Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Pick

Members
  • Content count

    153
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by Pick

  1. Noví projekt...Pojdme do něho

    Hodne stesti s hledanim developérů na opravu dunků a se ziskavanim novich hracu diz jim nedas ani AQ na serveru,ktery nebude apsolutne k nicemu. Vsem doporucuji http://www.videacesky.cz/reklamy-reklamni-spot-video/snizte-si-sve-iq odpadnou tim zabrany a vsichni tam budeme vesele gmkovat.
  2. 3Server [Trinity Core 2] [neplacený]

    3server uz upadl, jen adminovi to jeste nedoslo Ze 100 hracu pred rokem uz ma maximalne 3 online.
  3. HL.GM/GM/Admin

    Vzdycky obdivuju ty prihlasky na hlavniho GM a nebo rovnou admina. To mysliste, ze by nekdo vzal cloveka, ktreho nezna, a rovnou mu dal hlavniho GM nebo dokonce admina?
  4. Tento addon je optimalizovany pro potreby serveru Soulwell.cz, nicmene pokud bude zajem, je mozne ho upravit i pro jine(Pokud Vas server pouziva jiny format vypisu zprav). Hlavni funkce (kvuli ktere vznikla prvni verze) je potlaceni spamovani na world chatech atp., ktery me vylozene sralo na vsech serverech. Tato funkce funguje na vsech serverech. Pokud si tento addon stahnete a jen nahrajete, tak jedine co udela je to, ze diky nemu nebudete videt spam ostatni hracu. (Opakovane vety v say/yell/channelech a emote - uvidite je jen jednou) Popis addonu (zobrazi se i pri najeti na nej v seznamu addonu) Ingame muzete prikazem /anti vypsat nasledujici napovedu: Durazne doporucuji nevypinat automaticke info zpravy, pokud pravidelne nesledujete web a forum. GM announce vypinejte pouze v pripade, ze probiha napriklad nejaky event, ktereho se neucastnite. Vypnuti ostatnich veci muze byt prevazne urceno pro RP ucely nebo PvE hrace. Odkaz na puvodni tema: http://www.soulwell....php?f=26&t=1389 Soulwell_anti_spam v2.zip
  5. Dotaz k Tabletu

    Maximalne sezenes aplikaci, ktera ti streamuje obraz (i hry) do tabletu. Nevzpomenu si na jeji jmeno, ale hratelnost ti stoupne z 0% na +-30%
  6. http://wow.wportal.eu spamuje reklamy na jinych serverech, to na dobre reputaci moc neprida.
  7. [Ukažte se!] Vaše PC

    CPU Intel Core i5-3570 (3,4 GHz, 6MB, LGA 1155) BOX GPU VGA nV GIGABYTE GTX670 OC , 2GB DDR5, PCI-E RAM Corsair 2x4GB DDR3 1866 MHz CL9 (CML8GX3M2A1866C9R) Vengeance Red HDD SSD CRUCIAL M4, 2,5", SATA III - 128GB + 3.5" Adapter Bracket HDD 1TB neco CASE Fractal DEFINE R4 Black Pearl
  8. Happyfeed - GM/EM

    Uz jen text zarovnany do stredu me odradil.
  9. SSD

    Ja muzu doporucit Crucial M4, jsem jeho spokojeny uzivatel
  10. Je mozne pridat do klienta vlastni zvuky, ktere budou mit svoje vlastni unikatni ID? Predpokladam, ze by se jednalo o upravu nebo vytvoreni noveho DBC souboru s infem o danem zvuku. Ale driv, nez se o to pokusim, tak by me zajimalo jestli se s tim nekdo z vas uz nesetkal
  11. GM addon?

    Mang admin, trinity helper(Trinity GMH). Nicmene je lepsi takovy veci pouzivat az kdyz si poradne uzijes s prikazama
  12. Hledam pozici developera

    Tolik serveru a nikdy/nikde si nevydrzel?
  13. [NÁVOD] Jak se stát Database Developerem

    quest_template se idealne ani upravovat nemaji, pokud se nepletu, tak jsou brany primo z offiku.Pokud nesedi napriklad ID v ReqCreatureorGO1 , pak odkazuje na ID "kreditu" ktery se ma zabit pri pouziti spellu nebo po zabiti normalniho questovyho NPC, tim se treba daji vytvaret skupiny NPC, ktery se maji zabijet, ale v questu jsou pod jednou podminkou. (zabij 10x bandity a zabijeji se NPC "severni bandita" a "jizni bandita" pricemz se oba pocitaji do banditu. K zapocitani "zabiti kreditu" do questu se alespon na 335TC pouziva smartAI, eventAI jde pouzit taky. Ale samozrejme pokud ti tvuj "fix" funguje na 100%, tak se tim teoreticky zabyvat nemusis .
  14. Sql-príkazy

    Stejne jako pro jeden item, akorat tam nedas WHERE. Pokud teda chces u vsech itemu v DB nastavit nakupni nebo prodejni cenu na 0..
  15. Titles

    Tituly jsou u kazdeho hrace ulozeny v http://www.trinitycore.info/Characters_tc2 v knownTitles, nicmene to neni vubec jednoducha uprava pres script protoze "Data about known Titles stored in 6 "16bit" integers"
  16. LUA cyklus

    Co za funkci jsi nasel? Ja vim jen o http://wowprogramming.com/snippets/Create_a_mini-timer_using_OnUpdate_3 a to pouzivam na vsechny casovane veci.
  17. Po shlednuti topicu macrovaciho kolegy jsem si rekl, ze vam sem hodim svuj addon, ktery jsem kdysi pouzival pro rozesilani odmen za eventy. Jedna se o jednoduchy addon, jenz vam zajisti spravne odeslani EM vsem, kteri si je zaslouzi. manual/ukazka: http://www.2i.cz/a9a21c36e5 SpojkaEventy v1.1.zip
  18. na 3.3.5, nepouziva to snad zadny API, ktery by se s novym datadiskem menilo. Zkusit to muzes, pak dej vedet.
  19. NPC faction

    Musis si najit frakce, ktery se tak ve skutecnosti chovaji.
  20. Darkmoon [TrinityCore] [neplacený]

    S Firefoxem neni pozadi videt.
  21. Jak zrušit talent? (zakázat´)

    Alespon na trintiy core jdou disables realoadnout primo ve hre. (.reload jmeno_tabulky)
  22. oprava cata questu

    To muze byt stejny, treba jen vazany na nejaky object nebo to neviditelny NPC. Obvykle se muzou jmenovat podle nazvu questu/podminky ke splneni questu. Nebo uz na to opravu dopatras nekde na googlu nebo primo u trinity core.
  23. oprava cata questu

    Taky mluvim o objectu (gameobject_template), ne o itemu. Staci si ten object najit pres lookup ingame, spawnout a vyzkouset.
  24. oprava cata questu

    Chybova hlaska ti vypisuje jaky object potrebujes mit pobliz svoji postavy pro pouziti toho itemu, kdyz si ho tam spawnes (a najdes sprany), tak by ti to melo jit.
  25. NPC nedostávají combat

    Ciste nahodou to nezkousis invisible?
×