Jump to content
  • Announcements

    • Xmat

      Pravidlo pro postování v TTT

      Do sekce Tipy, triky, tutoriály nepatří žádné dotazy.   Postujte sem vaše návody, tipy a různé další věci jež uznáte za vhodné sdělit zdejšímu osazenstvu, ale veškeré dotazy směřujte do sekce Všeobecná diskuse.
    • Replik

      Seznam návodů a důležitých témat v této sekci

      Pro lepší přehlednost jsem vytvořil tento seznam, který vás, méně zkušené, lépe provede touto sekcí. Věřím, že zde najdete, co hledáte. Vypsané jsou návody, které jsou oficiálně uznané jako návody. Běžné diskuze, které neposkytují postupy a rady zvěřejněny nejsou.   Instalace vlastního MaNGOS Serveru Díky těmto návodům budete (měli by jste být) schopni vytvořit a následně spustit váš vlastní server. Nastavení je pro verze s i bez datadisku.   Instalace MaNGOS Serveru (bez datadisku TBC) - Autor Benny Instalace MaNGOS Serveru (s datadiskem TBC) - Autor Malfik Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor charlie Instalace MaNGOS Serveru v prostředí Linux - Autor kupkoid   Chyby a jejich řešení při přihlašování k serveru - Autor Cybe   Zálohování uživatelských dat   Dávkový soubor (BAT soubor) pro vytvoření SQL záloh - Autor Replik   Kompilování - tvoření vlastních release (revizí)   Tvorba kompilací pro Win32 (MangoScript) - Autor bLuma   Ostatní - těžko zařaditelné, ale neznamená to, že nejsou dobré   VIP Systém - Autor charlie Tvorba Webových stránek pro MaNGOS - Autor zahuba Tvorba teleportačních NPC (MangoScript) - Autor Replik Registrační web (původně předělaná SPORA) Funkční pro Antrix i MaNGOS - Autor Replik Nastavení a spuštění Minimanager pro MaNGOS - Autor BlackMartin Nastavení MaNGOS Website - Autor Artorius   Samozřejmě jsou zde i jiné návody, ale tyto jsou nejvíce používané, proto věřím, že vám budou nápomocné. Tuto sekci budeme upravovat podle potřeby. Pokud by jste něco nenašli nebo si nevěděli rady, hledejte na fóru a teprve potom založte vlastní topik. Pokud nějaký autor vytvoří kvalitní návod a chtěl by ho zveřejnit i v tomto seznamu, doporučuji, aby mi napsal zprávu skrze PM.   Díky a přeji hezký den na WoWResource   Replik
    • Aristo

      Příspěvky tam, kde nemají co dělat

      Dodržujte zákaz přispívání do topiků s repaky pokud si to zakladatelé nepřejí!! Opakované psaní příspěvků bude trestáno warnem.
    • Aristo

      Používání spoilerů

      Poslední dobou má většina uživatelů fora zvláštní nutkání postovat extrémně dlouhé texty nebo kódy, které zabírají v nejedenom případu i 80% obsahu celé stránky a hodně tak zvedají nepřehlednost v topiku. Chtěl bych všechny uživatele požádat, aby při postování citací, jakýchkoliv kódů, errorů, atp... delších než 30 řádků používali funkci spoileru.   Funkci vyvoláte příkazem [spoiler] text [/spoiler]   Ukázka:  

Usak

Members
  • Content count

    220
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Usak

  1. Zdravím Vás, obracím se na Vás s problémem, který se týká mého localu. Založil jsem si local, nahrál DB, upravil configy. Spustil worldserver.exe a authserver.exe, založil jsem si acc a s dojmem, že je vše v pořádku jsem si změnil realmlist na 127.0.0.1 a spustil WoW. Ovšem nakonec se ukázalo, že tak snadný průběh to mít nebude. Když jsem zadal login a načetl se mi Reallist select, vybral jsem svůj vytvořený "Local". Login se zasekl na "Logging into game server" a asi po 4 sec skočil z5 do Realmlist selectu. Neví někdo čím to může být ? Hledal jsem na googlu, ale nic z toho co jsem našel mi nepomohlo. Předem díky za Váš čas.
  2. [HeLP] Logging into game server

    Tak defaultní je jedno jaké je ne ?
  3. [HeLP] Logging into game server

    Zde je: Realmlist tabulka Worldserver.conf http://pastebin.com/N5bzU1fd Authserver.conf http://pastebin.com/UA7cwrMh
  4. Zdravím, předem bych se chtěl omluvit moderátorům, protože jsem nevěděl kam toto téma dát. Jestli je tu špatně, prosím o přesun. A teď k věci.. Mám problém s MySQL. Nevím proč, ale nejde mi naconfigurovat novější verze MySQL než 5.0. Když ji configuruji, nakonci hodí Error 0 (Cannot start service). Tak tedy vždy jsem jel na verzi MySQL 5.0. Nikdy jsem něměl žádný problém. Ale před týdnem jsem reinstaloval PC a dnes jsem si chtěl znovu založit local. MySQL jsem v pohodě nainstaloval, naconfiguroval. Nainstaloval jsem si SQLyong (verze 7.1) a začal jsem importovat DB. Ale když jsem si dal naimporovat starou zálohu, tak mi to hodilo Error : MySQL server has gone away. Dočetl jsem se, že si musím zvýšit takzvaný "max_allowed_packet". Všude jsem se dočetl, že by jsme ho měl najít v souboru "my.ini, nebo "y.cnf". Ale problém je v tom, že v souboru "my.ini" nemohu najít vůbec "max_allowed_packet". Je to pouze v souborech "my-small", ""my-medium", "my-large", "my-huge". Ale nevím kde to změnit. Tak jsem jestě hledal a našel jsem, že se to dá zmenit přímo přes consoli mysql. Ale bohužel tu když spustím, tak mi pouze problikne (nevím proč). Tak se tedy ptám. Má někdo nějaký nápad, jak tento error vyřešit ? Předem díky. S pozdravem Ušák.
  5. Mysql Error

    Ano, ten command znám, ale mám problém s tím, že nemohu mysql consoli spustit. Vždy když jí spustím tak jen problikne.
  6. Blokování www

    Zdravím, mám menší problém doma se sestrou. Respektivě jde o to, že s ní sdílím jeden iternet. Tudíž nevím, jak to zablokovat, aby to neblokovalo stránky i mě. Jde o stránky jako třeba 1001her, superhry, facebook atd... Potřeboval bych jí tyhle stránky zablokovat. Nemá někdo nějaký nápad jak to udělat ? Nikdy jsem se v tom nehrabal, takže absolutně netuším, jak by se to mělo dělat. Předem díky.
  7. Blokování www

    Tady nejde vůbec o linku . Spíš o takové"rádoby" sourozenecké rozbroje . Abych to upřesnil. Je to taková stupidní věc. Už ani nevím, z čeho to vzniklo. Ale ségra mi chtěla dokázat, že jí prostě budu muset poslouchat, jinak se z toho zblázním. Před týdnem mi například sebrala baterku z mobilu a do teď nevrátila. Ve středu, když jsem usnul, tak mi sebrala všechny kalhoty a dala je na zahradu na psovo boudu. Tudíž jsem ráno v 6 musel v trenkach (ke všemu byly ještě ty mrazi) hledat na zahradě kalhoty. Tak se jí teď chci odvďěčit tím, že jí zablokuji třeba facebook a další věci, které používá, aby mi konečně dala pokoj . Předtim jsem to špatně sepsal, vyznělo to jinak.
  8. Blokování www

    Přes avast to nepujde. Antivirák tam je jiný. Ale přes tu editaci by to mohlo jít. Díky moc za rady. Vyzkouším a dám vědět jaká je úspěšnost .
  9. [C++] Custom script - Error

    Zdravím uživatele WoWresource, obracím se na Vás se svým problémem. Mám problém se zapsáním custom scriptu. Můj postup: Otevřu si ScriptLoader.cpp a do něho hned na začátek napíši: #include "ScriptLoader.h" //custom void AddSC_muj_custom_script(); //examples void AddSC_example_creature(); ...... A pak ještě do spodní části ScripLoader.cpp napíši: void AddCustomScripts() { #ifdef SCRIPTS /* This is where custom scripts should be added. */ AddSC_muj_custom_script(); #endif } Následně si ve složce C:\TrinityCore\TC\src\server\scripts\Custom vytvořím muj_custom_script.cpp. Ten si otevřu a napíši do něj svuj class: #include "ScriptPCH.h" class npc_at_beastmaster : public CreatureScript ....... A dále na konec jestě napíši: void AddSC_muj_custom_script { new npc_at_beastmaster(); } Dále do Cmake dopíši: set(scripts_STAT_SRCS ${scripts_STAT_SRCS} Custom/muj_custom_script.cpp ) message(" -> Prepared: Custom") Vygeneruji přes Cmake a dám kompilovat. Vyskočí tento error: 10>ScriptedSimpleAI.cpp 10>..\..\..\..\src\server\scripts\Custom\muj_custom_script.cpp(42) : error C2228: left of '.outError' must have class/struct/union 10> type is 'Log *' 10> did you intend to use '->' instead? 10>..\..\..\..\src\server\scripts\Custom\muj_custom_script.cpp(226) : error C2470: 'AddSC_muj_custom_script' : looks like a function definition, but there is no parameter list; skipping apparent body Jde o Hkartovo script Beastmastera, upravený od Wolf Officious pro TC. Prosím Váš o pomoc. Jsem úplný začátečník. Každou radu uvítám. Předem díky.
  10. [C++] Custom script - Error

    Zdravím Vás, prosím, jestě bych rád o vysvětlení jednoho, snad už posledního, erroru. game.lib(ScriptLoader.obj) : error LNK2019: unresolved external symbol "void __cdecl AddSC_muj_custom_script(void)" (?AddSC_muj_custom_script@@YAXXZ) referenced in function "void __cdecl AddCustomScripts(void)" (?AddCustomScripts@@YAXXZ) Jde o kompilaci toho samého scriptu, akorád na jiné revizy. Předem díky. EDIT: Vyřešeno!
  11. Zdravím uživatele WoWresource, obracím se na Vás s další chybou. Včera večer jsem zkompiloval TrintiyCore revizy. Zkompilovala se v pořádku. Upravil jsem configy a spustil jsem Worldserver.exe a Authserver.exe. Oba se normálně načetli v pořádku. Pak jsem consoli Worldserver.exe shutdownul přes příkaz "server shutdown 10". Ale když jsem jí chtěl znovu zapnout, jen problikla. To samé začala dělat i console Authserver.exe. Snažil jsem se dohledat logy, ale ty jsem nikde nenašel. Revizy jsem zkusil rekompilovat a nepomohlo to, proto jsem zkusil další revizy a ta udělala to samé, akorád už to dělala rovnou, nepustila se ani jednou. Vždy jen problikla. Ale v počítači mám tento Repack a ten funguje bez problémů. Neměl by někdo nějaký nápad proč ta console jen problikne ? Frameworky nainstalované mám. Předem díky.
  12. Orisekk, stačilo překopírovat tamten config a jede to a už to vytváří logy všechno. Díky. PS: Ano ta šložka vytvořená byla.
  13. Zkusil jsem jak si říkal. Stejně to nepomohlo.
  14. Mám tam LogsDir = "logs" Složku logs mám vytvořenou taky a je v ní velké PRD.
  15. [C++] Custom script - Error

    Učím se to a tak nějak zkouším jak to celkově funguje, takže zkouším ruzně přepisovat atd. Každopádně moc díky.
  16. [C++] Custom script - Error

    Opravil jsem: sLog.outError("Pet Create fail: no init stats for entry %u", entry); Na: sLog->outError("Pet Create fail: no init stats for entry %u", entry); A ted vyskočil tento error: 10>..\..\..\..\src\server\scripts\Custom\muj_custom_script.cpp(226) : error C2470: 'AddSC_muj_custom_script' : looks like a function definition, but there is no parameter list; skipping apparent body A tady jestě dám ten script, jestli to nějak pomůže:
  17. TVORBA

    Na začátek to není vůbec špatné. Ale mně to připadá všechno stejné. Zkus používat jiné effekty. Každý obrázek mi připadá, jak kdyby na něm byl použitý ten samý effekt. Ale určitě nepřestávej. Na první tvorbu je to dobré . Pro Kupa : S timhle si chlapče trochu ujel ... Tak ber ohled na to, že lidi začínají .. A jestli máš problém s trochu normálním a slušným názorem (Aby to toho člověka hned nezasáhlo), tak prosímtě radši takové témata nekomentuj ..
  18. Cataclysm - Last Datadisk ?

    Podle mého musí být jestě další. Ne, že by Blizzard neměl dost nahrabáno, ale podle mého názoru, má v tom takové peníze, že přestat s tím, by byl skoro zločin .(Jen můj názor).
  19. Ohodnocení

    Zdravím. Když byl čas něco jsem udělal jsem si pár signatur. Jsou to moje uplně první signatury, tak bych prosil o hodnocení a radu v čem dělám chybu a jak to zlepšit. Předem děkuji.
  20. Ohodnocení

    Díky moc
  21. Zdravím. Potřeboval bych nějakým způsobem udělat object (nebo upravu v DBC), který bude dávat combat a silence. Potřeboval bych aby to daval třeba na vzdalenost 50 Yardů. Nevíte někdo jak na to ?? Předem díky.
  22. Cast pomocí objectu (vzdalenost)

    No to jo, ale tam jde o to, že chci udělat něco jako "jail", ale nechci aby se mi otamtud portovali hračí pomocí ".st" a "Hearthstone", takže potřebuju aby to furt měnilo target. Což už je problem.
  23. Cast pomocí objectu (vzdalenost)

    Díky moc. Ale nešlo by to udělat pomocí aury u objectu ?? C++ neovládám.
  24. Call of Duty 6: Modern Warfare 2

    Hra a auto je uplně něco jiného. Auto nikdy nezkopíruješ. A hra nikdy nezpůsobí určitě škodu např 3 miliónů. Ty sis také někdy stáhnul film ne ? Určitě nechodíš pro každý film po videopůjčovny nebo do kina .. Tím filmem ublížíš výrobcům stejně jako tou hrou. Navíc, kdyby to výrobcům stále nevynášelo, nedělali by to.
  25. Call of Duty 6: Modern Warfare 2

    Jak už bylo řečeno, auto si také můžes před koupí vyzkoušet ...
×