Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

matus12345

Members
  • Content count

    80
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About matus12345

  • Rank
    Level 4

Profile Information

  • Bydliště
    Prievidza city
  1. Problém z připojením

    Takže neviem či som to nezabudol, ale chýba Ti tam realmd port ktorý je asi potrebný... A potom ak nechceš aby i pridelil DHCP server každým novú IP tak sú na to dva spôsoby: 1. nastavíš v routri Mac adresu aby jej pridelil rovnakú ip zakaždým. Alebo skúsiš ten lahší- 2. v nastavení siete pridáš na pevno dresu. PS: dúfam že na tom screen-e čo si začiernil si dal adresu PC a ešte neviem či tam netreba ten "end" port taký istý. Samozrejme.
  2. Dobrý deň, takže stala sa mi zvláštna vec s registráciou:použil som Axxin kódik a uploadol ho na nejaký hosting ktorý už dávno používam a mám overené že podporuje PHP. configy som riadne nastavil a keď som uploadol a pozrel sa na registráciu,videl tam som tam nejaké znaky a kus kódu.. čo sa s tým stalo? To teda naozaj neveim. Prikladám screen http://img14.imageshack.us/img14/6742/clipboard01smu.png
  3. Externý mysql server pre Databázu

    Aha... Ale keď písal dominator6300 že niečo také existuje, určite sa ho spýtam a ja tiež používam cele mysql na localhoste, ale keď sa vypne pc sa vypne aj mysql a to by sa s externou DB (na realmd- teda iba accy) nestávalo a mohli by sa accounty vytvárať bez obmedzenia.
  4. Externý mysql server pre Databázu

    Presne tak, nejde sa pripojiť iný ako localhost... a prosím môžete uviesť nejaký ten mysql FREE hosting ktorý toto prepojenie podporuje a s akým ste spokojný? Dúfam že ic.cz to nepodporuje, lebo s jeho rýchlostou som nebol spokojný tak už ho ani písať nemusíte Ďakujem!
  5. Externý mysql server pre Databázu

    Nazdar! už dlhšiu dobu hľadám nejaký funkčný webový hosting s podporou mysql. Po veľa odskúšaných serveroch som skončil pri doméne leadhoster.com na ktorej je podpora mysql serveru, ale neveim sa tam z realmd-u mangosu dostat a pripojit... Môj zámer je taký že server nieje stále online a chcel by som urobiť aby sa dalo zaregistrovať aj keď server nieje online nasledovne: na webovom serveri bude nahraná databáza realmd a prślušný skript sa pripojí a vytvorí záznam do databázy, ale problém nastane keď sa pokušam pripojiť napríklad z Navicatu na mysql server z ineho PC teda sa vôbec nedokáže pripojiť okrem skriptu ktorý je na WEB serveri... Nepoznáte teda nejakú spolahlivú službu s mysql serverom na ktorý je sa možné dostať aj z externého pripojenia? Dik za odpovede!
  6. WoW medzi 2 PC

    Ac-Web ul. repack pokiaľ viem tak funguje na Ascente. S týmto repakom som začínal pekné to časy ale mám tušáka že nastavenie IP adresy sa robí v configu realmd teda na ascente asi iba realm ale už si naozaj toho veľa nepamamätámm tak to musíš ospravedlniť.
  7. Ip adresa+Router...plsky help

    hej hej treba presmerovať všetky potrebné porty z routerov a bude to fungovat perfektne. Tu na fore je určite návon na presmerovanie portov a ktoré porty treba nasmerovat a ak máš na na routri nastaveny DHCP server tak musiš aj v počítači prideliť ip. Hadam je tot všetko čo treba. PS: ak fakt nebudeš vedieť čo s tym napiš
  8. Viditelnost objektů

    Pokiaľ viem tak v nastavení vzdialenosti terénu sa nenastavuje (a teda nemení) vzdialenosť objavovania npc a gameobjectov . Ak sa mýlim tak ma opravte....
  9. Viditelnost objektů

    Tak teda nechcem zakladat novy topik kedze sa to tohto trochu tyka. Mam spawnuty gameobject elfskej veze a v nom mam spawnutych vendorov. Vsetko funguje ako ma len ked sa vzdialim, tak zmiznu npc aj ta obrovska veza ale problem nastane ked sa k nej priblizujem, tak sa vendori objavia skor ako samotny gameobject a teda padaju dolu az dokial sa neobjavi gameobject . Chcem sa spytat na mozne riesenia. Skusal som v nastaveniach mangosu nastavovat riadky: Visibility.GroupMode = 0 Visibility.Distance.Creature = 66 Visibility.Distance.Player = 66 Visibility.Distance.Object = 66 Visibility.Distance.InFlight = 66 Visibility.Distance.Grey.Unit = 1 Visibility.Distance.Grey.Object = 10 ale ziadna zmena nenastala! Budem vdacny za kazdu pomoc.
  10. Viditelnost objektů

    Tak ja som si pred tym precetl cele forum, a urobil som to presne tak ako si pisal. Menil som tie hodnoty na 66 a aj 180, 99 a stale taky isty vysledok (ziadna zmena) a default som mal nastaveny na 66 ako ma byt. Prosim poradte ako mam urobit aby sa Gameobject zobrazoval skor ako NPC ktore je v nom a tym padom to NPC nepadalo pod texturu gameobjectu!
  11. Viditelnost objektů

    Zdravim! Potreboval by som tiez pomoct s tym objavovanim gameobjectov, pretoze sa mi NPC v budove objavi skor ako object samotny a potom sa prepadavaju dolu. Nastavil som tu vzdialenost na 99 yardov, ale nic sa nestalo. Vmapy nemam zapnute. Budem vdacny za kazdu pomoc ako moj problem vyriesit!
  12. Udělat neutrál ZONU(viz obrázek)

    Tak teda pokusil som sa aj ja o nejaku neutranlu zonu a teda som pohladal fore ze sa tu nieco take riesilo a dost mi to pomohol Link. Teda som to vyriesil nasledovne: pokusil som sa o neutralnu zonu v Gurashi arene, ale aby sa dalo v ringu bezproblemov bojovat. stiahol som si DBC editor od Worafta a upravil som zonu Shattath city aby patrila do gurubashi areny. Vysledok bol ze sa dalo bojovat, ale nebralo ziadny damage (Da sa to ale slabo obist, ze napriklad sumonom imp ale imp ide lahko zabit). Pravdaze je ta zona trosku nedokonala teda miestami to prepne hraca do PVP a v tedy mu to berie naozaj damage, ale od toho druheho a vysieho poschodia to bolo stala nautralna zona kde som naspawnoval Vendorov. Ale na tvoj problem len lokalnej neutralnej zony neviem naozaj odpovedat a dufam ze som ti aspon trochu pomohol. A ak by mal niekto zaujem o moje upravene DBC subory mozem uploadnut. Staci napisat.
  13. Amber [Full Pack]

    Takze neveim ci sme sa jasne porozumeli. Ja som chcel zmenit heslo mysql a nie heslo alebo meno ktorym sa amber(ta aplikacia) pripaja do mysql. Teda moj problem stale este plati ako zmenim heslo mysql v Amber repacku... Ja updaty amberu davam prez navicat, ale urcite sa to bude dat aj so Sqlyog.
  14. Amber [Full Pack]

    Nazdar! takze mam problem kedze si s tym uz neviem dlhsie poradit tak by ste mohli mi hadam pomoct Vy. Pouzivam amber repack rev 6726 amber-repacku a mysql z rev 6480. chcel by som si zmenit heslo do mysql kedze som nenasiel ziadne konzoly v ktorych by sa dalo zadavat prikazy pre mysql, tak som nasiel v databazi mysql meno aj heslo ale heslo je kodovane a nejako ho zmenit ale s tym by som potreboval pomoct. skusal som aj instalovat mysql a potom to prehodit do mysql ale mi hadze chyby takze by som to chcel skusit bez mysql 5.0. a este aka je tam verzia mysql v amber repacku 6480? dik za odpoved!
  15. [RELEASE] ^^ MaNGOS ~Amber~ Releases 2.4.x

    Ano, ale aj ked sa dostanem do DB takze memozem zmenit heslo pretoze je kodovane a ten kod nejde nejako rozkodovat. ale aj tak velmi pochybujem ze to pojde. pretoze som pripojedy s navicatom natu db a ked zmenim heslo, tak sa zmeni aj heslo a nedokaze navicat to ukoncit tu pracu s db pretoze frci na starom hesle Bluma mi poradil ze nejaky config stiahnut ale tomu som ja nerozumel. takze ale potreboval by som s tym pomoct moc! Budem rad za kazdu radu
×