Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Frozehn

Members
  • Content count

    163
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

-2 Nepřínosný uživatel

About Frozehn

  • Rank
    Level 5
  • Birthday 09/15/1993

Contact Methods

  • Skype
    Frozehn

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  1. Zdravím. Jak už z názvu vyplývá, hledám reklamní místa na Vašich webových stránkách. Jedná se o reklamní banner - 420x80. Podmínky: - Web musí být zaměřený na World of Warcraft. (Server, guild web, herní blog…) - Návštěvnost v průměru 80/denně min. - Web nesmí využívat systém Websurf apod. Cena: 200 - 450/měs. (Podle návštěvnosti) Více info na ICQ: 426800201 (09:00 - 19:00) V případě zájmu se obraťte na e-mail: [email protected]
  2. Hledám práci Webmastera.

    Práci už nehledám. Dostala se ke mě velice dobrá nabídka. Děkuji.
  3. Hledám práci Webmastera.

    Zdravím. Osobní informace:. -Věk: 17 -Vzdělání: Student Střední Odborné Školy Obchodní v Liberci -Bydliště: Liberec/CZ Dovednosti:. -HTML -CSS -Grafika (Nejsem grafik ale design na web si dělám sám..) -PHP (Ve stádiu “dlouhodobý student“ :-)) Historie:. Za sebou mám provoz 2 WoW serverů. Dále 2 projektů s online hráči v počtu 100 a více. Několik vytvořených internetových stránek s návštěvností 50-150 lidí denně. Co za to? Za vytvoření a správu internetových stránek nechci nic. Žádné výhody na serveru (pokud se bude jednat o WoW server). Žádné finanční ohodnocení. Proč vše dělám zadarmo? Před měsícem jsem přestal s tvorbou internetových stránek (Rodinné důvody + škola) a proto nemám žádné reference. Z toho zároveň plyne proč vše dělám zdarma. Za 1. Mě tvorba a správa internetových stránek baví. Za 2. Každý nový web je pro mě reference a nová zkušenost. Omlouvám se, pokud jsem někde udělal nějakou pravopisnou chybu. Kontakt:. -ICQ: 426800201 (Doporučuji) -Skype: Frozehn (Nebývám tak často online)
  4. Junior webmaster

    Na obtíž by to nebylo. Ale žádné reference zrovna nejsou. Před 3 měsíci jsem přestal s tvorbou webu ( z osobních důvodů - převážně škola ). Proto jsem všechny své projekty a weby zrušil a smazal. Nyní bych se k tvorbě webu rád vrátil. Samozřejmě není problém si mě prozkoušet, nebo jinak ověřit. Vše je přeci o dohodě. :-)
  5. Junior webmaster

    Možná bych měl zájem. Potřeboval bych více informací ale i tak bych to zkusil. Ovládám: - HTML - CSS - PHP (stále ve stádiu "student") :-) - GRAFIKA (Nejsem žádný grafik ale design na web si udělám) Informace o mě: - 17 let - Student Obchodní Akademie v Liberci Zájmy: - Basket - Hip Hop - Tvorba WWW Denně bych věnoval práci na projektu cca 3-4 hodiny. O víkendech a jiných volných dnech (státní svátky, prázdniny atd.) samozřejmě více. Více informací můžu dodat. S pozdravem: Frozehn :-)
  6. Galerie v php...

    Díky. Jinak vyřešeno můžete lock.
  7. Galerie v php...

    Zdravím. -Nejedná se přímo o galerii. Jen bych se chtěl zeptat jak udělat přidání obrázku na web. Přidávám screen jednoho webu, který to tak má. Děkuji za odpověď.
  8. Hosting

    To je tedy směšné, že z tvého serveru si hráči nechávali převádět postavy k nám
  9. New web

    Není to trochu podobné ? http://fallen-legend.xf.cz/pages/all/index2.php?p=aktualne 1A- http://fallen-legend.xf.cz/pages/!graphic/environment/layout/swamp_rightb.jpg 1B- http://fanny006.ic.cz/WEB%20pro%20Smoky/panel2%20obrazek.jpg
  10. [Hledam spolupracovníky] Herní projekt

    On myslel někoho jiného :-) http://www.wowresource.eu/index.php?showuser=2088 Ze začátku přezdívky má Snake.
  11. Hledam

    Pokud už se někdo odváží ti to udělat tak by jsi tu měl napsat aspoň co se serverem zamýšlíš. Rate... atd. Také by to chtělo se trochu rozepsta a ne to napsat takhle stručně a ještě s chybami.
  12. Sponzorovaní projektů..

    To je ono. Clou a jeho představy jak vidělat snadno a rychle velké peníze. Jenomže ono to tak snadné není a rychle to také nejde. Dám příklad další jeho nabídky, která byla směřována na mě. Nabízel mi že pro jeho projekt budu dělat reklamní server. (Něco jako websurf atd.) Napsal mi podmínky a to co mě velice zarazilo byla jedna z jeho podmínek. Ta zněla: "Pokud nedosáhneš denní návštěvnosti aspoň 1000 lidí do týdne nedostaneš podíl a bude ti vše zrušeno." Takže vlastně já jsem měl nějak udělat návštěvnost. Většinou reklamou. Za reklamu se něco platí a já ji měl zaplatit a když náhodou nepříjde 1000 lidí přijdu o vše a budou to pro mě vyhozené peníze. Co z toho plyne? Napsal jsem to sice hodně stručně a možná to někdo nepochopí tak jak jsem to myslel, ale clou a jeho projektům chybí důvěra. On si zajistí sebe jen jak to jde a na zákazníky nemyslí. Jen aby on měl vše dobré a v pořádku, ale zákazníka jen oškubal. Toto je jen můj názor. Neberte to jako pomluvu, nadávku nebo tak. Ale i přesto přeji tomuto projektu a clouovi hodně štěstí a ať se mu daří.
  13. MaNGOSACI

    Tak jsem se rozhodl že ten komiks trochu graficky předělám. Nejsem žádný "profík" takže mějte prosím pochopení . Zatím jsem upravil jen tu první část. Ke shlédnutí zde: http://wowtheory.cz/cast1.png PS: Pokud by měl někdo zájem upravovat semnou tak ať napíše... samozřejmě "scénář" nechávám na ondíkovi.... (Původní strůjce komiksu).
  14. Start nového projektu

    A tvůj post snad není offtopic ? Abych pravdu řekl jsi zde nejvetší spamer. (směrováno na chronixe). A aby nebyl tento post brán jako další offtopic a nedal bych tak šanci farmit zde další jiné spamy, proto se vyjádřím k tématu. Myslím si že pokud administrátor "budoucího projektu" příjdě s něčím novým, co zde ještě nikde nikdy nebylo, má šanci se uchitit. No přeji hodně štěstí a mnoho úspěchů.
  15. Crime-City.eu

    Mé poznatky: Tak jsem si zahral a vidím to asi takhle. Hru bych celou více ztížil. Je moc lehká. Také bych přidal sledování ostatních hráčů (aby jsi mohl vidět co dělá a jak je na tom). A naposled co je jen taková drobnost tak bych změnil ten klik v bordelu. Zrovna "zašuk.t si" není nejvhodnější.
×