Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Shadowhack

Members
  • Content count

    596
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Shadowhack last won the day on May 2 2011

Shadowhack had the most liked content!

Community Reputation

36 Průměrný uživatel

About Shadowhack

  • Rank
    Level 7
  • Birthday 07/06/1995

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  1. vytvořené zbraně

    Okokrale, ehm.. Musíš obnovovat 5 let starý topic?
  2. MySQL problém

    Hledej na tomhle fóru, popř. na netu. Kdybys nebyl línej, najdeš to hned. Můžu ti sem poslat 10 odkazů, ale dám ti sem jeden z cizího webu + jeden odsud.... Doufám, že to pochopíš.. http://slavkuv.net/p...-service-mysql/ http://www.wowresource.eu/index.php?showtopic=14512
  3. Determent WoW [Trinity][neplacený]

    Zdá se mi to, nebo ten server už neběží?
  4. Obnova postavy

    Nejlepší možnost je si dělat zálohy. Nedělat si zálohy je jedna z největších blbostí. Nikdy nevíš co se stane, ale záleží na lidech. A Google? Zkus http://www.trinityco...acter-restores/ Edit: Pokud je to blbost, hledej dál, jen jsem sem hodil odkaz co mi vyjel a vypadal zajímavě.
  5. [C++] Item gossip - menu

    A tady na foru nic není? Proč by ti dávali - rep? Protože se nudí? Asi je to důvod, že už tu něco je. A nejen tady, možná po celém netu je toho hafo. A myslel jsi to tak, že dáš do teleportera menu, ale žádné tam není?
  6. Sindoras [TrinityCore][Neplacený]

    Velice doporučuji minimálně vyzkoušet. Tohle není instant, kde jsou jen tak rozházené vendoři. Má to nějakou logiku, smí se jen Furi set + tomu přínosné GM (Podobný Item lvl) do začátku. Propracované :-) Skvělé.. +1 Edit: Hned co se lognete, máte všechny spelly. Jediné co je chyba, že vás to nenaučí Summon Voida u locka atp. Takže jdu dělat Q. Ale to se asi dodělá, pokud to chtějí. :-)
  7. [Help] 6x Spawnu 3 creatury po 5minutách

    Jak nejde? Nefunguje to, nebo neznáš SAI?
  8. [Ukažte se!] Vaše PC

    Nevím, abych dodal "sebevědomí" lidem, tak to BUMPnu.. Můj notebook starý cca 6-7 let je.. 1.6 GHz CPU (Jednojádro) 1GB RAM (Přidáno 512 MB) Integrovaná grafika, Intel. Jinak je to Acer Extansa 5210 (Mám ho fakt 6 let cca a ani jedna potíž.. a to mi i spadl a kdoví co )
  9. Cs 1.6

    Áááárgh! To je to tak těžký použít Google? Stačí zadat pouhých pár slov. Ne. Lumpe jeden! Jo a jinak, to co jsem postl.. Ehm..
  10. VIP ?

    Nováček si s tím těžko poradí, leda dle návodu. To je plno takových věcí, stačí aby to vypsalo "Access denied" nic víc, ale je jednodušší pro lidi když si dají název "1234892342" než aby se dělali s dalším scriptem, když to neumí..
  11. VIP ?

    Líbí se mi slovo "našel".. Mohl si uvést zdroj. Je mi to hrozně proti srsti. Za tohle bych tě kousnul. Samozřejmě netvrdim, že si se uvedl jako "majitel" napsal si, že si to našel na internetě. Promiňte ale.. Je noc a stejně se mi to nelíbí. :-D Jinak se omlouvám za BUMP. http://forum.fakaheda.eu/viewtopic.php?f=85&t=7250
  12. Permisionex seting

    Hehe. Teď se na to koukám, sice jsi mi psal na Skypu, ale CO to sakra je? Blbosti, co tam máš... 1) Nejdřív dáváš permisse na vytvoření a pak na přejmenování (To neexistuje přejmenování residence) 2) Je to RESIDENCE, ne Resisdance. 3) V třetím řádku dáváš práva na VŠE, jenže to nepůje, protože se to dělá POUZE jako (viz. níže) A) - residence.* - 'residence.*' Samozřejmě to říkám schválně, neni to kritika, ti stejně helpnu, jen tohle je totální kravina. Edit: Jinak, ta tvoje gramatika je v některých slovech příšerná. Na skypu "skusím, zabyl" atp. :-D Promiň,ale bacha na to.. Edit | 2: Ty permissiony se nevymýšleji či co, každý plugin má určené, stačí si vygooglit správné permisse.. (Např. Essentials permissions..)
  13. Permisionex seting

    Taky bych ti helpl, škoda, že jsem tu nebyl. Jinak menší OT? Sorry.. A Bindiks, Fakaheda poskytuje pomoc jen těm, co u ní mají server.
  14. PVP BUG

    To snad není možné dneska už.. Tady je hrozně moc návodů,otázek,odpovědí na tohle téma,je to jedna z nejjednoduších věcí.. Ten Quest.. Koukni se do DB .. Třeba na to časem .. Sám přijdeš.. S těma honorama.. Mají na to příkaz vlastní, to .add je na itemy.. Co sem byl GM,NIKDY mi nešlo .add Arena Points/Honor Points.. Nevím proč to prostě nezkusíš..
  15. Who DoS Me? - Alebo zverejnite útoky

    Přesně jako Wolf,jedině se spoléhat na to,že tam budou postovat IP jen "čestní" lidi,což je naprd
×