Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

goodhaj

Members
  • Content count

    70
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Průměrný uživatel

About goodhaj

  • Rank
    Level 4

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Poptávka po postu GM

    Zdravím, nabízím se jako GM na některý z CZ/SK freeserverů. Byl bych rád, kdyby měl aspoň několik lidí online. Něco o mě: Mé reálné jméno je Ondra, jsem Čech, je mi 14 let, chodím na osmileté gymnázium, takže snad nejsem takový vidlák jako někteří lidé ze základky. Můj čas: O prázdninách kromě cca 2 týdnů opravdu hodně času, pro nový školní rok se ty 2 a více hodin denně určitě našly. Komunikace: Jsem schopný mailovat, ICQ, IRC, WoW chat (kdo by to byl řekl). VNT a TS mě trošku zlobí, nicméně není problém dokofigurovat. Mé herní zkušenosti: Level 70 druid na serveru Twinstar.cz, předtím jsem hrál na OG.cz a na projektu dajdalosgames.cz (zaniklý, nicméně měli v té době na hodně), na twinstaru jsem býval GuildMasterem jedné, už dnes rozpadlé, guildy (120+ členů) schopné raidovat. Celkově hraju asi 2 roky. Mé GM zkušenosti: Na "live" serverech minimální (ale jsou), nicméně měl jsem doma testovací server (MaNGOS) na pokusy a příkazy pro MaNGOS i TrinityCore docela ovládám a co neznám, to si není problém najít. Jsem schopný napsat i nějaké úpravy databáze. Ovládané jazyky: Čeština (můj rodný jazyk), Angličtina (snad se domluvím), Němčina (pouze základy) Další dovednosti: HTML, CSS (ale nejsem žádný designer), PHP (nejsem profík, ale něco snad naprogramuju), SQL (nějaké úpravy na serveru bych zvládnul) Představa o GMování: Myslím si, že správný Game Master by se měl starat o lidi in-game, takže určitě "likvidovat" ty, kdo poruší pravidla, pokud se něco rozbije, pokusit se to aspoň nějak spravit, klidně se i zapojovat do chatu a myslím si, že by měl pomáhat i nováčkům (samozřejmě pouze radit, žádný support). Pokud by bylo třeba, pomáhal bych i Event Masterům s eventy, vlastní eventy... no možná nějaké jednoduché. Proč chci dělat GM: Mám 70tku a po rozpadu mé guildy mě to přestává bavit, dost lidí se kterými jsem byl dlouho, mě zklamalo, bez nich to teď není ono a jet PvP místo PvE mě nebaví. Proto jsem se rozhodl, že bych mohl pomoct některému z fre serverů jako GM.
  2. Server Vsetincity hledá admina

    Velmi zajímavý server, klidně bych vám vypomohl, ale jako GM, admina fakt dělat nechci. P.S: Kdybyste fakt měli zájem o GM, můžu poslat nějaké info o sobě.
  3. [Shánim]Písničku "z Víkendu"

    Jojo, jméno by stačilo.
  4. [Shánim]Písničku "z Víkendu"

    Zdravim,sháním písničku z dnešního (6.7) Víkendu (pořad na Nově), která byla v posledním příspěvku, když představovali protivníky (profesor, jehož jméno jsem zapomněl vs. pravé neštovice). Ta písnička je skoro všude, akorát vždycky zapomenu její jméno. Díky za pomoc
  5. Problém s DNS na co.cc

    Registroval jsem si doménu na co.cc a potřeboval bych nastavit DNS takto: Všechny subdomény včetně samotného moje-domena.co.cc jdou na dva nameservery: ns1.google.cz a ns2.google.cz Vyjímku tvoří subdoména test.moje-domena.co.cc, kterou bych chtěl dát na jiné dva nameservery a to ns1.bla.cz a ns2.bla.cz Tvořím to tam dost dlouho, ale nějak to nemůžu vykoumat... Mohl by mi někdo pomoct?
  6. Jaký prohlížeč používáte ???

    Opera 9.63, nejlepší prohlížeč pod Sluncem, v případě nekomatibility některých webu Mozzilu Firefox nebo IE, co je po ruce.
  7. Váš názor na warez

    OT: Nemá být fórum od toho, aby se tu diskutovalo? A téma ohledně warezu mi příjde jako zajímavá věc. Já osobně warez neodsuzuji, přeci jenom někteří lidé nejsou tak bohatí, aby si mohli pořídit legální verzi programů, které potřebují (např. drahé grafické programy).
  8. Co se stalo s tnt-host.com ?

    Začíná to trochu smrdět... Ale jsem rád že to už brzo pojede.
  9. Co se stalo s tnt-host.com ?

    Ahm, tak n-host je taky dead... Jsem ani nevěděl. xD Asi bych si měl pořídit vlastní serverovnu, když to tak vidim. :/
  10. Co se stalo s tnt-host.com ?

    http://hostlatch.net/ nabízí reseller hosting, takže bych se nebál
  11. Co se stalo s tnt-host.com ?

    JJ, super hosting měli, škoda, že to nejde... Těšim se, až to spravěj, podle mě na tom už pracujou.
  12. [DOTAZ]Program na diff databáze

    Shánim nějakej prográmek, kterej by mi udělal vlastně diff neboli update ze dvou databází. Příklad: Mam databázi A: klasickou UDB revize 999. Mam databázi B: UDB revize 999 s vlastníma fixama, který už ale nemam ve formě UPDATE creature x=156456 where oblicej = pupinkaty , ale pouze uložený v databázi. Teď bych chtěl zveřejnit své fixy, jenže je nepraktické dávat celou datbázi, ale pouze jakýsi update z UDB 999 na UDB 999 s mýma fixama. Jak to ale udělat?
  13. PreTBC MaNGOS

    No hele, mangos pro 1.12.1 bude asi hodně nefunkční. Fakt bych doporučoval "ořezat" 2.4.3 (později bohužel budeš muset přejít na patch 3+).
  14. Ako správne nahrať UDB ?

    To jsem rád. Vypadá, že moje způsoby fungujou i někomu jinému než mě.
  15. Ako správne nahrať UDB ?

    CTRL+C a CTRL+V: Takhle to tam postupně nahrávej. Pokud mangos instaluješ čistě a databázi characters nahráváš ze sql souboru přiloženého u jádra, tak neaplikuj všechny updaty, které jsou kurzívou (tedy aplikuj pouze ty na databázi mangos). Pokud updatuješ, nahraj je tam všechny. EDIT: UDB rev. 370 je na revizi MaNGOSu 7517. Pokud máš novější, tak máš k mangosu přiložené updaty (hodně malých souborů ve formátu sql ve složce updates). Nahraj všechny, které mají číslo vyšší než 7517 (opět pouze jenom na databázi mangos). PS: nejsem odborník, ale takhle mi to vždycky fungovalo, když jsem to tak dělal. Hodně štěstí
×