Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Turista

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

-2 Nepřínosný uživatel

About Turista

  • Rank
    Level 1
  • Birthday 04/10/1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.kalgul.eu
  1. Hledáme Sql Dev a C++ pro clasic wow server

    penize u nás jak si netečů možná potom dělění z nějakeho vip systemu ale tod vše první a nejduležitější je zaplatit server a pak se uvidi co dále. Xmat hold ukaž co umiš a pak se dá bavit o nějakem zisku bo výhod. A co to maš za server,že běží na Twinstar a provozuje ho mystiq.org toršku na ho krade ti to hrače ne?
  2. Hledáme Sql Dev a C++ pro pretbc server pokud umite aspon jeden s techto dvou věcí zkus te se přidat knám, Patřil jsem 5 let jako spolumajitel ke Kalgulu.eu ted spouštím čiste svůj vlastní project wow clasic online stav je 15 lidí online neni to moc děla se celý portal tak je možno se domluvit i na dalších spoluprací ale pro mě má přednost ted wow ohledně chyb. Pracuji často a nemam na opravy moc času a zbytek her na serveru mě vytěžuje .Kontakt [email protected] nebo skype Turistaxx Server jede na - Mangos Zero patch na serveru - 1.12.1 patch se nebude nikdy měnit System na serveru - Windows server 2008 Serverovna - Master.cz Brno
  3. Pěkný rozumný snad si někteří vezmou přiklad
  4. [GUIDE]AION-UNIQUE

    aion je rozdelen neco jako wow na eu a us myslim ofik a to je i aion musis nastavit v configu pro jakou verzy to chces a podle teho musis mit i clienta jak mam ja na kalgulu aion aiongate.cz nic na tom neni v emu jsou dobri lidi a opravy avyvoj jde mnohem lepe nez u wow
  5. Budoucí GM hledá vhodný server :)

    No nevim asi bych Tě nechtěl jako GM ani redaktora na web je krásné že chceš dělat GM ale bez znalostí příkazů Sql aspon minimální at víš co vůbec je možný opravit ,pač když jim napíšeš že nefunguje spell nebo dává obrovský dmg nebo malý tak Tě s fleku developéři pošlou někam pač to přes SQL neopraví ani kdyby chtěl a na redaktora by ti museli udělat aspon nějaky script nebo aplikaci kde bys napsal zprávu a ta by to připsala na webu jak to udělal Method u nás na webu a stejnak by si musel znát aspon zakladní kody php abys mohl měnit barvu velikost textu atd..Takže si myslím že je sice krasné že chceš dělat gm "ale takových jsou Tisice".Promin že jsem na Tebe zlý ale tohle je realita.A představa že za tebou bude týden nebo dva běhat gm a furt ti něco vysvětlovat co a jak se děla myslím že jsou schopnějši gmka k sehnání aspon s dobrou znalosti vše okolo wow.
×