Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Archeon

Members
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About Archeon

  • Rank
    Level 2
  1. Web Developer

    Dobrý den. Rád bych Vám nabídl mé služby web developera. Mým zájmem není výdělek, ale pomoc ostatním kteří nemají znalosti, čas, náladu nebo cokoli jiného aby si stránky udělali sami. I když nabízím své služby „zdarma“ (nechci žádné peníze) zadarmo ani slepice nehrabe. Tudíž jako odměnu za mou práci požaduji: - Alespoň 100 unikátních zobrazení Vašich stávajících stránek za den (není podmínkou) - Copyright s E-mailem v patičce - Adekvátní prostor pro vlastní banner na main page - Právo prezentovat a publikovat Vaše stránky v referencích. A co nabízím já: Perfektní znalost PHP, CSS, SQL a samozřejmostí je i HTML. Dále základní webové prvky jazyka Java a nakonec i prvky Flash. V rámci spolupráce se stránkami www.stranky4u.cz nabízím placený webhosting. V případě zájmu nebo dotazů mne můžete kontaktovat na email [email protected]
  2. Binds when GUILD ?? HELP

    JJ přesně to myslím. Nemyslím si že bych musel upravovat klienta, ale co si myslím je jedno. Podle mě bude stačit úprava v TC, ale nevím kde a jak... proto jsem žádal o pomoc
  3. Binds when GUILD ?? HELP

    Zdravím, měl bych dotaz. Je možné nějak udělat item s parametrem Binds when guild ??? Je mi jasné že se to bude provádět někde v kodu ještě před kompilací a že to bude mít něco společného s itemem, ale ať sem hledal jak sem hledal nějak jsem nemoh najít kde. Moh by mi tu pls někdo poradit kde a co připsat aby mi to fungovalo předem děkuji.
  4. Launcher PLS help

    Zdravim, chtěl bych požádat někoho kdo umí programovat jestli by bylo možné udělat vlastní launcher k wowku. Nic složitého jde v podstatě o to aby když to dotyčnej zapne tak aby mu to ukázalo webovou (pokud by bylo nutné ji napsat rovnou do zdrojáku tak by to byla adresa "http://drakthul.cz/launcher/launcher.html) stránku a dole bylo tlačítko PLAY. Pokud by se někdo nudil a měl chuť to udělat byl bych velice vděčný, samozřejmostí je že si dityční programátor do spod launchru může napsat svůj E-mail nebo jiný kontakt . Předem všem moc děkuji.
  5. Rozhovor s NPC

    Áha tak to potom jo EE nekoukal jsem tam nejak ani nemam představu pod čim to hledat, stačilo mi když sem to hledal tady na foru a to je asi tak 10x menší než to MaNGOSacke nemluvě o tom že je v AJ no ale asi mi nic jineho nezbyde než se tam vydat
  6. Rozhovor s NPC

    Ne to sem nemyslel. Myslel sem ano NPC s menu, ALE nemáti nic ukazovat ale jen vypsat třeba pravidla. Příklad když kliknu pravim tlačítkem na to NPC tak se mi odevře okno s nabýdkou >Novinky< >Pravidla< >bla bla< ted si vyberu třeba >Pravidla< a otevře se mi okno s pravidlama >Pravidla< Bla bla bla...... Takhle jsem to myslel. A pokavad by tohle bylo nějak moc těžké tak by stačilo uplně jednoduše aby když na to NPC kliknu pravim tak aby mi to napsalo nějakej můj text. Ta nabýdka tam zas až tak nutně bejt nemusí, ale hodila by se.
  7. Rozhovor s NPC

    Hi all, mam takovej problem. Potřeboval bych udělat NPC ktere když na něj kliknu tak aby se mi odevřelo okno s nabídkou (něco jako u stráží) a tam bylo třeba napsáno.. O serveru, Pravidla, Novinky... atd No a podle toho co bych si vybral by mi to NPC vypsalo. No sice už sem našel v tabulce to kde ty texty jsou napsane dokonce jsem už vytvořil i to NPC ale nějak se mi už nepovedlo donudit to NPC aby mi ty texty řeklo, natož abych si moh vybrat jestli chci info o serveru nebo pravidla. Takže kyby se našel někdo kdoyví jak na to a moh sem hodit nějakej fast návod tak budu velice vděčnej. Předem díky.
  8. Délka Respawnu. Pls Help.

    Zdravim udělal sem si vlastní truhlu s vlastním lootem, vše maká bezvadně jenže aby to splnilo perfektně účel za jakym sem to dělal potřebuju vědět kde se v SQL te truhly nastavuje doba respwnu, nebo ještě lépe, šlo by to udělat tak aby když jí lootnu tak aby se už nerespawnula??? Tady je SQL te truhly INTO `gameobject_template` (`entry`, `type`, `displayId`, `name`, `faction`, `flags`, `size`, `data0`, `data1`, `data2`, `data3`, `data4`, `data5`, `data6`, `data7`, `data8`, `data9`, `data10`, `data11`, `data12`, `data13`, `data14`, `data15`, `data16`, `data17`, `data18`, `data19`, `data20`, `data21`, `data22`, `data23`, `ScriptName`) VALUES (1111112, 3, 259, 'Archeon Chest', 0, 0, 1, 57, 500000, 0, 1, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 1, 0, 1, 0, 0, 1, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, 0, ''); stačí napsat jméno sloupce a co vněm upravit. Předem dík.
  9. Mangos 2.3.0-2.4.3+3.0.9- 3.1.3

    Zdravim bylo by možné zde uvéct nějakej web toho projektu AmberGUI. Dík.
  10. Mangos 2.3.0-2.4.3+3.0.9- 3.1.3

    Má tenhle AmberGUI nějakej web????
×