Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Trifeal

Members
  • Content count

    48
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

-9 Nepřínosný uživatel

About Trifeal

  • Rank
    Level 3
  1. 3.2.2 Vmapy

    Mno ano, ale není to pro mně, a potřebuji to pro někoho udělat, a zrovna nemám čas stahovat repacky, kdyžtak mi hoď link na 3.2.2 vmap Extractor díky.
  2. 3.2.2 Vmapy

    Zdravím, prosimvás máte někdo funkční mapy na 3.2.2 TrinityCore? Potřebuji, je moc.Díky.
  3. GM addons, TC2

    2.4.3
  4. GM addons, TC2

    Nj, ale to je jen na 3..1.3 a na 3.2.2 ne?
  5. GM addons, TC2

    Ahojte, hledal bych GM addon, na TC2 (trinity core2) Díky. Nikde jsem to nemohl najít. (
  6. SERVER cs 1,.6

    Dobrý den, prosímvás, mohli byste mi sem dát někdo Tutorial na funkční non steam server na verzi counter strike 1.6 ? Budu vám za to moc vděčný, chtěl bych i z obrázkama díky moc, ještě jsem to nedělal, a na netu (google) to nemůžu najít jak. Diky.
  7. Hledám GM Post.

    Fail, jaký zase fail, čím bych tě pobavil prosímtě, zase nedělej že je to katastrofa, ukaž mi jak by jsi to udělal ty.
  8. Hledám GM Post.

    :D Tak néé výborná no, Ale dá se.
  9. Hledáme [IN-game] and [Webmaster]

    Jméno : Tomáš Příjmení : Maršálek Věk : 16 let. Narozeniny 4.1.1993 Bydlím v Uherském Hradišti ( konkrétné v jarošově) Já nekouřím , jsem zásadně proti, piju jen občas, a vůbec nefetuji. Koníčky : Hraji fotbal, někdy florbal. Tomu nějaký ten čas věnuji, ale určitě bych ve hře byl dost aktivní. Jakou práci bych chtěl dělat : Chtěl bych dělat práci jako GM - ingame helper. Nebo Eventer. To mi je už jedno. Kontakt na mně : SKYPE : Tomass965 ICQ: Nezveřejním zatím. Mé zkušenosti s WoW a gmkováním : Wow hraji od patche 2.3.3 u takového patche jsem i začal GMkovat, hrál jsem na Twinstaru, a mněl jsem tam 2x 61, 70 postavu. Potom jsem postupně nabíral zkušenosti i jako GM, a to na serverech dragonfree který vznikl s patchem 2.3.3, ale skončil s přestupem na patch 2.4x a teď si držím svůj server na 2.4.3 přez hamachi (test server) Naučil jsem se toho hodně jak o WoW tak i o postu GM. Mohl bych být GM jako popř Eventer /GM, a umím práci i s Quice + DB. Potom jsem skončil na Twinstaru, a jen se tak potuloval po instantech serverech, jako je např Chorozvaj apod.. Teď jsem hrál docela dlouho na Deffendru. No, a poslední věc kterou bych chtěl říct hrál jsem i na offiku, pod jménom darxxrx (možná mně někdo zná nevím) Za působení na serveru Dragonfree , jsem udělal (sám) komplet zonu, tam jsem udělal svoje NPC, questy, skákačky a itemy apod.. Udělal jsem forko pro server, a vymyslel mnoho dalších věci na server. Nebudu se tímhle vícce rozepisovat. (byl to gigafun) Mněl jsem tam NICK : nardeus Čas který bych strávil ve hře : Ve hře bych strávil opravdu hodně nejsem nijak časově indisponován, až na nějaké podmínky a to je Fotbal + škola. Ve hře bych byl na GM postu ve všední dny 6-10 hodin denně a přez víkendy i celý den. : komunikativnost : Docela dobrá znalost AJ a výborná ČJ : Znalost GM příkažů na hodne dobré úrovni : Přísný ale přimhouřím i oko : Znalost DB, quice. Ale nepočítam do něj přístup.Umím SQL : Nejsem Cholerik a nevyraplím hned. Jsem flegmatik. : No to ja asi vše proc bych mněl být GM. Proč bych nemněl být GM : Někdy se mi nechce :-) Víc už ani nevím. Toť je asi vše a díky moc [/color]
  10. Hledám GM Post.

    Jméno : Tomáš Příjmení : Maršálek Věk : 16 let. Narozeniny 4.1.1993 Bydlím v Uherském Hradišti ( konkrétné v jarošově) Já nekouřím , jsem zásadně proti, piju jen občas, a vůbec nefetuji. Koníčky : Hraji fotbal, někdy florbal. Tomu nějaký ten čas věnuji, ale určitě bych ve hře byl dost aktivní. Jakou práci bych chtěl dělat : Chtěl bych dělat práci jako GM - ingame helper. Nebo Eventer. To mi je už jedno. Kontakt na mně : SKYPE : Tomass965 ICQ: Nezveřejním zatím. Mé zkušenosti s WoW a gmkováním : Wow hraji od patche 2.3.3 u takového patche jsem i začal GMkovat, hrál jsem na Twinstaru, a mněl jsem tam 2x 61, 70 postavu. Potom jsem postupně nabíral zkušenosti i jako GM, a to na serverech dragonfree který vznikl s patchem 2.3.3, ale skončil s přestupem na patch 2.4x a teď si držím svůj server na 2.4.3 přez hamachi (test server) Naučil jsem se toho hodně jak o WoW tak i o postu GM. Mohl bych být GM jako popř eventer, a umím práci i s Quice + DB. Potom jsem skončil na Twinstaru, a jen se tak potuloval po instantech serverech, jako je např Chorozvaj apod.. Teď jsem hrál docela dlouho na Deffendru. No, a poslední věc kterou bych chtěl říct hrál jsem i na offiku, pod jménom darxxrx (možná mně někdo zná nevím) Za působení na serveru Dragonfree , jsem udělal (sám) komplet zonu, tam jsem udělal svoje NPC, questy, skákačky a itemy apod.. Udělal jsem forko pro server, a vymyslel mnoho dalších věci na server. Nebudu se tímhle vícce rozepisovat. (byl to gigafun) Mněl jsem tam NICK : nardeus Čas který bych strávil ve hře : Ve hře bych strávil opravdu hodně nejsem nijak časově indisponován, až na nějaké podmínky a to je Fotbal + škola. Ve hře bych byl na GM postu ve všední dny 6-10 hodin denně a přez víkendy i celý den. : komunikativnost : Docela dobrá znalost AJ a docela good ČJ : Znalost GM příkazů na hodně dobré úrovni : Přísný ale přimhouřím i oko : Znalost DB, quice. Ale nepočítám do něj přístup. : Nejsem Cholerik a nevyraplím hned. Jsem flegmatik. : No to ja asi vše proč bych mněl být GM. Proč bych nemněl být GM : Někdy se mi nechce :-) Víc už ani nevím. Co požaduji : : Server s populací 60+ : No HAMACHI : Dobrá spolupráce s Gm teamem apod.. Toť je asi vše a díky moc
  11. Nábor

    Zechy : A vidím že na instantu, nejsou žádné volné místa pro pozici Gamemastera, nemohlo by se tam jedno udělat? Protože bych chtěl jít nejvíc, na instant, a spolupráci s Eventerem, jestli tam bude. A jestli budu přijat já. Díky.
  12. Nábor

    Ok, poslal jsem na Email , přihlášku.
  13. GM POST jako libovolný GM

    Jméno : Tomáš Příjmení : Maršálek Věk : 16 let Čas ve hře : Určite přez všední dny 6-10 hodin a o víkendy , možná i celý den Zkušenosti : Wow hraji od svých 11 let takže (cca 5 let hraji wowko) z toho na Offiku jsem hrál něco málo 1,5 roku zbytek hraji na ostatních free serverech . CO POZADUJI : Pozaduji dobrý kolektiv GM + 50+ hráčů přez den na serveru. Zkušenosti s GM postem : Mám teď svuj vlastní server (hamachi) Fun + INSTANT BG tam si zkouším něco s Quice, GM kováním a experimentuji Populace 5+ Jak říkám hlavně na to experimentování. Dále jsem byl GM od patche myslím 2.3.3 na jednom nejmenovaném server ktery s přechodem na patch 2.4x zanikl. GM přednosti (co umím apod) . : chtěl bych být ingame - helper , eventer + další věci. Docela dost umím v quice + v DB se také vyznám. Commandy , všechny teda 99% vše zvládne málo kdo. v Quice umím vytvářet Q, npc, npc loot a mnoho dalších věci . Proč chci být GM, proč zrovna já? : GM chci být protože mně to baví a chci pomoct na některém serveru, nejsem žadný cholerik, ale jsem normální néé příliš nervní člověk, dokázal bych dělat eventy, starat se o server, dávat pozor na spamy apod... Forum bych vybavoval a další věci. Takže dál už opravdu nevím a budu rád za každou pozitivní i nepozitivní otázku-odpověd. Díky a veřím že mně vezmete!!!!
  14. [Hledám] Deffender GM post

    A jak to vypadá teda? Bude new nábor nebo ne? Protože teď ve hře vydím jen Erbiho + někdy Yamii, a ještě už nwm + tebe ale to sem nepočítal.
  15. Jak vlastně vypadáte v réalu ?

    V4nilQa : Jsi hezký holka, ale opravdu tolik fotek sem nedávej : rozhodně né už další protože ti uchyláci by tě jendnou přemluvily ať se vyfotíš ve sprše :-) Jinak Adrifinel, té se nesmějte umí toho dost na PC, a nikdo nemůže za to jak vypadá.
×