentStats, Configuration: Release Win32 ------ Compiling... AscentStats.cpp \Sources\!! World of Warcraft !!\Ascent\trunk\src\scripts\src\AscentStats\AscentStats.cpp(49) : error C2555: 'AStatThread::run': overriding virtual function return type differs and is not covariant from 'ThreadBase::run' c:\Sources\!! World of Warcraft !!\Ascent\trunk\src\shared\Threading\ThreadStarter.h(28) : see declaration of 'ThreadBase::run' Build log was saved at "file://c:\Sources\!! World of Warcraft !!\Ascent\trunk\src\scripts\projects\2003_int_release_ascentstats\BuildLog.htm" AscentStats - 1 error(s), 0 warning(s) Nevi nekdo, kde je problem? A jak se ho zbavit? Diky :-)
  8. Prosim, nemohl by nekdo vykompilovat nejnovejsi revizi? Jsem chtel vyzkouset par veci, ale za boha nemohu bez eroru to ve VS C++ expressu vykompolovat. Sice mam vse potrebne i SDK, ale porad je nekde chyba. Diky :-)
  9. Vánoce nebo něco jiného

    Vsak to nevadi, ale asi na tom freecku maji peclivy tym administratoru, kteri si s tim vyspawnovanim vyhrali!!! Nic jineho v tom nehledej.
  10. Ascent a linux

    Ascent je delany v C++ a to znamena co mile deti? No ti mene zasvedceni asi vedet nebudou, ale zkusenejsi vi, ze je to no problemo, ba primo idelani na linux. Joo horsi by bylo, kdyby to bylo C# pac mono neni zase tak dokonaly...
  11. Vánoce nebo něco jiného

    No je jasny, ze na officialu na to maji probram a maji to prednastaveny, ale hrajes na free a tady si to vse musis naspawnovat sam ty gameobjecty a pak zase znicit
  12. Antrix closed

    Aneb presne jak jsem napsal ja... Ale dodal bych tomu jen malou poznamku. WoWscape na tom vyrejzovalo nechutne moc, jenze nakonec z teho nejhure zase vyjdou fun projekty.. Ptate se proc? No protoze WoWscape si vydělalo dost na to, aby si mohli zaplatit tym, ktery jim bude vyvijet jejich privatni emulator... Takze tezko rici, kdo z tohoto kolotoce utekl jako vitez. Burlex ma sice o starosti min, ale zase WoWscape na nej uz kasle, pac si plati tym svuj, tak nevim no :-/
  13. Antrix closed

    To znamena, ze servery si klidne muzou bezet dale, ale nebudou mit proste uz aktualizovane jadro, takze pokud si ty bugy nekdo neopravi sam, tak ma smulu..... Kapito? S databazi to nema nic spolecneho.
  14. Antrix closed

    Abych řekl pravdu, tak jsem to očekával.... Ostatně ani se mu nedivím, já na jeho místě bych udělal to stejné. Dělejte něco, když víte, že za vaši práci někde vydělávají tunu peněz. Já myslím, že to bylo správné rozhodnutí, možná si komunita serverů teprve teď uvědomí, že se na cizí práci opravdu vydělávat nemůže... :-)
  15. Ohnostroj

    Poud máš BC, tak u blood elfu je takovej predmet, kterej vystreluje ohnostroj. Kdo hral nebo hraje na offiku, tak vi, ze to je ta lokace kousek od Silvermoonu jak se tam plni ten Quest: Party never end. No, ale jake to ma cislo v databazi, tak to fakt netusim... A navic by sis to musel nascriptit pro svuj emu.
×