Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

vladonix

Members
  • Content count

    235
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

vladonix last won the day on May 5 2010

vladonix had the most liked content!

Community Reputation

98 Průměrný uživatel

About vladonix

  • Rank
    Level 5
  1. registrace uctu s aktivaci pres e-mail pro TC1

    Ahoj. Pekne je to Hmm, v UDB je v account stlpec locked, nepomohlo by ti jeho nastavovanie namiesto mutetime? (neviem, ako je to v DB TC, ktoru pouzivas, a ci vobec ten stlpec TC akceptuje) v. EDIT: hmm, teraz som si vsimol, ze ten mutetime mas dost pozadu: TIME STAMP: 1263935729 DATE: 01 / 19 / 10 @ 3:15:29pm skus tam generovat cislo vecsie, ako aktualny datum v unix timestampe (o dost vecsie ) , mozno to pojde aj s mutetime.
  2. (HELP)Chyba Menu

    Hmm, v portaliku su dost 'natvrdo' zadane vlastnosti menu v CSS (aby to pasovalo na pozadie). Takze musis to radikalne prepisat, aby ti to pasovalo v.
  3. hodnocení webdesignu

    Oooo Ten prvy sa mi moc paci. Ten druhy s tym otocenym 'utvarom' uz moc nie. V prvom by som vycentroval datum clanku na stred (ani nie hore ani dole) a ten znak wow - zrusil by som mu alfa (priesvitnost), nech ho je pekne vidno... Pripadne, aby to nebolo jednotvarne, menit ho z casu na cas, napr za znaky hordy a ali. Tot moj nazor. Inac super. A nakodovat sa da secko, takze no problemo.... v. Edit: teraz som si vsimol tu rozmazanu a roztiahnutu(?) sivu vezu v log obrazku, to mi moc nesedi, to pozadie. Rozmaz ale neroztahuj, ked sa da....Alebo ... (?)
  4. Ahoj Broskev. Nezaskodilo by ti trosku sa zorientovat vo svete unixu a linuxu, ked v nom chces spustat nieco .... nie je to az taky problem. bin/bash na zaciatku je cesta k shelu, ktory bude skript interpretovat. Existuje ti v adresari, kde spustas ten skript adresar/subor bin/bash? Asi nie. Takze si oprav prvy riadok skriptu na: #!/bin/bash v.
  5. PhP Script

    Neviem, ci je toto vhodne forum na vyucbu programovacich jazykov? Skusil si si spustit tvoje riesenie? Ak ide tak, ako by si chcel, tak je to OK Ale asi nejde. Mozno takto: $hls = ($_GET['id']) ? $_GET['id'] : 1; resp. $hls = (!empty($_GET['id'])) ? $_GET['id'] : 1; v.
  6. PhP Script

    Skus si pozriet toto: http://www.php.net/m...parison.ternary v.
  7. [MySQL/SQL] Files Imported

    Napisal som podobny skript aj pre linux (/bin/bash). Skript prejde adresar, vyhlada subory sql, zotriedi a pokusi sa nacitat do tej databazy, ktora je uvedena v mene suboru. Je mozne zadat cislo, od ktoreho sa budu subory nacitavat. V pribalenom archive su dva subory: loadUpdateI.sh - interaktivny, pre menej pokrocilych uzivatelov. Skript vypise menu a dotazuje sa na zadanie potrebnych udajov (server, port, meno, heslo ....) - podobne ako .batak v #1 loadUpdate.sh - pre pokrocilejsich uzivatelov, udaje je potrebne zadat do skriptu. Skript je vhodny napr. ak si chcete presmerovat jeho vystup do ineho soboru, aby ste videli chyby pri nacitani. v. loadupdate.tar.gz
  8. [MaNGOS] GIT - otázky

    Uhm, ten odkaz uz tu je .... ( http://www.wowresour...showtopic=16817 ) v.
  9. [MaNGOS] GIT - otázky

    1. Ak ma niekto opatchovanu verziu mangosu, mal by mat vetvu s aktualnou 'cistou' verziou, a vetvu so svojimi zmenami. Ako si spominal v hulakadle, napr ahbot: http://getmangos.com...hread.php?8386-[PATCH]-AuctionHouse-Bot ma master vetvu s aktualnym mangosom a ahbot vetvu so svojimi zmenami. Potom patch sa spravi porovnamim (diff) tychto vetiev. V topiku ma aj navod: 1. naklonovat jeho verziu do adresara ahbot git clone git://github.com/Naicisum/mangos.git ahbot -> sme v master vetve, ktora by mal abyt rovnaka, ako aktualny master mangosu 2. prevziat si zmeny, ktore vykonal naprogramovanim ahbota: git checkout -b ahbot origin/ahbot -> prepli sme sa do vetvy s ahbotom 3. porovnat obe vetvy a vytvorit patch: git diff master ahbot > auctionhousebot.patch Pokial by nemal master vetvu, potom po checkoute origin/ahbot by som este spravil git clone git://github.com/mangos/mangos.git mangos a porovnal adresare mangos a ahbot klasickym diffom, asi takto: diff -rupN mangos/ ahbot/ > ahbbot.patch Tak tomu rozumiem ja, neskusal som. Skus a daj vediet 2. Hmm podla mna mas zly format patchu (bo vescinou programy neklamu ), hod sem uryvok.... v.
  10. Web Status problem

    Je to preto, lebo realmstatus je pravdepodobne robeny cez fsockopen php funkciu a ta je na ic.cz disablovana -> http://baz.ic.cz/phpinfo/phpinfo.php v.
  11. Jednoduchy portalik

    Dal som dokopy utilitky, ktore pouzivam a vzniklo z toho toto: demo portalik Obsahuje jednoduche info o serveri + novinky + rss status servera (on/off) registraciu uctu zoznam online hracov odkazovnik odoslanie zabudnuteho hesla offline teleporter Kazda cast (po drobnych upravach) by sa mala dat pouzit aj samostatne. Grafiku si navrhnite, aku chcete .... Odkaz na download je na poslednej stranke. v. PS: Ten I*C.C*Z je otrasny webhosting
  12. "Pro Git", Scott Chacon

    Dost aktualna kniha o GIT, prelozena do ceskeho jazyka: Pro Git - Scott Chacon v.
  13. PHP chybka se vloudila :)

    Treba si zvyknut hned od zaciatku. Usetri to kopec roboty. Ja doporucujem Netbeans .... v.
  14. PHP chybka se vloudila :)

    Mas tam dva krat if so zatvorkou { ale iba jednu zatvorku }. Dopln } tam, kde by mala byt. V com to robis? Skus editor (IDE), ktore 'paruje' zatvorky (alebo aj ine vychytavky ma ) v.
  15. Regacc

    V konfiguracii dopis za kazdy host :port, napr $hostr = "mysql.mojadomena.com:3307". v.
×