Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Chlapecek96

Members
  • Content count

    32
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About Chlapecek96

  • Rank
    Level 3
  1. Hledám post GM/Event/Developer

    pokud píšeš rychle, tak na pravopis moc nekoukáš, nepřemejšlíš zas tak moc o Y a I
  2. Hledám post GM/Event/Developer

    dobra dobra, rozumim Za prvy: LOCK PLS Za druhy: Vracim se k delami map ve w3
  3. Hledám post GM/Event/Developer

    Díky, Addanos Zechy - Kdo říkal že bych dělal JENOM eventy, a FURT eventy, a 50 eventů denně? - Poučuji se ze všeho, neboj se, a kvůli tobě to není Xmat - Řekni, kolik procent lidí když píšou rychle na pc, skloňujou, určují si podmět a přísudek, pád, rod.... - Ne, není. Když je někomu 10, a vám 15, pomyslíte si: Je strašně mladej Když je někomu 15, a vám 10, pomyslíte si: Je strašně starej Většina lidí soudí ostatní podle prvního pohledu, příklad: Hele, je mladší jak já, to je určitě nějakej i****, nic neumí, tak ho nevezmu jak říkal addanos: nejdříve poznat, pak soudit, já taky neodsuzuju nikoho hnedka, například novej spolužák ve škole furt dělal blbosti, nikdo se sním proto nekamarádil, já jsem ho hnedka neodsuzoval, tak jsem se s ním skamarádil, a je teďka oblíbenej.
  4. Hledám post GM/Event/Developer

    Nápady, myslím na eventy Kdo říká, že bych in-game furt něco spavoval, dělal bych eventy. Na člověku všichni většinou vidí pouze ty špatné věci, málokdo vidí ty dobré. Kritizovat dokáže každý 1.byl jsem ješte mladý 2.Nidko tam už nechodil, ještě 1 mesíc jsem ho udržoval, ale nikde nikdo, občas někdo.
  5. Hledám post GM/Event/Developer

    14 mne bude za 5 mesíců. STONERSVK: Z gigafunu protože mne wowko přestalo bavit, ale teďka ho už zase pařim. Ze spojky sem odešel sám, v té době tam bylo mrte bugu a zadny lidi, pomalu vic Gm než hráčů EDIT:STONERSVK: Dříve jsem míval svůj server, veřejná IP, patch 2.4.3, 20h denně, ale server po prepatchu šel do ha**lu
  6. Hledám post GM/Event/Developer

    Za prvé: Nidko nechápe pojem slova IRONIE. Za druhé: Já? A nevydržet? By ses divil Za třetí: Učit? vždyť my se první 2 tejdny ve škole neučíme! EDIT: A stejně - skola je lehká, aspoň pro mně. EDIT 2: Někomu je 35 a chová se jak dětsko, někomu je 18 a umí dělat profesionální htlm stránky, věk moc u lidi nerozhoduje.
  7. Hledám post GM/Event/Developer

    no dovol hej! lol ! Ja sedim u pc od rana do vecera ja sem wowko hral kdys ty si jeste tahal kacera BTW: Pro ty kdo to nepochopili: Ironie.
  8. Hledám post GM/Event/Developer

    Požadavky: Server, který je známý, a nebo aspoň aby tam hrál někdo. Veřejná IP, Non-Stop Server musí jet na patchy od 3.09 do 3.1.3 Blizz, Fun, Instant Na Ratech nesejde. Něco o mě: Je mi 13 let. Zkušenosti ze serverů Techcom, Spojka, Gigafun a ještě pár dalších. Svět wow znám dokonale. GM příkazy znám. Proč by jste mě měli vzít? Rád pomáhám hráčům. Spustu nápadů. Sql, trochu php, znám mysql db, ascent db Hrací doba denně 4-6 hodin. Možná i víc. S hráči vycházím dobře. Jsem rozumný, chápavý, nenechám se vytočit nebo zmanipulovat. Banuji jen v nejvyšší nouzi.(Nebanuji na počkání) Nejsem výbušný. To by stačilo, bližší info na skype. Kontakt: Skype: Chlapecek96 // Pište kdokoli
  9. HLEDÁM post GM nebo Eventer

    Všichni uměj kritzovat, ale jenom ti, co nejsou úplně vymatlaný, dokážou chválit a obdivovat Už se tu nudim - cau
  10. HLEDÁM post GM nebo Eventer

    Omg, za 1. OKOK sem debil, kliden to vo mne rikejte, taky napiste prihlasku a ja ji okomentuju stejne blbje, každá přihláška není DOKONALÁ Ježis, tak tam je napsáno KÓD - NO A? Napsal jsem zdlouženější formu u toho npc - NO A? Tak sem napsal zdlouženou formu u GO - NO A? Negativa se hledaj lehčejt nez pozitiva - tak to je a bude, s tím nic nenadělám sunshine - nemáš náhodou ve svým avataru o 1 pixel víc modrejch než černejch pixelů? PS: Thx Dravec
  11. HLEDÁM post GM nebo Eventer

    Požaduji Minimalni online 15 hračů denně Gm lvl 3 Patch 2.4.2/2.4.3 Veřejná IP Kontakty : Skype : Chlapecek96 ICQ : 304141822 - ale moc tam nechodim, spiš skype MAIL: [email protected] Něco o mně : - WoW Hraju 3 roky - Věk 13 let - Povaha veselá a kretivní - Komunikativni - Nedám se lehce rozhodit Ohledně GM Výborná znalost GM příkazů a umím je používat Pokud vytvořím GO, tak si zapíšu jeho ID abych ho mohl později smazat Mám denně minimálně 2 - 6h času na WoW Ovládám výborně komunikaci s hráči + eventy každý den support ( beru jako pomoc hračum nikoliv rozdavani itemu, goldu, lvl a portovani ) Dlouhodobá zkušenost be hře i shráči Ohledne Scriptera - Umím bezproblému vytvořit vlastní server - Umím opravovat bugy - Komunikuji s hráči ingame a na fóru - Ovládám DB Jazyky KÓD - CZ - SK - AJ - PL Program. Jazyky - Trochu PHP - SQL Nabízím: Uspokojení hráčů (Vím co si myslíte, ale radši to nebudeme dál rozebírat...) Řešení problémů ihned a na místě Shrnutí: Jsem kluk 13 let a hledám nějaký blizz nebo fun server s patchem 2.4.3 a expansionem TBC. CHci aby byli hráči spokojeni se serverem a aby se bavili, popř. přivedli další hráče. Chci vymítit hackery a buggery. Umím se domluvit česky, anglicky, polsky a slovensky. Chci server s veřejnou IP a alespoň 15 hráčů online denně. Zkušenosti s: Newbikama , který napíšou na ICQ a ptají se, co to znamená PVP, BG, WoW, TBC, RP a ostatní pojmy... Hackeři - když nákej hacker lítá kolem mně a myslí si že ho nevidím, tak ani neví, že hraje wow Bugy - zaůtočí na mě npc a já na něj nemohu útočit... Pády pod texturu - někdo neví, jaks e dostat s pod textury, a pořád padá, tak ho odportnu tam, kde začal padat Buglování NPC - pokud zabiju npc, zvýšim jeho lvl, tak na něj nejde útočit (stačí zjistit jméno, na wowheadku najít ID, smazat npc a znova ho spawnout)
  12. [NABÍZÍM SE] GM, Eventer, Developer

    OkOk, TOTO PLS LOOOOCK!!! Du zapracovat na novy,....
  13. [NABÍZÍM SE] GM, Eventer, Developer

    PS> To prvni sem nak neprelouskal. A u itemu nastavis jen spellid, cooldown a ruynz jinz blbosti a ams tam cooldown, pres minimanagera se to da delat lip...
  14. [NABÍZÍM SE] GM, Eventer, Developer

    OMG mysli si co chces, ale pravda je co mluvim ja, protoze moc dobre vim, co rikam, sem u babicky, DB uz nemam a ty to nechapes, chapes?
  15. [NABÍZÍM SE] GM, Eventer, Developer

    Jezisi,tak se z toho nezblazni ze sem to nepochopil, a sem ted u babicky to za 1. a nejaky veci jako naprikladsoubory SQL neskladuju
×