Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Trudrig

Members
  • Content count

    287
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Průměrný uživatel

About Trudrig

  • Rank
    Level 6
  • Birthday 02/21/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.kalgul.eu

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydliště
    Praha
  • Zájmy
    Byvalý Hlavní GM Kalgul.eu / OuterLimits
  1. Aky je najlepsi Officialny server

    Nevím ,který je nejlepší ,ale jedno ti mohu doporučit a to Al'Akir , je tam moc hordy,málo alíku tak pod podpořit alianci :)hrával sem tam a komunita je skvělá,docela dost polaku,chorvatu a lidí z řecka jak jsem potkal ,jelikož už tam nějakej měsíc nehraju tak kdybyste někdo potkal 80 DK Cyrus, pozdravujte ho od byvalýho Arena partaka Zeniq
  2. [Nové forum]

    Musím souhlasit, poslední dobou tohle forum není to co bývalo dříve,kleslo to docela dolu,místo hledání se lidé ptají na hulakadle,a nejsou ani schopni použít search, myslím si že nové oživení fora bude jen velký + WLadass + 1
  3. [Hledám] Práci

    Ahoj Quele,jak již napsal Wladass,pokud bys měl zájem,dělat GM napiš mi,ale pokud máš zájem o post Developera,písni Wladovi.Trudrig
  4. Kal'Gul: OuterLimits [Mangos][neplacený]

    Chci podotknout ,že nabídka výše stále trvá! Hledáme Ingame GM Požadavky : Věková hranice : 17-18 let Bezproblémová komunikace s hráči a zdatnost co se týče organizace (Eventy,co zlepšit aj.). Slušné chování jak k ostatním v týmu tak ke hráčum. Vyjadřování na urovni. Větší zkušenosti a reference z jiných serveru. Značná aktivita. skype a mikrofon. Náplň práce na serveru : Pomahání hráčum ve hře. Organizování eventu a jiných zpestření hry. Návrhy na zlepšení (Chod serveru,co nového poskytnout hráčum apod.) Nabízím : po týdení zkušební lhutě GM lvl 3. Zařazení do špičkového týmu developerů. Zázemí kvalitního serveru,který je na české scéně 3 roky. Bezproblémovou komunikaci mezi člený týmu. Jedná se o Realm OuterLimits. pokud budete mít zájem napište mi na ICQ,který najdete v profilu. Za celý GM team realmu OuterLimits Trudrig.
  5. Event AI

    Máš u Creatury v creature_template nastaveni AIName na 'EventAI' ? UPDATE `creature_template` SET `AIName`='EventAI' WHERE `id`=700000;
  6. Vyber Telefonu

    pokud bys chtěl vybrat telefon,který ti padne do ruky a bude i hezký na pohled tak první varianta především ,ta druha varianta, podle mě je moc velký tlustý,ale az to špatný není vůbec, Nokii mám taky,a věř že si vůbec nestěžuju, podle mě je Ečková serie nejkvalitnější a snad i nejlepší tento mám já http://mobilni-telefony.heureka.cz/nokia-e71/ a mužu jen doporučit,každej na to má snad jiný názor,ale má vše co je snad potřeba a je tenkej a tvrdej (na vlastní kuži sem to poznal)
  7. Problem, vkladani itemu do DB

    Postni sem ten kod,abychom věděli co tam vubec máš ,jo a na jaký verzi máš server a jakou UDB .
  8. Příkaz na Spell power

    jak si zvyšít SP? otevři si Databazi Characters,tabulku characters,najdi char kterýmu chceš zvýšit SpellPower....máš tam pole DATA tam si najdeš číslo tvého spellpoweru který nyní máš (bez buffu samozřejmě) a jednoduše ho přepiš na větší číslo, tak jsem to udělal já když se mi bugnul Warlock příkazem .unaura all, zmizel mi SP
  9. Nabízím se jako GM / SQL DEV

    Omlouvám se za OT,ale Ententýku co kdybys pozorněji četl ?
  10. Sice podmínky emulátoru nesplnujeme,ale i tak, máme TrinityCore, jak jistě víš jsou si dosti podobný, pokud by se ti líbilo a měl by jsi zájem přidat se k serveru Kal'Gul - OuterLimits, neváhej a písni .
  11. [Soutěž] Header zde na forum

    Bindík to má hezký, to se musí nechat
  12. Update TC2

    myslím,že mužeš, ted si nejsem jistej,ale ja sem do dneška realmd, a characters neupdatoval a nic mi necrashlo
  13. Update TC2

    nebo si stačí najít updatepack.. a jednoduše nahrát, pak už to pojede doufám že dobře, osobně jsem si vždy zjístil číslo revize a a Databazi updatoval až do stejného čísla jako mám revizi (updaty.
  14. Více gmlevelů

    Jistě ,ale ve hře i s GMlevelem 4 budeš moct používat jen příkazy ,který jsou na GM Level 3 , pokud máš commandy nastavené na GM 4 ,tak je s GM 4 pak nemužeš použít..(vlastní zkušenost, pořád je to stejne)
  15. Midgard [TrinityCore2][neplacený]

    Mystiq org a cz byli jedno, pak se rozdělili,podle toho co vím já a podle mých informací, si to Admini rozdělili,bylo něco s krádeží a bla bla, podle mě krádež byl flame, ale kdo ví..
×