Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

wow.losthell

Members
  • Content count

    32
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About wow.losthell

  • Rank
    Level 3

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. T8 DK set na 3.0.9

    hmm jak chcete,me je to celkem fuk, nekomu se to hodi,chtel jsem se podelit ale jak vidim tak nema cenu sem neco davat. ---LOCK---
  2. T8 DK set na 3.0.9

    cekal jsem ze nekdo bude mit pripominky,muze se pouzit jako odmena pri eventu apod.... mohu toho udelat spoustu . Hafi: ja to z wowhead nevytahuju,pouze podle nej tvorim item. EDIT: mam nejnovejsi WoWModelViewer do neho jsem si stahl veci ktere ve wow normalne nejsou,a u nich jsou napsane Model ID, ale musis je najit v nejakem textovem editoru.
  3. T8 DK set na 3.0.9

    Sla uz ji mam na svem serveru,dam vam sem model ID a zbytek si kazdy dodela v Quice podle wowhead.com Takze jedna se o: http://www.wowhead.com/?itemset=-84#. Conqueror's Darkruned Chestguard: Model ID 52295 Conqueror's Darkruned Handguards: Model ID 52298 Conqueror's Darkruned Faceguard: Model ID 52294 Conqueror's Darkruned Pauldrons: Model ID 52297 Conqueror's Darkruned Legguards: Model ID --- (na tom pracuji) Pro toho kdo umi s Quice neni zadny problem. Casem pridam i dalsi veci ktere jsou v 3.1.0 do 3.0.9
  4. T8 DK set na 3.0.9

    Cus lidi, jen tak vam polozim otazku co myslite, sla by udelat T8 set pro DKho na 3.0.9 pres Quice se stejnym vzhledem? :) Pockam na vasi reakci.
  5. Maps a Vmaps chyba...

    Já si to umim prelozit,jenze muzu pouzivat AD jaky chcu a furt to hazí to stejný,a DataDir mam dany dobre DataDir = "C:/MANGOS/Maps." takze nevim v cem je furt problem.
  6. Maps a Vmaps chyba...

    Haze mi to tuto chybu http://files.mmoplanet.eu/maps.png Presne to same mi to dela taky,to neni chyba v mapach,ani v umisteni DataDir,uz jsem otestoval vsechno a furt nevim cim to je Prece tu musi bejt nekdo kdo by to mohl vedet. Budu moc vdecny kdo mi to pomuze zprovoznit.
  7. Naxp Mangos pack 3.1.0

    Chtěl bych se zeptat, sou tam i T8 sety? Já jen že bych si založil server abych to otestoval.
  8. Chyba v nahravani Mangos.sql

    Cus lidi,prosim potreboval bych poradit,mel jsem zalozeny server 3.0.9 http://www.wowresource.eu/index.php?showtopic=12051, vsechno bylo v pohode,pak mi odesla zakladovka a nechal jsem predelat celej PC desku,procak ram apod...,(po oprave instalovan win XP pr...) ted ze si zalozim server, delal jsem vsechno co mam, jako obvykle,zatim zadny problem,v tvorbe serveru se jaks taks vyznam,no a kdyz nahravam Mangos.sql tak se mi proste nenahraje cely,a muzu to skouset jak chci,uz jsem skousel plno DB a furt nic,a u tehle vim ze je funkcni pac se ji uz mel,uz nevim co stim, hledal jsem ruzne topici ktere by tu byly podobne ale bud jsem slepej nebo tu takovi neni,byl bych moc vdecny tomu kdo mi tohle pomuze vyresit. Predem diky. Pokud tu je podobny topic tak se omlouvam. Edit: Navicat
  9. Mangos Wotlk repack 3.0.8 a 3.0.9 (Uplne jak ofik)

    cus lidi, sry ze to sem taham, ale uz jsem prohledal pulku fora a nemuzu to uz najit, vim ze to tu je, ale tu to toho moc, uz se na to ptal nakej typek,je mi to blby ale uz fakt nevim co s tem, hledam ten program, ten jak musim stahnout aby mi jen novejsi Mangos, kdyz chci zapnout mangos nebo realmd.exe tak mi to pise chyba pri vykonavani programu, znal jsem ten program, ale mesic jsem nemel PC takze jsem to zapomel, budu moc vdecny tomu kdo mi ten program napise, predem diky moc. EDIT: ---LOCK--- uz to mam netframework
  10. Naxp Mangos pack 3.1.0

    Doufam ze to pojede, jen co budu mit doma PC tak to otestuju. Kdyztak dejte nekdo vedet jak to facha.Predem dik.
  11. Převod z BMP na JPG

    Super to je ono, dekuji za radu
  12. Převod z BMP na JPG

    Zdravím, chtěl bych se zeptat jaký by jste mi doporučily program na přeměnu z formatu obrazku BMP na JPG aby neztratil kvalitu obrázku,pokaždé když vytvořím jaky obrazek a z bmp ho premenim na JPG tak je to pak hnus, určitě je nejaky program co tohle nedela. Poradte prosim, Predem dekuji.
  13. Mizení GO objectů.

    Bl@ckl@mp1k: hod prosim nejaky link kde se to resi, predem dekuji.
  14. Problém s bannerem

    xD zajimavy topic stahni si Ulead GIF Animator 5 lehce to v nem upravis.
  15. Váš názor na T8 set.

    myslím že většina hráčů na T8 dá palec dolů...
×