Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Aella

Members
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About Aella

  • Rank
    Level 2
  • Birthday 11/28/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Thunderhorn&n=Ashaaria
  • Skype
    gmaella

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydliště
    Silvermoon City
  • Zájmy
    WoW, TrinityCore, PCs
  1. Taktéž jsem v strašném zapadákově, jiný net tu není. druh CDMA poskytovatel O2. cena přes 800, přesně nvm a přidávám i komplet test na rychlost.cz http://rychlost.cz/rh/20090240604-6214353916.html
  2. Tohle se taky stávalo, když bylo špatně nastaveno realmd.realmlist.timezone.
  3. Problém s vendorem

    Potřeboval bych poradit, jak nastavit, aby se mi ExtendetCost ukazoval ve vendorovi. DBC jsem úspěšně editoval, vytvořil nové extendet costy podle své potřeby, itemům jsem sundal ceny za goldy atd. Vše je jak má být mimo toho, že u vendora se mi neukazuje jaký extendet cost a v jakém množství to po mně chce. Když kliknu abych to koupil tak mi napíše třeba You don't have req items ...... a když je mám tak je to odečte správně. Můj problém je co udělat pro to, aby se to i u itemu ve vendorovi skutečně zobrazovalo.
  4. Ta první věc by měla být myslím Death.CorpseReclaimDelay.PvP = 0 Death.CorpseReclaimDelay.PvE = 0 A jinak druhá věc by se dala řešit přes tabulku game_graveyard_zone, ale obávám se, že jak je Kalimdor jedna mapa, prostě vždycky tě to hodí na nejbližší nalinkovaný hřbitov i kdyby to měl být tanaris. Tímhle si ale nejsem sto pro jistý možná mě někdo opraví.
  5. Jaký Server?

    Hlavně nevim jak ty, ale já třeba nenašel žádnou kompletní databázi na wotlk. V málokterý vůbec funguje drobnost jako třeba instance portály. Prostě sice si server uděláš i mangos stáhneš, ale databáze na úrovni no-chance. Taktéž doporučuji, abys zůstal na 2.4.3 a pokud chceš něco originálního můžeš zkusit DotA server nebo BG.
  6. Databáze rozdělení

    Ne, jenom mě právě zaujala možnost, že by víc realmů jelo na jednu databázi světa npc, objectů atd jak psal bLuma jako možnost. A tabulky *_respawn se ukládají právě na konkrétní guid npc, tak mě zajímá jestli je to nějak ošetřeno aby se mezi sebou víc realmů nehádalo.
  7. Databáze rozdělení

    K tomuhle mám dotaz, co se týče tabulek o respawnu. Nebudou se mezi sebou potom ty tabulky prát ? Viz Creature_respawn a Gameobject_respawn
  8. Cisla

    6
  9. Hacker

    IP nebyla vidět pouze proto, že jsi měl nižší gm level než on. Jinak přes last ip v databázi snadno zjistíš, co to bylo za vtipálka.
  10. Vase Interface

    Tak tady to dávám, addony jsou získané od jisté osoby, která hraje za rogua viz první screen. Já jsem je získal a ještě pro ukázu uvádím druhý screen aukce ze svojí bývalé hráčské postavy nyní gm. http://fantasysvn.webz.cz/TEMP/normal.jpg http://fantasysvn.webz.cz/TEMP/aukce.jpg Jinak za gm stejně většinu addonů vypínám zvlášte ty combatové nejsou potřeba, jinak jsou tam trochu schovaný jména a chaty dotyční si nepřáli, aby to bylo vidět.
  11. Dnešní hráči.....

    Tak u nás máme řekněme menší komunitu, ale přijde mi to naopak dobře. 90% lidí jsou pamětníci (viz post na první straně) umějí wow naprosto perfektně a musím říct že i ta malá komunita je natolik zkušená, že ví jaké postavy potřebuje a co mají dělat, pouze díky tomu skládají naše blizzlikové dungeony. Guildy které to nedávali odešli na servery chlubící se nespellujícími bossy a u nás zůstala pravá elita s kterou je radost pracovat nebo připravovat event. Na druhou stranu, když se podívam po jiných serverech tak je to vážně utrpení, a ani ty gmka tam nejsou nijak slavní se znalostmi. Přesně jak bylo uvedeno, je to tím, že hranice věku klesá, gm může být každý, většina lidí má perfektní net (proč nemůžu i já :-D ), ofík není moc drahý. Toť můj názor a závěrem bych rád řekl, že pokud gmka chtějí tak si hráče vychovají dobře :-)
  12. Závislost

    Tak řekněme, že teď o prázdninách jsem u pc pořád tj. tak 14-17 hodin denně. V průběhu školy už to klesá to jenom tak 8-9. Jinak no výrok v hulákadle někdy když se mi nechce spát, tak přes noc připravuju eventy a tak no, každopádně to je spíš tím, že mě to baví. Jinak celkem Saretha chápu, taky nějak moc spát nepotřebuju. Ale jo čestně přiznávám, zavislý jsem a nevadí mi to.
  13. Latency

    Taktéž si myslím, že latence 130 není co řešit to je nádhera. Dejme tomu, že můj modem má 120ms minimálí konstrukční hodnotu co zvládne, ve hře mívam 300-400 a mimo brutálního pvp to vůbec nevadí.
  14. Dungy

    Ať si zkusí všichni odejít z raidu, a každý ať si dá Reset instance, případně přepne mezi normalem a heroic módem a zpátky. Potom ať znova udělají raid s jiným raid leaderem. Btw není to náhodou 25 man-raid
×