Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Humanic6

Members
  • Content count

    40
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About Humanic6

  • Rank
    Level 3
  1. Blastenheimer 5000 Ultra Cannon

    aha tak najdi v tom player.h kde to tam mam upravit a nebo kam to mam vlozit bo ja uz sem v koncich... a mohl by si zde poskytnout na jakem radku se to najde nebo na jaky radek se to ma vlozit diky :mid_pickaxe:
  2. muzete mi nekdo poradit

    zdravi....mam dotaz bude to sice znit jako uplny nesmisl a ne bo jako uplna sebevrazna , ale mam dotaz jak muzu udelataby se mi napojil mangos 2.4.3 release 6808 nastavil jsem ho pres c++ v src/realmd/AuthCodes.h ale jak to ulozim tak mi objevi cerveny vykricnik tak sem to skompiloval a objevi se mi tam co ma se objevit nebudu to ceůle vypisovat :-) ..... ale jak vsechno nahrajem tak mi jse to naloguje , ale nezorazise mi postavy a pise mi to porad connecting a kdyz server vypnu a zapnu tak mi pri zadani name a pass se mi zobrazi jenom connecting ... nevite jestli to neni mangosem ?? a nebo nevite nejakem programu co upravi vmaps a dbc??? diky za odpoved...pokud uz to tady nekdy bylo tak zadam administratora aby tento topic smaza..ps: vzal sem AuthCodes.h otevrel sem ho v c++ zmnenil sem to z EXPECTED_MANGOS_CLIENT_BUILD {8***, 0} presne nevim jak to je tak sem to zmnenil na EXPECTED_MANGOS_CLIENT_BUILD {8606, 0} a dal sem to zkompilovat.... ale i kdyz to udela tak mi to udela to co sem zde popsal..skousel sem i tady co bylo na topicu : Jak udělat server 2.4.1 a zároveň 2.4.2 ... tak sem to skousel naopak 2.4.2 + 2.4.3 ale 2.4.2 se tam lognu na server ale z 2.4.3 mi to pise connecting...
  3. Hledam

    Zdarvim... Slysel jsem ze existuje program pres ktery jsi muzete upravovat svet wow podle seve treba muzete udelat horu adt.. Pokud nekdo vi jak se jmenuje a nebo je ma muzete jej uploudnout.... a jeste jedna prozba nemate nekdo funkcni dbc editor .... dyky za odpoved.
  4. Nový WoW projekt Wowtheory

    co chcepr projctu co je on 2 dny zazraky ??
  5. Nový WoW projekt Wowtheory

    vypada to jako dory napad cesky ¨wowstatus myslim ze by to mohlo miti velmi dobrou uspesnost good job
  6. Realmd.exe

    Mam dotaz v cem otevru realmd.exe aby sem jej mohl pozmnenit bez jakekoliv zmneny kdyz to chci ulozit ? skousel sem to pres ResHacker ale nejak se mi ten zdrojak nechce ukazat a taky sem to skousel pres total commander , ale kdyz sem prepsal zdrojovy kod tak se mi to sice ulozilo ale neulozilo se to v jako realmd.exe pro win ale pro ms-dos a to je mi dost na prd. tak pokud-li mate nekdo nejaky program muzete mi jej sem dat ? diky moc. Potrebuju totiz toto zmnenit z : SELECT sha_pass_hash na SELECT account ...... kdyz to zmnenim v commanderu tak se mi to sice ulozi ale ale pri startu realmd.exe mi jenom blikne a to je tak vse.
  7. Aky program na Nahravanie videa+hudba?

    fraps to je dost dobry programek
  8. ja nevim co je na tom lord....... tak unikatniho ale pokud wow hrajete tak uz 5 let tak nevim jestli vas omrzi ma tolik moznosti ze si je ani nemuze te oskouset bo je porad neco nez udelate vsecky skilly na max! vsetky engienering atd.... tak va, to zabere dalsich 10 let a to ba blizz....... pokud nemate vlastny server tak vam to bude trvat 1den:) a co se tyka grafiky na wowo tak kdyz to mate na 1600x1200 plus 8x antilising tak je to maso takze at se take hry jdu zahrabat wow je best a best zustane neni nad wow a pokud najdete nejaky fakt kvalitni free server tak vam to jeste obohat administratori :-D :nw2_guitar: :nw2_guitar:
  9. Je to tak?Ascent končí nadobro? + Mystiq

    ja mangos pouzivam uz dva roky taky ma svy mouchy ale neocekavam ze by ascent to tak rychle zabalil.ledaze by mnel fakt tak velky mouchy nebo sa spojil zmangosprojectem ?? ale to je jenomspekulace
  10. Pomoc s Wrath of the Lich King Alpha

    ja uz server celej mam ale bez wotlk mi je uplne na prd nemate nekdo link na engb bo ja blbec sem si stahl enus ? a kdyz jsi nainstalujem enus bez tbc a opatchujem si to na 2.4.2 pujde mi nainstalovat ten wrath ?
  11. Pomoc s Wrath of the Lich King Alpha

    Nevite nekdo jak nainstalovat Wrath of the Lich King Alpha . diky moc..
×