Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

SiLvEr

Members
  • Content count

    400
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

SiLvEr last won the day on January 15 2010

SiLvEr had the most liked content!

Community Reputation

37 Průměrný uživatel

About SiLvEr

  • Rank
    Level 6
  • Birthday 10/12/1991

Contact Methods

  • Website URL
    http://staronteam.com/
  • Skype
    stanci0071

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Zájmy
    Programovanie, tvorba Webov a Grafiky.
    Rád sa učím nové veci.
    Rád vediem projekty, ktoré majú budúcnosť :-).
  • Projekt
    StaRon Team
  1. No dobre dobre... Poviem ti pár vecí, ktoré som sa naučil, čo som tu nebol. Je fakt pravda, že nikto ti pracovať za VIP nebude (možno deti, ktoré sa chcú pochváliť kamarátom, že majú prístup do DB, prístup na vzdialenú plochu alebo SSH a ešte za svoje "nič nerobenie (kradnutie scriptov a prepisovanie Copyrightu?!)" dostanú VIP na servery)! Či sa jedná o webmastera alebo core developera, je to za jedno, ti nebudú pracovať zadarmo, aby si sa ty mohol pochváliť funkčnosťou servera a dať im VIP (ktoré v podstate aj tak nič neznamená). Ponúkni tu normálne riešenie problematiky spolupráce (finančné ohodnotenie + reklamu na vašich stránkach atď.) a možno sa s niekym nejako dohodneš. So mnou? Ak by si podpísal dohodu o vyplatení peňazí za vykonanú pracú (webmaster). (pár krát som už na takéto veci doplatil, napr. že som odovzdal prácu a peniaze mi mali byť vyplatené potom a nič som z nich nevidel ...)
  2. StaRon Fantasy - Veľký nábor

    Človek, ktorý vie čo je Core a DB developer musí aj vedieť čo to obnáša. Pokiaľ sa na to cíti tak mi napíše a ja si ho preverím. Vek pre mňa nieje podstatný. Keby vedelo dvojročné dieťa programovať atď. tak by som ho kľudne po skúšobnej dobe zobral . Samozrejme narážam iba na ten vek. Programovanie začína človeka zaujímať keď je mozgovo trochu zrelší. Zodpovednosť si preverím v praxy pri skúšobnej lehote. Preto som to tam nepísal ;-).
  3. Dobrý deň, volám sa Stanislav Kubík a mám pre Vás takú malú ponuku. Jedná sa o WoW server, ktorý beží na TrinityCore2, databáze TDB a vlastnom servery. Nakoľko máme málo developerov tak nám práca ide hrozne pomaly, ťažko získaný ľudia sa nemajú čím baviť a tak odchádzajú. Hneď po štarte sa vďaka kvalite serveru začala komunita rozrastať, ale čím viac hráčov bolo, tým viac nemali čo robiť. O server sa dovädna starajú iba traja ľudia a to ja ako Core a DB developer, Emper a Headline ako DB developery. Preto by som sa chcel opýtať či by niekto nemal záujem pracovať v našom teame developerov. DB developer: Nutná znalosť: SQL Voľné pozície - 3 (práca s Bitbucketom alebo Githubom (nahrávanie dát do repozitára) výhodou) Core developer: Nutná znalosť: C++ a SQL Voľné pozície - 3 (práca s Bitbucketom alebo Githubom (nahrávanie dát do repozitára) výhodou) Web developer: Nutná znalosť: HTML a PHP Voľné pozície - 3 Vek nieje podstatný, samozrejme nech mi nepíšu deti, ktoré si spravili WoW server (skompilovali) a povedia, že vedia C++, alebo nahrali DB a povedia že vedia SQL a podobne. Každého uchádzača si preveríme, potom dáme nejakú skúšobnú lehotu a keď sa osvedčí tak bude s nami pracovať aj naďalej. Podotýkam, server má v poslednej dobe takú smolu, že ešte aj web mu napadol HACKER a zmazal jeho obsah. Takže schopný web developery sa momentálne zídu. WEB SERVERU JE V PRERÁBKE KVôLI ÚTOKU HACKERA! - http://wow.staronteam.com/ Kontaktovať ma môžete na: Mail - [email protected] alebo priamo tu v príspevku, za každý ohlas budem veľmi vďačný.
  4. signature creator

    Pokiaľ ja viem, čo som sa pozeral do databázy OC, tak má drvivú väčšinu tabuliek rovnakú. Čo sa týka world, tak aj auth a characters. Proste, ono to je vyvíjané z TC, mam taký pocit, že je tam len niečo poupravené. Ja som pri koštovke vôbec necítil nič z MaNGOSu a to som pozeral aj zdrojáky. Musel by som ísť asi až hlbšie pod kožu aby som to zistil. Ale ja myslím, že čo pojde na TC, to pojde aj na OC.
  5. Uprava PHP kodu Webu

    Choď na skype, tam sa dohodneme. Nedodržal som termín ?? Snaď som hovoril 2 tyždne nie ?? EDIT: ja som nedodržal termín?? Ty máš čo o termíne hovoriť. Chcel si systém prihlášok a vznikol z toho prehľad účtov a characterov s odosielaním prihlášok a administráciov na unmute, unban, pridavanie prav GM a podbne... Mal si mi po odovzdani prihlaškoveho systemu zaplatiť a namiesto toho si vyjednaval už ďalšie veci. Tak o termine by som pomlčal. Ja som presný ako hodinky ;-).
  6. nastaveni gm lvl 1 pro nove hrace

    Som schopny to zadarmo upraviť. Napíš mi PM a ja ti s tým pomôžem ;-).
  7. Uprava PHP kodu Webu

    Tomuto človeku sa nedá veriť!!! Pristupil som s nim na dve prácičky. Jednu som dokončil odovzdal a vraj mi to potom zaplati. O deň na mňa nárokoval s požiadavkami ešte toto ešte toto. Tak som to spravil. Povedal som mu, že z pôvodnych 40€ čo mi mal zaplatiť za prvý (pôvodne script) teraz už systém, stačí keď mi zaplatí 30€, lebo potrebujem peniaze čo najskôr. Povedal, že mi o nasledujúcich niekoľko dní dá. Ale môže mi dať peniaze aj skôr keď mu spravím grafiku. Grafiku som nespravil a tak som od neho pýtal peniaze dnes, ako mi ich slúbil bez grafiky. Dal som scripty ohodnotiť a z pôvodných 40€ za jeden script sa stal systém v hodnote 80€, ktorý som bu bol ochotný dať za 30€ dnes. Odmietol zaplatiť!!! Úprimne povedané, čakal som to, veď aká lama môže dávať za jeden script zo zápisom a výpisom prihlášky do DB 40€. To už musí byť fakt neznalec. Tak som tam implementoval system, ktory sa napoji na moju DB a zmaže moje scripty. Nedávam to sem ako nejaký ľútostný príbeh, ale skôr ako výstrahu pred týmto človekom!!! Takže sa majte na pozore.
  8. [Nápad] Servery!

    Kupkoid tak ty si to zaklincoval . Páči sa mi čo si napísal v podstate máte pravdu. Ale zdá sa vám to fér, že mi tu prispievame a niekto príde, registruje sa a len si sem dá reklamu na server. Zaslúži si to vôbec ??
  9. Obmedzenie Facebooku!

    Taktiež tu z toho nerobím niečo iné ako WoW Developers fórum. Ale tak možno by to tu bolo iné, keby ľudia trávili menej času za FB. Potom sú tu stále len hádky v Hulákadle a nikto kvôli FB ničím neprispieva. Wladass tiež s tebou súhlasím.
  10. [Nápad] Servery!

    Tak aj ja uvažujem nad tým limitom 100 príspevkov. Vidím, že viacerý sú za 100. Aspoň sa to tu ešte s kvalitní a v oblasti tých serverov je to pravda. Kto má 100 príspevkov, sa aspoň nejako zaslúži mať tu reklamu na server, pretože podľa vlastných skúseností hovorím, že keď je link, alebo banner WSS na nejakom WoW webe, neklikne naň nikto. Potom to je vlastne k ničomu. Tak nech si dotyčný čo tu reklamuje server, aj nejako odmaká tých svojich hráčov.
  11. [Nápad] Servery!

    Ja to chcem len prejednať, vymyslieť to nejako, aby to ľudia neklamali zbytočnými príspevkami. Potom sa obrátim s tým na moderátorov a admina. Ak to budú chcieť viacerý na fóre tak to možno schvália aj oni. Ale teraz sa pýtam na názor. Samozrejme, ak sa vám to ako nápad páči, tak sa dohodneme aký bude ten limit. Pretože síce majiteľom fóra je Sneak, ale dá sa povedať, že je to tu naše, keďže mi sem prispievame, vlastne ide aj o naše pohodlie.
  12. [Nápad] Servery!

    Práve mi hlavou prebehol nápad, ktorý by bol možno dobrý, na to aby sa obmedzil počet neaktívnych užívateľov, zvýšila aktivita na fóre a obmedzilo zbytočné zakladanie topicov so servermi a ešte k tomu s nevyhovujúcim formátom a podobne. Môj nápad: Aby sa obmedzilo vytváranie príspevkov v sekcii servery pre ľudí, ktorý majú menej ako napr. 100 príspevkov na fóre. Možno viac. Je to dostatočne dlhá doba, na to aby sa zoznámili užívatelia s pravidlami a všetkým ako to chodí na fóre. Obmedzil by sa tak počet zbytočne založených topicov, so servermi, ktoré nevydržia nič. Pretože kto chce server na 1 deň, tomu sa neoplatí poslať tých 100 príspevkov a podobne. Kto to naozaj myslí vážne tak sa bude činiť a možno tak niečim zaujímavým prispeje. Tým sa zvýši tá aktivita fóra a ľudia si dvakrát rozmyslia či sa registrujú len kvôli tomu aby založili topic s reklamou na svoj server. Chcem počuť váš názor. EDIT: Limit prepísaný na 100.
  13. Obmedzenie Facebooku!

    Však taktiež ich nevolám von keď je -10 stupňov. Ale niekedy sme chodili von aj v -10. Síce to nebolo von ako von, ale chodili sme blbnúť do rôznych podnikov, kde sme hrali stolný futbal, stolný tenis. Alebo sme chodili hrávať hokej na ľad. Teraz nikoho neviem dostať na ten ľad, aj keď je vonku 0 alebo max. -2 stupne. Viem, že je to trend, ale kedy to prejde tak to nevie nikto, pretože je tam už vyše pól miliardy ľudí a to len tak neskončí. Závislosť a stupídne statusy budú vždy . EDIT: vidím tu písané o tom chodení von. Ja ich tiež zavolám von a idú. Samozrejme nie keď je -10 stupňov. Ja tu hovorím o tom, že pred 3 rokmi som ich von nemusel volať vôbec. Všetci sme boli vonku non-stop.
  14. Obmedzenie Facebooku!

    Nehovorím o zrušení Facebooku. Ale bolo by ho dobré používať na to na čo bol pôvodne vytvorený. Pokiaľ ste videli film Sociálna sieť, kde Mark Zuckerberg vytvoril Facebook na komunikáciu ľudí medzi jednotlivými časťami Harwardskej univerzity. Ale začal sa rýchlo šíriť, nešlo mu ani tak o zisk ako o počet užívateľov. Rozšíril sa ako droga a ľudia sa stávali závislí. Najímal personál, ktorý rozhodoval o dosť veciach aj zaň. Však ako sa dohodol Mark s priateľmi, že tam nedá reklamy lebo pokazí pôvodný účel a čo sa stalo ?? Reklám jak ***. Nehovorím, že ľudia sú zlý, keď sú non-stop na Facebooku. Ale keď si to pozriem tak 3 roky do zadu. Nikoho som nemal v priateľoch na Facebooku a chodili sme všetci von. Vyšiel som von, kopec ľudí, nebola šanca sa nezabaviť. Teraz vyjdem von, nikto akurát tak babky a zamestnaný ľudia, ktorý na Facebook nemajú čas. Príde mi to dosť smutné. "Napíšem niekomu: nejdeš von? Dostanem odpoveď: čo si sa zbláznil? Však je zima." Popritom 2-3 roky do zadu, sme išli von, bez toho aby som mu vôbec písal niečo. Proste vyšiel som von a ľudia. Teraz je to iné. A nehovorím ani o zrušení Facebooku, ja hovorím len o závislosti, proste chodiť tam s mierou, alebo nevypisovať furt kraviny.
  15. Obmedzenie Facebooku!

    Taktiež to nepoužívam na písanie statusov, ale skôr ako pracovný nástroj, kde komunikujem s ľuďmi čo niečo potrebujú.
×