Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

fazole1

Members
  • Content count

    163
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About fazole1

  • Rank
    Level 5
  1. hledam nekho na udelani wow serveru za penize

    podobneho typka uz sem nekde videl , nabízel 2 tisíce za web ale neposlal nic ...
  2. Help error mangos

    ok thx vsem , ale varn ne ja sem to opradu nevedel prosiim
  3. Help error mangos

    Ahoj , mam takovy problem ... když chci zapnout mangos exe tak to hodi tenhle error SCREEN : --
  4. Nějaká slušna galerie

    ok napiš teda přez pm diky edit : thx za pm pokud nekdo zna jeste nejake galerie ad napise ja se zlobit nebudu
  5. Nějaká slušna galerie

    Ahoj , neznáte prosím nějakou slušnou galerii na web ?? Aby se daly přidávat fotky kdykoliv , buďto nahráním na ftp nebo přímo v galerii přihlásit se a přidávat a uploadovat .. bylo by dobré, kdyby galerie měla kategorie thx predem za rady !
  6. Menu html / php help

    http://www.crsbrodek.n-host.cz/ opk ( neberte jako reklamu ) ... mam menší problém v internet expoler podivejte se pls uz nevim rady jak to udelat ...
  7. Menu html / php help

    http://www.dynamicdrive.com/style/csslibra...-menu-vertical/ tohle neni spatne du to vyzkouset
  8. Menu html / php help

    mno ano i ne rekl bych ze ano , jenze ti tam budu upravovat 2 dny
  9. Menu html / php help

    jj přesně tohleúpotřebuju ale aby ty talacitka byli podsebou a vysunulo se to doboku .. chapete ne ?
  10. Menu html / php help

    Cau Cau potřeboval bych pomoct trošku z kodem na menu |: jedna se o vysouvaci menu , když někdo najede na menu v levem sloupecku tak se dobrazi vedlem enu podmenu ,,,, například kontakty a vedle vybehnou tlacitka |: a tam -- domu pod domu by bylo -- do práce .. atd je mi jedno jestli to bude php nebo html ... jestli přez javascript nebo přez css ale bylo by good kdyby to fungovalo ... thx predem
  11. Pripojeni do DB z jineho PC

    Existuje takove zazracne tlacitko v navicatu / bo sqlyog ,, vypada jako dve hlavy a klikni na add user vypln jmeno heslo ip kamarada a je to .. ( kamarat misto localhost da ip tveho servera , jmeno a heslo co jsi mu nadstavil aje v tve databazi .. ale musis met verejnouip jinak prez hamachy ..
  12. Web help ( nákres )

    mno ... jas u rad ze me nekdo pomaha , a ja nic extra moc nepotrebuju je to pekne se me zda .. a slibil me napr koo ze udela vice navrhu ... ( jak rika mnic extra nepotrebuju .. ten web bude slouzit k tomu aby se predávaly informace a ne k okrase ) edit : hisgrak kdyby sis to poradne precetl tak vis ze ja sem ji nemohl se k ni prohlasit neni dobrovolna pridelili ji me a proste bud udelas noo koncis .. (a platis vic na rybarak priste .. )
  13. [SQL]House

    screen nemate ??
  14. Web help ( nákres )

    ok hosi mockrat diky dam vybrat a zitra se vam ozvu .. thx ..jinak s koo uz sem se bavil na icq a udela me par navrhu zato mu mc dekuji jinak Funner moc pekne .. jak uz sem rekl oni si vyberou a jase dystak ozvu ..
  15. Web help ( nákres )

    jj nevypada to špatně urcite by jsme se nejak domluvili .. mas icq ? nebo napis na moje treba ..
×