Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

loogi

Members
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About loogi

  • Rank
    Level 2
  1. GM Post ToXiC

    nepožaduji nic jen hledám nekoho kdo by tomu rozuměl na 100% a byl spolehlivý a přidal se k nám, pište
  2. GM Post ToXiC

    scháníme pro náš server ToXiC WoW WotLK Gmko, které by rozumělo 100% revizi zájemci pište na icq - 213103589 děkuji
  3. ulozeny objectu

    pls mam taky takovej problem vypiše mi to SQL: INSERT INTO gameobject VALUES ( 1505730, 176499, 1, 1, -448.232, -2611.32, 96.7281, 2.68227, 0, 0, 0.973744, 0.227646, 25, 0, 1) SQL ERROR: Column count doesn't match value count at row 1
  4. death knight problem

    MinLevelForHeroicCharacterCreating = 55 nic takoveho v comfigu mangos nemam... neco tam prece je mrkni na to Expansion # Allow server use content from expansion # 2 - check expansion 2 maps existence, and if client support expansion 2 and account have # expansion 2 setting then allow visit expansion 2 maps, allow create new class character) # Default: 1 - check expansion 1 maps existence, and if client support expansion 1 and account have # expansion 1 setting then allow visit expansion 1 maps, allow create new races character) # 0 - not check expansion maps existence, not allow wisit its, not allow create new race or new class # characters, ignore account expansion setting)
  5. death knight problem

    kde přesne v configu ?
  6. Npc_temple

    zdravím potřebuju sehnat slozku npc_temple kvuli tomu ze nemam v (nagradu) npc pls help
  7. Mangos.exe jen preblikne a nespusti se

    no to už vim ale to AD.exe bylo u te database kterou sjem stahoval. Tak nevim cim to je. Mapy jsem extrahoval znovu a tentýž error. Ad jsou taky rozdelene na verze ? Ale kdyz to bylo u toho tak by to melo jit ne ? Ad mam nakoporovat mezi soubory s hrou a pak do serveru musim prekopirovat dbc a maps ?
  8. Mangos.exe jen preblikne a nespusti se

    mrkej http://wrathofthelichking.7x.cz/bug tam je screen.
  9. kde najdu SQLog nebo MysQlTools a co tam mam napsat jeste jsem v tom nedelal
  10. Mangos.exe jen preblikne a nespusti se

    mangosd.conf tam mam. Je nastaveny podle navodu. Nevim v cem je chyba. Jak jsi psal predtim ze mam dat root, heso do mangosu a na konci nazev mankosu ? nebo jen mangos, realmd,characters ?
  11. Mangos.exe jen preblikne a nespusti se

    nevim delal jsem to podle navodu a tak to tam mam jako on to mel. Ale slysel jsem ze je to pry spatna databse tak chci poprosit jestli nekdo nezna funkni databazi na wotlk 3.0.3 ke stazeni. hodte mi sem link diky moc
  12. Mangos.exe jen preblikne a nespusti se

    nasel jsem jen : 2008-08-31 21:42:55 World Database: 127.0.0.1;3306;root;mangos;mangos 2008-08-31 21:42:55 ERROR:Could not connect to MySQL database at 127.0.0.1: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: YES) 2008-08-31 21:42:55 ERROR:Cannot connect to world database 127.0.0.1;3306;root;mangos;mangos
  13. Mangos.exe jen preblikne a nespusti se

    zadnej log tam neni
  14. Zdravim mam Wotlk server. Mangos.sql jsem nahraval 24 hodin a kdyz se mi to nahralo tak jsem prepsal konfigy a zapnu realmd.exe najede v pohode a kdyz zapnu mangos.exe tak jen preblikne a neni zaplny. Prosim poradte mi co s tim... Diky za odpoved..
  15. vše jsem udělal podle návodu mangos se mi delal cca 28hodin zapnu slozku mangos a zapnul jsem server, mangos mě jenom probliknul a nezapnul se co s tim?
×