Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Demon

Members
  • Content count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Průměrný uživatel

About Demon

  • Rank
    Level 2
  1. D-Link Dl-524UP chyba? :-/

    Jojo měl jsem stejnou chybu a dělal to uvolněnej kabílek v konektoru.
  2. [Návod][MaNGoS]patch 2.4.3

    Todle je strašně jednoduchý, proč neuděláte někdo všeobecnej návod jak nainstalovat server, to tady budete dělat pro každej patch, né-li každou revizi co výjde samostatnej návod? Myslím si, že by bylo lepší to napsat všeobecně vysvětlit zde jak nahrávat db + update, že musej na sebe ty čísla revizí navazovat a drobátko rozvíst a je to ne? Nebo to těch návodů na 3.1.3, 3.0.3, 2.4.3 a toho je tady plný forum ale nic univerzálního.
  3. [WEB/MySQL] Multi-import

    Je to dobrá věcička už jí mám ozkoušenou
  4. Problem s trinity 243

    Jojo ale Twinstar to měl přizpůsobený na linux, ale možnost by tu byla se pokusit si to zkompilovat sám. Jinak kompilace je stejná jak pro MaNGOS a že těch návodů tady na forku je !!!.
  5. MaNGOS 3.1.3 Map Error

    a to si použil ad.exe který se ti zkompilovalo s mangosem pokud si teda kompiloval nebo ztáhnul už revku nekým zkompilovanou ? Tohle se mi stalo také ale s verzí 2.4.3 ale pak jsem si ten mangos zkompiloval sám a použil ad.exe přímo zkompilovanou s mangosem a pak to fachalo.
  6. Unformat HDD

    No unformat sem taky nikdy neslyšel jestli si dal rychlé formátovaní, tak by ti mohl helpnout programek, který se jmenuje: pc filerecovery . Ale ten nic neunformátuje, ale dohledává pozůstatky at' už na HDD nebo na pamětových kartách.
  7. SQLyoq z jinýho PC

    A co tam budeš mít za linku?
  8. SQLyoq z jinýho PC

    to máš 2 PC spojený LANEM?
  9. SQLyoq z jinýho PC

    Jak to myslíš?proč se připojovat na sqlyog na druhem pc to snad ani nejde , spíš jak se pomocí sqlyogu připojit na mysql na druhem pc. No takže zaprví musíš mít na tom druhém pc povoleny porty na firewallu a na routeru a na mysql musís vytvořit usera (takže to je heslo jmeno a ip počítače ze kerého se budeš připojovat), poté se připojíš pomocí toho sqlyogu že tam zadáš ip počítače kde běží mysql server , user jmeno a heslo.
  10. MaNGOS WoW server 3.0.9 - NÁVOD

    No já to chápu ale ostatní když najdou tento návod, tak stáhnou ty věci které tu máš a přitom už budou novější verze nebudou se hledat s novýma revizema mangosu a UDB (popřípadě jinačíma DB), protože neví třeba kde . A proto bych to více zobecnil , ale jinak chválím pěkná práce.
  11. MaNGOS WoW server 3.0.9 - NÁVOD

    zdravím všechny, moc pěkná práce, ale chtělo by to udělat zobecněnej návod, protože s takovouhle můžete pro ty začátečníky dělat vždy s nouvou DB, nebo příchodem nové revize mangosu novej návod :D.
  12. Pomoc s Mangosem 7507

    Aha tak to se omlouvám já jsem ještě wotkl nezkoušel takže nevím, ale u 2.4.3 sem tam měl TBC a nastavoval jsem tam 1. Ale já sem na to upozornoval že nevím jestli tam bude TBC, no nevadí
  13. Díky DB hráči dostávají WOW ERROR (u klienta)

    No měl sem stejnej problém ale dělal to mnou přidanej objekt do mapy (výtah do mulgore) kterej asi nebyl v klientovi a proto házel errory a musel jsem ho přes DB odstraňovat.
  14. Pomoc s Mangosem 7507

    Tak to je problém že to nemáš nastavený. Když půjdeš do databáze realmd table account tak tam někde ke konci je sloupec se jménem TBC nevím jak to je u Wotkl, ale u TBC je tam TBC a když v tomto sloupečku přepíšeš u těch accountu místo 0 tam dáš 1 tak by ti to mělo podporovat TBC i Wotkl lokace.
  15. Rozbity notebook

    No pochybuju že by ti ta reklamace prošla a těžko seženeš monitor k notebooku a když jo tak bude dražší než novej notas . Ještě jedna věc, proč ho chudáka mlátíš?
×