Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

rotou

Members
  • Content count

    53
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

8 Průměrný uživatel

About rotou

  • Rank
    Level 3

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  1. Problem s mangosem 3.2.2a

    Prázdná databáze: Prosím nainstalujte UDB databáze.
  2. Lagy na serveru

    Navrhuje na rozdělení výkonu: Server 1. nainstalovat LINUX kernel, databázový server SQL včetně data. Server 2. nainstalovat LINUX kernel, MaNGOS nebo tc2 server a vmapy. Server 3. nainstalovat LINUX kernel, Program pro přihlašování „Realmd“ a webový server. Na každé server dva sítové karty nejlépe tisícovku. Propojení: 1. propojit mezi server 1 a 2 2. propojit mezi server 1 a 3 3. z serveru 2 a 3 přípoji k klienta World of Warcraft® přes veřejný síť Mělo mýt nainstalovanou nejnutnější programy. Každý zbytečný program způsobí zátěž navíc pro CPU a paměť. Nepokoušet nainstalovat celou linuxovou distribuce a operační systém Windows®, jen jádro Linux.
  3. [UDB 383][scriptdev2 rev. 1445] - VYDANO !

    Databáze UDB 384 pro MaNGOS verze 3.2.2a vyšla: Fórum UDB: http://udbforums.org/index.php?topic=14593.0 jen přihlášené. Stáhnout celou databáze: https://unifieddb.svn.sourceforge.net/svnroot/unifieddb/trunk/Full_DB/UDB_0.11.6_Core_8734_SD2_1480.rar nebo Stáhnout rozdílové databáze: https://unifieddb.svn.sourceforge.net/svnroot/unifieddb/trunk/Updates/0.11.6_additions/384_corepatch_characters_8587_to_8734.sql https://unifieddb.svn.sourceforge.net/svnroot/unifieddb/trunk/Updates/0.11.6_additions/384_corepatch_mangos_8587_to_8734.sql https://unifieddb.svn.sourceforge.net/svnroot/unifieddb/trunk/Updates/0.11.6_additions/384_corepatch_realmd_8587_to_8734.sql https://unifieddb.svn.sourceforge.net/svnroot/unifieddb/trunk/Updates/0.11.6_additions/384_updatepack_mangos.sql
  4. [UDB 383][scriptdev2 rev. 1445] - VYDANO !

    Databáze UDB revize 383 je určen pro MaNGOS revize 8587 a World of Warcraft® verze 3.1.3 Kdy bude databáze UDB pro verze 3.2.2a Dokládám screenshot:
  5. Kódy SQL s zajímavé věci.

    Mám dva předměty. SQL kódy nahrát do databáze MaNGOS. INSERT INTO item_template (entry, class, name, displayid, InventoryType) VALUES (999100, 4, '36387', 36387, 5), (999101, 4, '36388', 36388, 7); Zadej příkaz v World of Warcraft: .additem 999100 .additem 999101 Screenshot obleku: Já mám vyzkoušené a funguje normálně. Co vy?
  6. Běží hlasování až do konce existence serveru WoWResource.
  7. Na reální svět chtěl změnit z lidské rasy na vyjmenovanou rasu World of Warcraft®: Nemyslím na virtuální svět, myslím na skutečný svět. Poznámka: například: bude běhat po Praze noční elfy než lidskou. Podívám na výsledky hlasováni za den, týden, měsíc, rok i delší období. Děkuji.
  8. Tato úloha 2.x.x na 1.x.x spíš poškodí klient. Doporučuje sehnat instalačku s verzi 1.x.x a přeinstalovat na verze 1.x.x. Jinak se nepovede. Úplně jiné složení a jeho obsah *.MPQ a prakticky nedá přeložit 2.x.x na 1.x.x a jen přes WoW instalačku verze 1.x.x Zde mám seznam MPQ a dva různé verze klienta .
  9. Sežeň instalačku v verzi 1.x.x. Přejmenuj složku World of Warcraft s verzi 2.x.x, 3.x.x na jinou název. Bude jako záložní kopie a zamezí detekce instalovanou hru. A normálně instalovat.
  10. Goblin bude začínat na neutrální území. Část věty v zdroji informaci: příspevěk #1 Půjde nebo nepůjde připojit Goblina k druhé frakce Aliance. Podle vývoje. Děkuji.
  11. Myslím na tato systém například: Bude mít jeden z nich vyjmenovanou rasou: (Orkové, Taureni, Trollové, Nemrtví a Krvaví Elfové) a bude ničit a utočit na hlavního města frakce Hordy (Orgrimmar, Thunder Bluff, Silvermoon a Undercity), stane tato událost v reputaci: Spadne všechny reputace frakce Hordy na zápornou hodnotu, změní frakce a zvedne všechny reputace frakce Aliance na neutrální až kladnou hodnotu. Jinak se nevidí na změnu frakci. Rasa se nezmění a frakce se změní. Nepotvrzeno a možná na speciální Server, nebude jako PvE, PvP, RP, RPPvP a bude označeno jinak???
  12. Snímky velikosti 800x600 staženo z neznámé webu a postavy vložen pomoci programů: WoW model Viewer.
  13. Přechod na novou verzi IPB 3.0 - váš názor

    Prosím o odkaz Wiki, Seznam serveru na hlavní stránku. Jako dřív. Děkuji.
  14. POZOR ! Mezi LOTRO a World of Warcraft má úplně jinou technologie ! ! ! LOTROemu nemůže začít z existující technologie MaNGOS a proto musí začít od začátku.
  15. Problém s Wifi

    Odpověď z Příspěvek #1 a #3: Zapíná WiFi klávesovou kombinace nebo nějakou softwarem ? Vypínač může poškodit mechanickou cestou a proto nezapíná WiFi.
×