Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

survik1

Members
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About survik1

  • Rank
    Level 2
  1. Zavirani velkych serveru v zahranici.

    Nemůžou k tobě. Ani na povolení, protože k němu není důvod. Museli by mít pádné důkazy o trestné činnosti, což jen provozováním MaNGOSu nejsou Navíc česká jurisdikce je tak zaneprázdněná, že pitvořit se s nějakým serverem od nějaké hry...to je nesmysl. A pokud nejsi doma, nemají právo k tobě vniknout. Jedinou vyjímkou je, když je k sobě doborovolně pustíš, což se stává často. To je pak jen vlastní blbost. (takhle to fungovalo asi před rokem, možná víc. Myslím však, že se to nezměnilo ) DLL se dá editovac lehce A kdyby už vám to chtěli zabavit, stačí dát vše zdarma a hurá, jste nekomerční projekt, nevyděláváte a nemůžou na vás
  2. mangos 3.0.3.9183

    to Sythes: Prosím tě, nechybí pár NPC na Northendu? Mi to přijde...pustý... Edit: A nemáš/nevíš o zdrojových kódech k této (tvé) verzi MaNGOSu?
  3. PHP WoW Translator

    To jsi asi musel rychle dát edit a pak ho dlouho nechat viset, jelikož po odeslání jsem dodatečně přidal dva opomenuté soubory, ale ten tvůj edit proběhl až půl hodiny po této úpravě.
  4. PHP WoW Translator

    Ehm, jak to mohlo nefungovat už předtím? Vždyť jsi smazal kódy hned dvou souborů.
  5. PHP WoW Translator

    to bLuma: Proč jsi umazal ty kódy? Teď je to nefunkční xD
  6. PHP WoW Translator

    Ascent neznám, v MaNGOSu dělám chvilku. Ale tak či onak, MaNGOS má lvl strop na 255.
  7. PHP WoW Translator

    Jo, šlo by to. Není to velký problém, ale pokud by se to mělo dělat tak jak říkáš, jednal oby se už o práci s DB, čemuž jsem se chtěl vyhnout. A taky by to chtělo trošku promyslet, protože je rozdíl získat +1 lvl, když má hráč lvl1 a když má hráč lvl 69 + bys musel ošetřit situaci, kdy budeš mít lvl 70+ (nejsou tam itemy pro tyto levely)
  8. PHP WoW Translator

    Zkrátka to slouží pro pohodlnější překládání questů. Ten obrázek už je snad výstižnější
  9. PHP WoW Translator

    Jelikož jsem jsi oblíbil tento web (díky podpoře, mnoha scriptům a v poslední řádě axxxa/i web template, rozhodl jsem se vypustit do světa takovou svoji malou PHP utilitku. Jelikož se mi nechtělo neustále lést do DB, napsal jsem si toto. Ne, nepřekládá to samo texty. Slouží to jako takový zprostředkovatel. Á, to se blbě popisuje Vyzkoušeno na MaNGOS 2.4.3 build 6588 a build 6767. Jestli se zajímáte o funkčnost u vás, podívejte se do tabulky mangos.quest_template na sloupce: Entry, Title, Details, Objectives, OfferRevardText, RequestItemsText, EndText, ObjectiveText1(až 4). V případě chybějícího sloupce není problém upravit. NENÍ přidaná grafika. Nejsem grafik, pouze PHP scripter. Pokoušel jsem se to co nejvíce z přehlednit, ale vyšlo...toto... Kdyby někdo chtěl dodělat grafiku, nechť mi napíše na icq 219-198-775 (jsem neustále invisible...). Nejedná se o finální verzi, mám v plánu mnoho JS serepetiček pro další zpřehlednění. Soubor config.php předávám tak, jak ho tu mám. Zakomentovaných definicí si nevšímejte, klidně je smažte. edit: protože mi tu bLuma nevím proč maže kódy, hodil jsem to vše do raru. Odkaz zde
  10. Gratuluji k nádherné práci Z toho celého kódu si nechám asi jen tři scripty (které stejně překopu) a zbytek DEL...stejně jsem stahoval jen kvůli grafice Jen taková drobnost na úvodní stránce: ...MaNGOSu 6767, na nižší či nižší verze bude pravděpodobně fungovat také... Jen tak dál
  11. Několik málo otázek

    Děkuji za odpověi. Ještě bych se rád zdržel u jedničky. Jestliže MaNGOS jede na UTF-8, já nahrávám v tomhle kódování data a přesto mi texty nefungují, dají se ve hře zprovoznit háčky a čárky? V případě potřeby postnu kód.
  12. Několik málo otázek

    Zdravím. Po třech hodinách prolézání tohoto několikatisícového fóra jsem dospěl k okamžiku, kdy mé nervy již podlehly a kdy jsem se rozhodl založit vlákno. Využívám MaNGOS 2.4.3 build 6607 První otázka: Jaké kódování používá MaNGOS? Chtěl bych do hry dát překlady, ovšem po vložení textu s diakritikou se text zdeformuje. Druhá otázka: Jak vložit startovní item do hry bez nutnosti kompilace? Třetí otázka: Na Nový rok máme v plánu přejít na verzi 3.0.x. Vyplatí se do té doby provádět změny v jádru MaNGOSu? Nebo mám raději vyčkat, stáhnout si na NR novou verzi MaNGOSu a teprve tam editovat kód? Čtvrtá otázka: Mám problém s příkazy mute a security - u obou server píše, že mám příliš nízky bezpečnostní level (pro jistotu jsem zkoušel dát si security level 5 - nepomohlo). Je to chyba u mě nebo v MaNGOSu, případně jak ji řešit? Pátá otázka: K čemu slouží ScriptDev2? Občas je o něm něco prohozeno, ale nic konkrétního. Kdyžtak stačí nasměrování na příslušný topic. Děkuji.
×