Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

woodoo

Members
  • Content count

    120
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Průměrný uživatel

About woodoo

  • Rank
    Level 5
  • Birthday 09/21/1993

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  1. Přechod na novou verzi IPB 3.0 - váš názor

    gooood hezký už to chtělo změnu. a anglina tu umi snad temer každej
  2. Hledám správce

    jo že bugy nejsou na ofiku :D jsou i tam. alici našli zpusob jak v bg tech novejch naskakat na oblihaci stroj a projet texturou až k orbu. Edit : abych nekecal nevim jestli to už nespravily.
  3. TrinityZero ?

    Našel jsem na foru Trinity core zmínku o TrinityZero a prý je to na patche 1.12. Co si o tom myslíte? kde najdu DB?
  4. Rozbity notebook

    Jsem před pul rokem spadl z notebookem a taky jsem si rozdrtil display a nový jsem měl i z sim že mi ho tam namontovaly ze mi ho tam namontovaly za 1900,-. Ale bohužel už si nevzpomínám kde mi to dělaly.
  5. Trinyty restarter jak zprovoznit ?

    Dne když jsem zase blbnul z emulátorem tak sem na trinitry forum našel tohle : http://www.trinitycore.org/forum/f5/trinit...rter-t1053.html Ale nejde mi to zprovoznit neví někdo co a jak ? Zkoušel jsem all ale vždy mi to vyhodí že to přestalo pracovat. jedu na os Windows Vista Home Premium 32bit SP1, nejnovější trinity core i db. Edit : Sry ze chybku v nadpisu.
  6. Nejlepsi Poznámka na škole

    Já sem dostal poznámek že si je nepamatuji ale jedna známka ze 4 třídy byla good. Vv - Nesnáším učitelku 1
  7. Omlouvám se, že zakládám tento topic, ale pamatuji si že tu byl cca před rokem byl topic ve kterem byla modifikace na phpbb ale nebyl jsem schopný ani tady na fóru ani na googlu najít ji, tak jestli někomu slouží paměť více než mě tak mi ji prosím najděte. edit : sem pako ani jsem nenapsal co hledám modifikace do phpbb která to forko předělalo že vypadalo jako ofik a nebyl to jen skin.
  8. Jasně souhlasím a nechápu proč tam chcte pořád cpát Win 2003 (z kterym mám svoje zkušenosti) když linux zvládne víc a podle toho co píšeš bych do toho nešel i když by se to hodilo. Edit : naprosto souhlasím co pode mnou napsal Method-man
  9. Unban na chat

    Z toho si ni nedělej já mam ban na chatu cca více jak 2 roky myslím a už mě to dokonce přestalo vadit. Ale kdyby to šlo tak prosím o unban.
  10. Červený trpaslík

    na ten mluvící touster jsem měl do školy mluvní cvičení. měl jsem vystihnout ten moment učitelka se zasmála. -Ahá takže ty si na vafle.
  11. Hráč přežil díky WoW

    Blizzard by to mohl použít jako reklamu už vidím někde na Nově reklamu : Náhodou jdete lesem ze svou sestrou a v tu dobu na vás náhodou zaútočí los protože los na každého utočí každý den minimálně 3x. Ale vy hrajete World of Warcraft tu nejúžasnější MMORPG hru na světě tak víte jak se máte zachovat. přilákáte lose sestra uteče a vy pak hrajete svou smrt. jestli ještě nehrajete World of Warcraft tak začněte jen za pouhých 2097Kč jednorázově a pak každý 2 měsíce 799Kč.
  12. mám k tomuhle otázku nevyšlo to nebo něco podobného jako je aowow na patche 3.0.9 nebo 3.0.8.
  13. Červený trpaslík

    moje neoblíbenější je : Ani náhodou zmetku plechovej. Nebo ještě nevím jak to bylo přesně : - Podle tebe tahle skořápka bloudí vesmírem bez kvalifikovaného pilota v kokpitu. - Aspoň tohle je stejné.
  14. help z BlogEngine.NET

    dik ale tohle jsem našel již před tímto než jsem si vubec chtěl napsat sem, tak jsem hledal jinde. a tohle mi nefungovalo stále chyba 500 a nerozjel jsem to prosím kohokoliv aby mi to sem napsal. Edit : jsem asi ojedinělej případ ale po ničem mi to nejelo
  15. help z BlogEngine.NET

    Jak zde byl topic Máte blog? tak jste tam psali že máte blogy na aspone přes BlogEngine.NET chtěl jsem vyzkoušel ten BlogEngine.NET ale jakmile nahraju soubory přes ftp tak nevím jak to zprovoznit nemůže mi někdo napsat návod jak rozjet BlogEngine.NET na nejnovější verzi 1.4.5 moc prosím a dopředu děkuji za odpověď.
×