Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

styller

Members
  • Content count

    76
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by styller

  1. [C++] Custom Name Announce

    Zdravím, rozhodl jsem se upravit si příkaz .nameannounce do nový podoby. Nemám žádnej ze zde uvedených emu, ale tento emu ktery využívám je oddělen od OC (poslední revka). 1. Budem potřebovat vložit toto do DB: 2. Budem muset upravit src/game/Language.h. Najdeme si řadek // FREE IDS. Hned pod to přidáme toto: 3. Budem muset upravit src/game/Level1.cpp. Nahradíme celou funkci bool ChatHandler::HandleNameAnnounceCommand(const char* args) 4. Poté si najedeme do src/shared a oteveřeme soubor common.h, v něm najdeme řádek enum AccountTypes a upravíme ho aby vypadal takto: 5. Vše uložte, poté zkompilujte. Nastavte si gm lvl v rozmezí 2-7 (při nižším nebo vyšším GM LVL příkaz .nameannouce napíše jenom error). 6. Zde dávám screen jak to vypadá ve hře:
  2. Dobrý den, prvně se omlouvám že to davam nejspíše do špatné sekce a za druhé chtěl bych Vám představit Emulator pro WoW 2.4.3. Jméno emulatoru: BlizzlikeCore Vyvojaři: BlizzlikeGroup Info o Emu: Tento emu vychazí z Oregoncore. Má vyhody v tom že ma lepší Warden - WoWMaelstorm Detection, PathFinding (npc nejdou dát za texturu obejdou jí) a mnoho dalšiho nechce se mi vše vypisovat. Warden standartně není zabudovany ale je ve složce patch odkud ho mužete aplikovat s dalšimy patchi pokuď chcete. Pokud přeci jen nechcete warden je tam i Anticheat. Také za dosti duležitou informaci považuji to že Vyvojaři nevydavají sql updaty zvlášt do složky, aplikujou je do world.sql, takže pri nové revizi bud all sql updaty vytahnout nebo nahrat db znova. Zdrojaky + DB: https://github.com/blizzlikegroup/blizzlikecore Official Web: http://www.blizzlike.dx.am/ Také bych chtěl uvist že brzy toto core bude možné vidět na http://wow-error.eu/ (bývalý Valor-project) který ho tež neznal než sem jim poskytl link na zdrojaky. Také mě můžete kontaktovat na informace o tomto emu. Již delší dobu spolupracuji s BlizzlikeGroup takže vam můžu poskytnout nějake to info. Moderatorům se eště jednou omlouvám pokud sem to postnul do špatné sekce ale přišla mi to jako nej sekce když ten emu vychazí z OC. Kdyby se tento emu uchytil, myslim že by nebylo špatné pro něj udělat sekci. Děkuji za Vaš čas a za vaše přečtení tohoto postu. Přeji pěkny zbytek dne.
  3. [New Emu] BlizzlikeCore

    No spíš de o to co v něm nastavíš, protože mužeš něco nastavit špatně a pak to laguje
  4. [New Emu] BlizzlikeCore

    Ani se nedivim že vam BC nefunguje, když si to ti vaši Troll "Adminové" neuměj nastavit...
  5. [New Emu] BlizzlikeCore

    Ariczek: Jak jsem psal tento Emu vychazí z OC. Ale nedá se zas říct že je to uplně OC, jelikož už ty vyvojaři tam udělaly dost práce. System updatu není tak špatny když ti v podstatě funguje 95 % zakladního světa (blizz nehraju takže to beru podle lokací co využivam u sebe na Funku). To co tam není si stačí dodělat. Bud můžeš zustat na stejné rev nebo když daš update tak si vše co si upravil vytahnout z logu SQL. Občas stačí prostě projet jejich repo commity a vytáhnout si ty updaty co do DB daly, 5 min prace max jeden update... Copenhagen: Link už funguje.
  6. C++ [DND]

    Zjistil jsem že na vyších revizích OC nefunguje /DND tak tu máte fix ... # HG changeset patch # User Andriy Release <[email protected]> # Date 1346073921 -10800 # Node ID 090323eb05115847fb9f33b9d657066f4c70812b # Parent b387944fe97e4009b7e5f3a24419dafd023347a1 Make /dnd like in old revisions diff -r b387944fe97e -r 090323eb0511 src/game/Player.cpp --- a/src/game/Player.cpp Tue May 29 09:55:41 2012 +0200 +++ b/src/game/Player.cpp Mon Aug 27 16:25:21 2012 +0300 @@ -17317,16 +17317,25 @@ sLog.outChat("[WHISPER] Player %s tells %s: %s", GetName(), rPlayer->GetName(), text.c_str()); - WorldPacket data(SMSG_MESSAGECHAT, 200); - BuildPlayerChat(&data, CHAT_MSG_WHISPER, text, language); - rPlayer->GetSession()->SendPacket(&data); - - // not send confirmation for addon messages - if (language != LANG_ADDON) - { + // when player you are whispering to is dnd, he cannot receive your message, unless you are in gm mode + if (!rPlayer->isDND() || isGameMaster()) + { + WorldPacket data(SMSG_MESSAGECHAT, 200); + BuildPlayerChat(&data, CHAT_MSG_WHISPER, text, language); + rPlayer->GetSession()->SendPacket(&data); + + // not send confirmation for addon messages + if (language != LANG_ADDON) + { data.Initialize(SMSG_MESSAGECHAT, 200); rPlayer->BuildPlayerChat(&data, CHAT_MSG_REPLY, text, language); GetSession()->SendPacket(&data); + } + } + else if (rPlayer->isDND()) + { + { + // announce to player that player he is whispering to is dnd and cannot receive his message + ChatHandler(this).PSendSysMessage(LANG_PLAYER_DND, rPlayer->GetName(), rPlayer->dndMsg.c_str()); + } } if (!isAcceptWhispers() && !(isGameMaster() && rPlayer->isGameMaster())) @@ -17335,11 +17344,12 @@ ChatHandler(this).SendSysMessage(LANG_COMMAND_WHISPERON); } - // announce afk or dnd message if whispered player is either afk or dnd + // announce to player that player he is whispering to is afk if (rPlayer->isAFK()) ChatHandler(this).PSendSysMessage(LANG_PLAYER_AFK, rPlayer->GetName(), rPlayer->afkMsg.c_str()); - else if (rPlayer->isDND()) - ChatHandler(this).PSendSysMessage(LANG_PLAYER_DND, rPlayer->GetName(), rPlayer->dndMsg.c_str()); + // if player whisper someone, auto turn of dnd to be able to receive an answer + if (isDND() && !rPlayer->isGameMaster()) + ToggleDND(); } void Player::PetSpellInitialize() Zdroj http://www.oregoncore.com/index.php?/topic/2623-dnd/ ale to uplně nefungovalo tak jsem to poupravil a nyní plně funguje. Testovano na poslední revizi OC.
  7. C++ [DND]

    Okej, máš pravdu, je to tam uplně zbytečně +1 rep
  8. C++ [DND]

    Jo to je možny a asi i pravdiví, nejsme přeci bezchybní, ale nwm proč jinak to prostě neodesilalo tu zpravu, že je dany hráč /dnd, zkusim jse na to mrknout možna jsem to předtim měl eště jinak tak to zkusim
  9. C++ [DND]

    jinak my to nefungovalo
  10. C++ [DND]

    Nejde mi Edit ... Zde davam link na Pastebin
  11. [C++] Dynamic Teleporter (v1.0) - OregonCore

    src/game/ScriptLoader.cpp pod void AddSC_onevents(); přidejte toto void AddSC_dynamic_teleporter(); a pod AddSC_onevents(); přidejte toto AddSC_dynamic_teleporter(); mě to tak funguje
  12. Shade of Akama

    Dobrý den, prvně se chci omluvit za oživení tohoto topicku, ale mám zde fix. Je to návod jak fixnout Akamu v BT.Dlouho dobu jsem si totiž myslel že je špatně sepsaný script, chyba je v DB se spawnem NPC Akamy. Jelikož mě docela trápilo při vstupu k akamě mi conzole vyjížděla že spell s id 40520 není napsaný ve spell_script_target tak sem ho tam přidal a stále nic. Pak mě napadlo co se dalo dělat na jednom serveru (bug) Target is not Line of Sight, tak mě napadlo jestly třeba není špatně npc spawnuto. Dnes jsem udělal pár jednoduchých kroků a mezi ně patří .tele bt .go xyz 449.595 401.194 118.621. Nyní jsme se dostaly tam kde je akama tam kde přesně stojí, nyní jsem dal .npc delete a .npc add 22841 a niž bych se hnul aby to fungovalo správně. Nejdřív sem myslel že jí channelujou proto že je to jako kdybych jí zabyl a šel znova. Vyšel sem ven z BT dal sem .i u all a vešel znova do dungu, znovu jsem dal .go xyz 449.595 401.194 118.621 a Akama funguje normálně. Prosím omlouvám se za pravopisné chybi ale moc mi čeština nejde. S pozdravem a přáním k pěknému hraní Styller
  13. [C++] Mark Changer

    Dobrý den, už nějakou dobu schánim Mark Changera v C++ scriptu. Vyhledával sem přes Google.cz a nic to nenašlo a nebo tam neumím hledat. Chtěl bych se optat zda někdo takovýto script nemá a zda by mi ho nemohl poskytnout. Děkuji za přečtení a za odpovědi. S pozdravem uživatel fora Styller.
  14. Bug SPeed 0.0

    takže stačí jen povolit lvl 200 v core a configach neupravovat gt_max_level a melo by to fungovat )
  15. [3.3.5a] Nejde spustit server po repacku

    Skus se mrknout do Revision.h bude to nekde v src/shared treba me to dalo taky napsal sme tma core revision 1 a slo to
  16. Omp.h

    Zdravím všechny.Potřeboval bych pomoct stáhnul sem si TC a nejde mi to zkompilovat kvuly omp.h stahoval sem SDK platoformy a ne jen 1.Stejnak mám error a nezkompiluje mi to Core.Omp.h Cannot find Directory or Files..
  17. Omp.h

    Ano je nevíš prosím co mám dělat ?
  18. ID instance

    takze pro ty co chteji aby jim pri zabity bosse instance nedala id dam vam tu navod... 1.Budeme upravovat Player.cpp,World.cpp,World.h a mangos.conf 2.Upravime toto diff --git a/src/game/Player.cpp b/src/game/Player.cpp index 669d9ad..aa9fe60 100644 --- a/src/game/Player.cpp +++ b/src/game/Player.cpp @@ -15299,29 +15299,32 @@ void Player::UnbindInstance(BoundInstancesMap::iterator &itr, uint8 difficulty, InstancePlayerBind* Player::BindToInstance(InstanceSave *save, bool permanent, bool load) { - if(save) + if (save) { InstancePlayerBind& bind = m_boundInstances[save->GetDifficulty()][save->GetMapId()]; - if(bind.save) + if (bind.save) { // update the save when the group kills a boss - if(permanent != bind.perm || save != bind.save) - if(!load) CharacterDatabase.PExecute("UPDATE character_instance SET instance = '%u', permanent = '%u' WHERE guid = '%u' AND instance = '%u'", save->GetInstanceId(), permanent, GetGUIDLow(), bind.save->GetInstanceId()); + if (permanent != bind.perm || save != bind.save) + if(!load) CharacterDatabase.PExecute("UPDATE character_instance SET instance = '%u', permanent = '%u' WHERE guid = '%u' AND instance = '%u'", save->GetInstanceId(), (!sWorld.getConfig(CONFIG_INSTANCE_BIND))?0:permanent, GetGUIDLow(), bind.save->GetInstanceId()); } else - if(!load) CharacterDatabase.PExecute("INSERT INTO character_instance (guid, instance, permanent) VALUES ('%u', '%u', '%u')", GetGUIDLow(), save->GetInstanceId(), permanent); + if (!load) + CharacterDatabase.PExecute("INSERT INTO character_instance (guid, instance, permanent) VALUES ('%u', '%u', '%u')", GetGUIDLow(), save->GetInstanceId(), (!sWorld.getConfig(CONFIG_INSTANCE_BIND))?0:permanent); - if(bind.save != save) + if (bind.save != save) { - if(bind.save) bind.save->RemovePlayer(this); + if (bind.save) + bind.save->RemovePlayer(this); save->AddPlayer(this); } - if(permanent) save->SetCanReset(false); + if (permanent && !sWorld.getConfig(CONFIG_INSTANCE_BIND)) + save->SetCanReset(false); bind.save = save; - bind.perm = permanent; - if(!load) sLog.outDebug("Player::BindToInstance: %s(%d) is now bound to map %d, instance %d, difficulty %d", GetName(), GetGUIDLow(), save->GetMapId(), save->GetInstanceId(), save->GetDifficulty()); + bind.perm = (!sWorld.getConfig(CONFIG_INSTANCE_BIND))?0:permanent; + if (!load) sLog.outDebug("Player::BindToInstance: %s(%d) is now bound to map %d, instance %d, difficulty %d", GetName(), GetGUIDLow(), save->GetMapId(), save->GetInstanceId(), save->GetDifficulty()); return &bind; } else diff --git a/src/game/World.cpp b/src/game/World.cpp index 328521e..ad0cc6b 100644 --- a/src/game/World.cpp +++ b/src/game/World.cpp @@ -755,6 +755,7 @@ void World::LoadConfigSettings(bool reload) m_configs[CONFIG_ALL_TAXI_PATHS] = sConfig.GetBoolDefault("AllFlightPaths", false); + m_configs[CONFIG_INSTANCE_BIND] = sConfig.GetBoolDefault("Instance.Bind", true); m_configs[CONFIG_INSTANCE_IGNORE_LEVEL] = sConfig.GetBoolDefault("Instance.IgnoreLevel", false); m_configs[CONFIG_INSTANCE_IGNORE_RAID] = sConfig.GetBoolDefault("Instance.IgnoreRaid", false); diff --git a/src/game/World.h b/src/game/World.h index 400bed8..aea9cb3 100644 --- a/src/game/World.h +++ b/src/game/World.h @@ -121,6 +121,7 @@ enum WorldConfigs CONFIG_START_HONOR_POINTS, CONFIG_MAX_ARENA_POINTS, CONFIG_START_ARENA_POINTS, + CONFIG_INSTANCE_BIND, CONFIG_INSTANCE_IGNORE_LEVEL, CONFIG_INSTANCE_IGNORE_RAID, CONFIG_INSTANCE_RESET_TIME_HOUR, a scompilujeme mangose 3.Najede do mangos.conf a pridame do nej LogColors = "" # Default: 1 (true) # 0 (false) # +# Instance.Bind +# Bind players to instances on boss kill +# Default: 1 (true) +# 0 (false) +# # Instance.IgnoreLevel # Ignore level requirement to enter instance # Default: 0 (false) @@ -604,6 +609,7 @@ AllFlightPaths = 0 AlwaysMaxSkillForLevel = 0 ActivateWeather = 1 CastUnstuck = 1 +Instance.Bind = 0 Instance.IgnoreLevel = 0 Instance.IgnoreRaid = 0 Instance.ResetTimeHour = 4 Pokud mame zapneme mangos.exe a realmd.exe a otestujeme Pokud vam nefunguje napiste sem do topicu a rad vam poradim (vubec by nevadilo +1 rep)[/code]
  19. Dobrej dovolte prvne abych se predstavil. Jmenuji se David.Je mi 15 let.Zajimam se o c++,Sql.Chtel bych sehnat Developery c++ a Sd2 pro svuj server.Jsou tam bugy ktere sam nerozlousknu (Tame Beast-Da to an me ressist,Dodge-Sileny Increase.Druid-Nefunguje dodge pri 32767 agility dodge 0 %.Haste Rating 75 a snizi speed o vice jak 1.celych neco...)Emulato by byl Mangos Rev 6623.Server by se spustil po plnym opravenim core a vsech veci k tomu patricih.Pro vice info Piste na skype devillek2 s Pozdravem Styller
  20. Schanim Schopne c++ Dev a Sql Dev(Resp.SD2.)

    ok pridavam mensi Info Tame Beast-Fixnuto Dodge-Fixnut Haste-Fixnuto nyni resim prejmenovani peta.
  21. Schanim Schopne c++ Dev a Sql Dev(Resp.SD2.)

    Protoze Trinitycore nechci je to prekopanej mangos... a 6623 ? ma tam vychytavky ktere se mymu servru hodit
  22. Dnes sem brouzdal po getmangos.com foru a narazim tam na patch tykajici se na reload creature_Template a item_Template ale pro core ktere jedou na patchi 3.3.3 jelikoz ja osobne wotlk nesnasim tak sem se rozhodl to prekopat na Tbc je to testovane na core 6928 takze na nizsich core by mozna musela bejt menci uprava... 1.Vlezeme do Slozky se zdrojakama a Src/Game/Chat.cpp { "spell_threats", SEC_ADMINISTRATOR, true, &ChatHandler::HandleReloadSpellThreatsCommand, "", NULL }, + { "item_template", SEC_ADMINISTRATOR, true, &ChatHandler::HandleReloadItemPrototypesCommand, "", NULL }, + { "creature_template", SEC_ADMINISTRATOR, true, &ChatHandler::HandleReloadCreatureTemplatesCommand, "", NULL }, 2.Jako druhe je treba upravit Src/Game/Chat.h bool HandleReloadSpellPetAurasCommand(const char* args); + bool HandleReloadItemPrototypesCommand(const char* args); + bool HandleReloadCreatureTemplatesCommand(const char* args); 3.Jako posledni upravime Src/Game/Level3.cpp HandleReloadLocalesQuestCommand("a"); return true; } +bool ChatHandler::HandleReloadItemPrototypesCommand(const char * /*args*/) +{ + sLog.outString( "Loading Item Data... (`item_template`)" ); + objmgr.LoadItemPrototypes(); + SendGlobalSysMessage("DB table `item_template` reloaded."); + return true; +} +bool ChatHandler::HandleReloadCreatureTemplatesCommand(const char * /*args*/) +{ + sLog.outString( "Loading Creature Data... (`creature_template`)" ); + objmgr.LoadCreatureTemplates(); + SendGlobalSysMessage("DB table `creature_template` (creature data) reloaded."); + return true; +} HandleReloadReservedNameCommand(""); HandleReloadMangosStringCommand(""); HandleReloadGameTeleCommand(""); +HandleReloadCreatureTemplatesCommand(""); +HandleReloadItemPrototypesCommand(""); return true; { 4.Do db pridame Toto INSERT INTO `command` (`name`, `security`, `help`) VALUES ('reload creature_template', 3, 'Syntax: .reload creature_template'), ('reload item_template', 3, 'Syntax: .reload item_template'); Tento patch byl navrhnut clovekem s prezdivkou na Getmangos.com/community Stab a Mnou upraveny pro nizsi core Vselijake problemy a otazky piste sem //Reputace +1 vzdicky potesi ) S pozdravem Styller
  23. Reload Creature_Tempalte a Item_Template

    ted sem to skousel a funguje to pridal sem do db item a dal sme reload a funguje to doporucuji )
  24. Announce Patch

    Dobrej takze jak uz sem psal tak sem uvedl ze bych chtel announce patch s tim ze to bude psal <Moderator>[styller] pise: XX atd.. podle gm ranku bute pred menem treba gm eventer admin sub admin :-) kazdopadne kazdy si to muze udelat jak chce jen zde dam navod 1.Pridame do DB SQL INSERT INTO `mangos_string` VALUES (63,'|c1f40af20 <Moderator>|cffff0000[%s]|c1f40af20 pise:|cffffff00 %s|r',NULL,NULL,NULL,NULL,NULL,NULL,NULL,NULL),(64,'|c1f40af20 <Eventer>|cffff0000[%s]|c1f40af20 pise:|cffffff00 %s|r',NULL,NULL,NULL,NULL,NULL,NULL,NULL,NULL),(65,'|c1f40af20 <GM>|cffff0000[%s]|c1f40af20 pise:|cffffff00 %s|r',NULL,NULL,NULL,NULL,NULL,NULL,NULL,NULL),(66,'|c1f40af20 <SubAdmin>|cffff0000[%s]|c1f40af20 pise:|cffffff00 %s|r',NULL,NULL,NULL,NULL,NULL,NULL,NULL,NULL),(67,'|c1f40af20 <Administrator>|cffff0000[%s]|c1f40af20 pise:|cffffff00 %s|r',NULL,NULL,NULL,NULL,NULL,NULL,NULL,NULL); 2.Vlezeme do Language.h a najdeme si radek // Room for more level 0 pod nej pridame + LANG_SYSTEMMESSAGE_MODERATOR = 63, + LANG_SYSTEMMESSAGE_EVENTER = 64, + LANG_SYSTEMMESSAGE_GAMEMASTER = 65, + LANG_SYSTEMMESSAGE_SADMINISTRATOR = 66, + LANG_SYSTEMMESSAGE_ADMINISTRATOR = 67, 3.Vlezeme do Level1.cpp a najdeme radek // global announce a unej udelame toto bool ChatHandler::HandleAnnounceCommand(const char* args) { + int32 strid = 0; + if(!*args) return false; - sWorld.SendWorldText(LANG_SYSTEMMESSAGE,args); + switch(m_session->GetSecurity()) { + case SEC_MODERATOR: + strid = LANG_SYSTEMMESSAGE_MODERATOR; + break; + case SEC_EVENTER: + strid = LANG_SYSTEMMESSAGE_EVENTER; + break; + case SEC_GAMEMASTER: + strid = LANG_SYSTEMMESSAGE_GAMEMASTER; + break; + case SEC_SADMINISTRATOR: + strid = LANG_SYSTEMMESSAGE_SADMINISTRATOR; + break; + case SEC_ADMINISTRATOR: + strid = LANG_SYSTEMMESSAGE_ADMINISTRATOR; + break; + default: + return false; + } + + sWorld.SendWorldText(strid, m_session->GetPlayerName(), args); + return true; } 4.Pote si najedeme do src/shared a otevereme soubor common.h a v nem najdeme radek enum AccountTypes a v nem upravime SEC_PLAYER = 0, SEC_MODERATOR = 1, SEC_GAMEMASTER = 2, SEC_ADMINISTRATOR = 3, SEC_CONSOLE = 4 // must be always last in list, accounts must have less security level always also }; na SEC_PLAYER = 0, SEC_MODERATOR = 1, SEC_EVENTER = 2, SEC_GAMEMASTER = 3, SEC_SADMINISTRATOR = 4, SEC_ADMINISTRATOR = 5, SEC_CONSOLE = 6 // must be always last in list, accounts must have less security level always also }; vse ulozime skompilujeme a kdyz prijdeme do hry a date .announce tak uvidite ze to napise <Administrator>[vasejmeno] pise: a vas text ci GM atd...
  25. Announce Patch

    ano a bude do delat stale musel by sis udelat novy command treba nameannounce problem je v tomto + case SEC_ADMINISTRATOR: + strid = LANG_SYSTEMMESSAGE_ADMINISTRATOR; + break; + case SEC_CONSOLE: + sWorld.SendWorldText(LANG_SYSTEMMESSAGE,args); + return true; + default: + return false; + } + + sWorld.SendWorldText(strid, m_session->GetPlayerName(), args); + return true; je to delane aby to psalo meno a jelikoz sec console neni pridana do db tak to hazi error protoze to vyzaduje meno... podivej se na + sWorld.SendWorldText(strid, m_session->GetPlayerName(), args); a na zakladni... a pak zjistis ze tim to je ze to schazuje server )
×