Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Tom4s

Members
  • Content count

    210
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Tom4s


  1. Funguje ti příkaz startx na spuštění GUI? Pokud ne tak co píše?

    Ale i tak nepočítej s tím, že by jsi tady dostal v případě větších problémů odpověď. Na linux se specializují servery jako je abclinuxu.cz aj.

     

    Nejde vypíše len nejaké chyby..: fatal server error: no screens found a podobne :(


  2. Zdravím, mám problém s Linuxom na mojom netbooku. Inštaloval som tento ovládač na grafiku podľa tohoto návodu: http://wiki.ubuntu.cz/Acer%20Aspire%20One%20751h do terminálu som dal tento príkaz:

    sudo add-apt-repository ppa:gma500/ppa && sudo apt-get update && sudo apt-get install poulsbo-driver-3d

    a reštartol som PC. Ale netbook mi nabehne v režime akoby Ubuntu servera... Ukáže mi iba píkazový riadok cez ktorý sa prihlásim a neviem čo dalej robiť. Uplne mi zmizlo grafické rozohranie na ubuntu :( Viete mi niekto poradiť ako by sa to dalo opraviť bez straty dát... Najlepšie by bolo kebyže sa to dá nejakým príkazom...

     

    Ďakujem za pomoc :)


  3. Ako prvé mi hneď do očí vrazí to veľké písmo v Menu"(Server,Server,Server)" aj hore čo je "Server online" tiež. A to zelené menu sa mi tam (nehodí podľa mňa) aj už vo viacerých weboch si ho použil... Ale inak je to ok :D


  4. Poviem ti jedno ja si myslim (som to nevedel doteraz) ale kazdy mi to hovoril programovat ta nikdo nikde nenauci na ziadnej strednej skole..

    Ja som mal tiez velke oci siel som za Grafika Digitalnych medii a teraz co sa tam oni ucia tak ja mam pauzu asi tak do 2 az 3 rocnika..

    Pretoze sa tam uci html css a to uz ja viem.. takze len pomaham ostatnym je nas v triede 8 grafikov sme spojeny z 30 babami.. (Ineho odboru)

     

    Ale akoze niekedy tam ucitel povie aj to co som este nikdy nepouzival, akoze najde sa tam aj ucitel co vie php, html, mysql, c, c++, java, maya, 3dmax, photoshop, flash, after effects, a take..

    ale hravame tam counterstrike :rofl: a niekedy aj dotu :rofl: v prvom druhom len sedis a nic nerobis.. a to budes vsade takto robit..

     

    Teraz sa aktualne ucia html, coz ja uz davno viem ucia sa zakladne tagy atributy farby a take blbosti.. Akoze dostal som si do hlavy nieco co som nevedel

    ale tie veci sa uz davno nepouzivaju.. I CSS mame az v druhom rocniku..

     

    Ak najdes taku skolu ze ked stade vyjdes ako programator tak si macher :D

     

     

    OffTopic

    Dendoo ja som tiež na odbore: Grafik Digitalnych medii prvý rok a je to tam zaťial dobré... Aj keď vačšiny vecí viem ale nevadí. A CS 1.6 a W3 tam ide kedy sa dá odíde profesorka a už to ide :P Aj keď nám to niekedy správca siete vymaže z diskov ale vždy sa to tam niekde nájde :D

    EDIT: Kde chodíš na školu? :whistling:


  5. Nechápem ako si niekto môže kúpiť PC za 80k. Radšej by som tie peniaze využil na iné veci nie na PC... (osobný názor). Zachvílu ťa tie hry prestanú baviť keď budeš starší a 80k bude v ... :) Mna už to prednedávnom prestalo baviť lebo som zistil že to nemá budúcnosť sedeť za PC a hrať stále hry :D Mne stačí PS, FTP client, Chrome(prehliadač) :D Ale ako chceš ty :sleeping:


  6. Novinky vo verzií jDataEditor 0.10

    - Pridané hlavné Gui

    - Pridaný engine

    - Multi pridávacia funkcia pridaná

    - Nový názov

     

    Download:

     

     

    Pridané linky na novú verziu jDataEditor v0.10

     

    filebeam.com

    http://filebeam.com/21eec9df81b6057b0cb8641f0cd62bfd

     

    multishare.cz

    http://www.multishare.cz/stahnout/311191/jdataeditor-v0-10-rar/

     

     

    hellshare.com

    http://download.cz.hellshare.com/jdataeditor-v0-10.rar/1665515

     

    share-rapid.cz

    http://share-rapid.com/stahuj/1388424/jdataeditor-v0-10.rar?dealer_id=459374

     

    rapidshare.com

    http://rapidshare.com/files/418650049/jdataeditor-v0-10.rar

     

    uloz.to

    http://uloz.to/5818694/jdataeditor-v0-10.rar

     

    quickshare.cz

    http://www.quickshare.cz/stahnout-soubor/374929:jdataeditor-v0-10-rar_3MB

     

    + Zmenená domovská stránka... Viac v prvom príspevku!

    • Upvote 1

  7. Nechceš to reup jinam?Co máte s tim filebeamem :D Prosím? :)

     

    Uploadnuté na ďalších 6 filehostingov! :D

     

    multishare.cz

    http://www.multishare.cz/stahnout/307823/db-editor-v-3-10-7z/

     

     

    hellshare.com

    http://download.cz.hellshare.com/db-editor-v-3-10.7z/1642791

     

    share-rapid.cz

    http://share-rapid.com/stahuj/1367561/db-editor-v-3-10.7z?dealer_id=312643

     

    rapidshare.com

    http://rapidshare.com/files/417465070/db-editor-v-3-10.7z

     

    uloz.to

    http://uloz.to/5775183/db-editor-v.3.10.7z
    

     

    quickshare.cz

    http://www.quickshare.cz/stahnout-soubor/365409:db-editor-v-3-10-7z_3MB


  8. Nenech se od MyBB odradit, zkoušel jsem všemožná free fora (od phpBB přes miniBB pro SMF atd.) Tak MyBB se mi zamlouvá nejvíc. Ale i tak...forum o grafice by si zasloužilo jinej než default design ;)

     

    Mne sa tiež páči MyBB :D Ale to neni Default design :P

     

    EDIT: Ak sa vám nepáči design ho zmením... Ale ako sa hovorí v jednoduchosti je sila :D


  9. hmm na tej stránke není ani jeden návod ...

    Hore som písal že tý skusenejší možu písať návody... Len sa to rozbieha.

     

    Není náhodu zakázané postovat sem vlastní projekty?

     

    Čítal som o tom tu ale aj Dendoo tu raz postoval tiež na grafiku forum ale už to je zrušené nefunguje stránka. A písal som aj SneakerXZ PM že či to tu možem dať ale odpoveď mi žiadna neprišla a odtedy tu už bol pár krát.


  10. Banner není zas tak strašnej, jen se mi vůbec nelibí téma toho fórka :) Když už fórum tohodle směru tak PhpBB a nebo IPB ale to je placený takže bych zvolil phpbb. Zkus na tom nejdřív zamak takhle a pak uvidíme co z toho bude :) můj názor :) Mybb není nic moc :)

     

    Najprv som tiež sa rozhodoval medzi PHPBB a MyBB ale niektorý mi hovorily že mybb je dobrý tak som ho vyskúšal a ovláda sa mi lepšie ako PHPBB... Tak som ho zvolil preto :)


  11. gaxdev-banner.gif

     

    Zdravím užívateľov WS. Čoraz viac a viac sa to tu rozmáha grafikou tak som sa rozhodol že spravím forum kde by ste mohli prezentovať svoje práce ktoré by vám hodnotili rozni užívatelia ktorý sa u nás zaregistrujú. Ale aj mnoho viac... Dúfam že to tu nebude brať ako reklamu alebo nejakú "konkurenciu" ale to asi nie keďže toto forum je o WoW Dev. Som písal aj adminovi PM či to tu može zverejniť ale odpovede som sa nedočkal.

     

    Svoje práce možete dávať do príslušných for:

     


    •  
    • Webdesigny
    • Signatúry
    • Userbary
    • Avatary
    • PixelART
    • Wallpapery

     

    Ďalej sú tam fora ako návody kde možu tí skusenejší písať rozne návody. Alebo forum pomoc kde by úžívatelia pomohli s tým čo potrebujú (čo bude v ich silách) :D

    Ale je tam toho aj oveľa viac. Dúfam že sa k nám pripojíte a že vytvoríme nejakú "grafickú komunitu"... Kebyže objavíte nejaké gramtické chyby ospravedlnte ma :D Zaťial host je na freehostingu kebyže sa to nejako rozbehne by som bol ochotný kúpiť alebo zohnať nejakého sponzora na hosting.

     

    Web:

    www.gaxdev.eu

     

    S pozdravom Tom4s (Admin GaXDev)

×